За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 22 912
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Vanillа,привет. По приятно от четенето е само коментирането.
Според мен не е нужен спойлер.

За Kill Me Love Me си е за лош финал, който в случая няма да е лош. Нямам нищо против двамата да се избият.
Искам да кажа, че не виждам как ще живеят щастливо с тяхната история на Тя иска да го убие, той я е обучил, за да го направи. Той ми е неприятен и ми дава страховити вибрации.За него всичко е игра и се прави на по психически нестабилен отколкото е в действителност. Тя иска отмъщение, обучена е да убива и се мисли за по-силна отколкото е. Барон Чен е в отрицателна роля, което е ОК, но няма бяла перука, което не е ОК.
Това не е спойлер.Всичко това го има в резюмето и става ясно в първите епизоди.

Ох, Tuon, знаеш как да ми направиш деня! ДНЕС НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МЕ ЯДОСА ВЕЧЕ Heart Eyes
И утре е петък. Не забравяй - п-е-т-ъ-к.

П.п. Роца, виж, колко се стараем да изпишем темата и да има нова забавна и хелоуинска. Flowers Jack O Lantern

# 646
.................................
Включвам се да напиша, че  започнах ето този сериал
https://doramy.club/45413-tixie-prodazhi.html

Излязъл  е  до втора серия, но досега много ми допада. Хубав ден.

Смях се с глас на някои моменти. Корейският се води римейк на английски сериал, който пък е направен по мотиви от мемоарите на шефката на известна британска компания за еротично бельо и "играчки" за възрастни Wink. Дано запазят този комичен наратив до края.

# 647
  • София
Vanilla, може ли линк към акаунта в уейбо? Ще съм много благодарна.

# 648
Vanilla, може ли линк към акаунта в уейбо? Ще съм много благодарна.

Изпратих го като съобщение.

# 649
  • пустинен пъпеш
И аз захванах  гледаната  от Вики и 2 в1 комедия ,,A Virtuous Business",има я и в Netflix.И още в 1 еп. при разговора в полицейския участък с новия им колега ми направи впечатление това провлачване на явно удължени звукове най-често в краесловието,понякога и в началото,чувам ги като ееее,аааа ,оооо за различните думи,и ми е интересно дали са гласни или съгласни.А също много харесвам сладко звучащото ,,чинча"(сп.мен означаващо наистина ли),както и думите за благодарност.
Смях предизвиква сцената с първото представяне на стоките от новоизлюпените търговки с реакциите на купувачките .

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 18:30 от rududu

# 650
И понеже вече е почти петък, а може да имате нужда от дърва за камината

https://www.facebook.com/reel/1734024830688432

# 651
LaughingLaughing Вики на теб да ти нацепят дърва за стопляне,  на мен да ми измият колата

# 652
Дано финалът е щастлив.... За кученцето. Дано поне то да остане живо. И да му заснемат спиноф.
Едва ли за кученцето. Ще завърши в някоя тенджера. Бях чул някъде, че са деликатес. Къде е истината не знам..не съм бил никога в Китай Simple Smile

Изгледах Dokgo Rewind (2018) . Мой тип сериал...с две думи много ми хареса. Тупан-кютек от началото до края. В такъв тип сериал история и сценарий почти няма .Заложено е на  здрав екшън. Зрелищни битки и удовлетворение след финала го причисляват автоматично към "мой тип сериал"

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 07:17 от yopen

# 653
Kill Me Love Me
Стана ясно как ще се развива Love Me.
Обаче
Скрит текст:
съм разочарована как се върви сериала. То стана ясно, че Той не е виновен за пожара и не е толкова зъл колкото показаха в първите епизоди. Толкова се надявах героя му да е лош и да го мразя с изгаряща страст.
Мисля, че действието върви към Той падна пръв, но Тя падана по-трудно.
Давам му още шанс.

# 654
  • България
Супер!
Много се радвам за Liu Xue Yi.
Доста време беше пръв в китайския ми списък, сега ми е в топ 10. Получаваше само роли на злодеи, а е добър и красив актьор.

# 655
Разбирам защо е получавал роли на злодеи. В първите епизоди когато все още не знаех защо го играе зъл и неприятен 😇 наистина го ненавиждах…толкова добра актьорска игра.
Само да кажа, че не е добър като типичния главен герой - бял и невинен. В героя му има нещо лошо и подло, но поне не  е избил цял град невинни хора.
Гледам го  безплатно в youtube и съм назад с епизодите и вероятно в следващите ще има още развитие на характерите на героите, но не възлагам много на самата историята.
Ето го с визията от Kill Me Love Me
Скрит текст:

# 656
Тъкмо седна да разчистя натрупалите се започнати драми и вие ме разсейвате с вашите коментари за някоя нова драма, като тази за Kill Me Love Me. Не е честно така, пак разпалихте любопитството ми Smiling ImpLaughing Добре ,че днес съм ХО и мога да го пусна да върви във фон Wink да видя какво толкова ви е заинтригувало Grinning

# 657
  • вятърничава
Помня го тоя от Love at Night (2021) (то как да не го помня,като имам между 3 и 5 изгледани китайски сериала).Но с дълга коса е по-хубав Hands Plus1
Скрит текст:

Danifin, ти не гледай Smile За теб това Нали ти беше фен? Избери си бижу!

На нуна момчето рекламира часовници Kim Woo Bin . Щото е петък, ама застудя,стига сте ги събличали, ще ги разболеете!

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 20:51 от bb6

# 658
Danifin, ти не гледай Smile За теб това Нали ти беше фен? Избери си бижу!
Взимам ги комплект LaughingSweat SmileJoy и този път направо ще ме пратят еднопосочно в ЮКорея! LaughingSatisfiedJoy

# 659
Облечен Дилън Уанг в петък вечер   с феноменално жакетче и уникална чантичка (според мен Луи Вютон) като магаренце.
https://www.facebook.com/share/r/GMBm1pQG55Zcc2P4/
И моят любимец Gong Yoo , също облечен, но с капсула с червило. Заслужава адмирации за идеята как се държи като цигара.

Прекрасна вечер, дами!

Общи условия

Активация на акаунт