количка за близнаци

• 51 246
  • 323
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Оооо, много скъпо излиза тогава!

# 106
Ние сме с Бертони за 219 лв. и съм доволна. Иначе на Пег Прего са най-хубави, но и цените им са доста "хубави". Аз реших, че няма смисъл да давам 600 лв. за нещо, което е временно и за което мога да дам 200.

Mojesh li da mi kajesh otkude si kupila tvoiata kolichka i tia zimna li e ili liatna,zashtoto chakam zimni bebeta i sega vidiah ednabertoni no e liatna za 250 lv.
mersi

# 107
Когато си родих дечицата 2000 година, нямаше голям избор на колички и то за близнаци, тогава си купих количка "Hauck". Еми до две години ги возих в нея след което в нея се возиха едни болни близначета доста по тежки от моите и не мръдна, оказа много здрава. Не знам сега виждам доста други марки на пазара важното е да е здрава една количка и лека защото все пак две човечета ще вози.

# 108
И на нас сегашната /трета подред/ количка е Хаук. Даде ми я една близнашка майка, която пък я е купила втора употреба. Лека е, маневрена, и явно доста издръжлива - ние сме най-малко третите близнаци.  Peace

# 109
Момичета, най-накрая мирясах /надявам се  Wink/. От вчера си имаме количка. Капарирахме я и ще я вземем в края на септември живот и здраве. Избрахме модела на Макларън Туин Техно от Мадър Кеър. Има си зимни чувалчета, почти пълно легнало положение, ултравиолетови предпазители отпред на капачетата, дъждобран, коланчета, и най-важното лека и маневрена е, сгъва се много лесно и става много компактна. Е не влиза в асансьора в нормално състояние, но то нито една не влиза.  Hug Така няма да мисля за портбебета и тем подобни "екстри". Струва 740лв., в магазина в наличност има още една само.  Сега остава роднините да се организират със заплащането.  newsm78

Ето я и на снимчици за пореден път, пък може да съм от помощ на някого.  Hug

Благодоря на всички за помоща, за съветите, за всичко. Извинявам се ако съм досадила. Прегръдки за всички!!!

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 11:29 от kassi /patrissia/

# 110
Вчера ходихме в Piggy`s house и видях най-сетне на живо Бертони и Пег перего. Пег перего е 495 лв, много красива, с 5 точкови колани, но не ляга до долу, няма чанта, покривало за бебетата и дъждобран и с тях излиза повече от 600 лв. но това не е най-важното, лошото е, че е широка 76,5 см, а нашият асансьор е 64 см. Така че си остава вариантът с прехвърлянето и ще се спрем на бертони така като гледам. Тя ми хареса - широка е за бебетата, става и за лятна, ляга до край, има покривало за краката, чанта и т.н. Гумите ми харесаха - много по-стабилни са от другите.
Обаче коланите са 3 точкови. Някой може ли да каже дали е виждал някъде в София същия модел с 5-точкови колани? само това ми е проблем newsm78 А гледам по снимките, че има такива, а в магазините не са....

Здравей!Колко струва това Бертони и комбинирана ли е количката -лятна/зимна.Ходих до Хиполенд но имат само лятен модел.Къде е този магазин ?
Момичета, най-накрая мирясах /надявам се  Wink/. От вчера си имаме количка. Капарирахме я и ще я вземем в края на септември живот и здраве. Избрахме модела на Макларън Туин Техно от Мадър Кеър. Има си зимни чувалчета, почти пълно легнало положение, ултравиолетови предпазители отпред на капачетата, дъждобран, коланчета, и най-важното лека и маневрена е, сгъва се много лесно и става много компактна. Е не влиза в асансьора в нормално състояние, но то нито една не влиза.  Hug Така няма да мисля за портбебета и тем подобни "екстри". Струва 740лв., в магазина в наличност има още една само.  Сега остава роднините да се организират със заплащането.  newsm78

Ето я и на снимчици за пореден път, пък може да съм от помощ на някого.  Hug

Благодоря на всички за помоща, за съветите, за всичко. Извинявам се ако съм досадила. Прегръдки за всички!!!
А къде е този магазин от където си я купила?

# 111
Количката Макларър е в магазин "Мадъркеър" на ул. Леге срещу офиса на ПФК Левски, до обредния дом.
Бертони има в Пиги Хаус в момента. Струва 230лв. Комбинирана е, има отпред зимни чувалчета, както  ипълно легнало положение. Това което не ни хареса е, че е много тежка, по-трудно се сгъва, по-широка е, /а аз ще трябва всеки ден да я сгъвам и нося/ и материята е промазана и според мен ще запарва.  Успех!

# 112
  • София
Каси, честита ти количка! Със здраве да си я ползваш и да возиш две сладки бебчета в нея!

# 113
Каси, честита ти количка! Със здраве да си я ползваш и да возиш две сладки бебчета в нея!

Много си мила. Благодаря ти. И на теб пожелавам същото!  Hug

# 114
Каси, честита количка - най-сетне избра, браво!  smile3501

Поли, бертони има и в Пинокио в Дружба 1 до пазара. Струва 230 лв. Аз за сега към нея съм се насочила, но не купувам, защото още се чудя  smile3506

# 115
Касси, честита ви количка! По-натам ще пратиш снимки, но с пълна количка Wink
Ето и нашето возило:

# 116
  • София
Mecheto, и на теб честита количка! И другите ви покупки са страхотни  Wink
Май само аз останах без количка, а и почти нищо не съм купила. Тази седмица ще се постарая. Количката ще я оставя за след раждането.

# 117
  • София
Аз също съм на тема количка,поръчахме от Испания някакава за близнаци да влиза в скапания асансьор.Бяхме се спряли на чико и макларън,но уви са доста широки за влизане в него.Учидиха ме цените чико 176 евро и Макларън 160евро.Големи спекуланти са  бебешките магазини,май не само те Sad

# 118
Mecheto, и на теб честита количка! И другите ви покупки са страхотни  Wink
Май само аз останах без количка, а и почти нищо не съм купила. Тази седмица ще се постарая. Количката ще я оставя за след раждането.

Споко, аз също съм оставила количката за след раждането. Гаранцията й е само 6 месеца и предпочитам да започне да тече, когато я ползваме. Сега е раничко - ще идат поне 3 месеца от гаранцията, докато започнем да излизаме.  Rolling Eyes

# 119
  • София
Благодаря на Polar Fox за инфото , количката на ABC design от Хаджи Димитър, се оказа просто нашата количка, взех и чувалчета на Giordani и един дъждобран и сме ready за зимата. Цялата сума възлезе на 450 лв. Материята на количката е невероятна, мека, не запарва, въобще германците много мислят в това отношение.
Много се радвам за избора и на Касси и mecheto, честито и на двечките

Общи условия

Активация на акаунт