количка за близнаци

• 51 298
  • 323
  •   1
Отговори
# 120
pitia, къде в Хаджи Димитър си си купила тази количка? Моля те ми я опиши малко по-подробно! Praynig

# 121
  • София
Pitia, и мен ме интересува тази количка. Хайде казвай подробности, че нямам време, а още не съм избрала.  Wink

# 122
Благодаря на Polar Fox за инфото , количката на ABC design от Хаджи Димитър, се оказа просто нашата количка, взех и чувалчета на Giordani и един дъждобран и сме ready за зимата. Цялата сума възлезе на 450 лв. Материята на количката е невероятна, мека, не запарва, въобще германците много мислят в това отношение.
Много се радвам за избора и на Касси и mecheto, честито и на двечките

много се радвам, че съм ти била полезна Grinning
Момичета, количката беше единична бройка, трябваше по-внимателно да четете, изпреварили са ви. Wink
Но идете до магазинчето, шефът им е много симпатичен, може да се съгласи да поръча пак.

# 123
  • София
Извинявайте, че чак сега  се включвам, магазинът е My baby срещу Билла в Хаджи Димитър, много хубаво го е обяснила  Polar Fox, а собствениците са наистина много приятни хора и ако има някаква възможност, биха се отзовали.

Успех  Hug
И пак благодарности Polar Fox Laughing, не просто лисица си ти , а хрътка Laughing

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 03:01 от pitia

# 124
...........
И пак благодарности Polar Fox Laughing, не просто лисица си ти , а хрътка Laughing

хахаха, насреща съм Grinning

# 125
Момичета, ако има някоя от вас да си търси количка, има ограничени средства и да е навита на втора употреба, пуснала съм обява в продавалника. Wink

# 126
Нашата количка също е с легнало положение. Марката е "bambino". Немска е и влиза не само в малък асансьор но и в тролеите на които дръжката е преместена. Количката има само един недостатък-тежка е но няма как и да е лека с близнаци Party Струваше 500лв.

# 127
Момичета, ако има някоя от вас да си търси количка, има ограничени средства и да е навита на втора употреба, пуснала съм обява в продавалника. Wink

Интересува ме каква е количката и колко струва,има ли забележки?

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 14:09 от Kremi (двойна доза)

# 128
Мом4ета, АБЦ коли4ките не са ли малко тесни4ки на бебетата,
в описанието пи6е 27 см широЧина на седалката newsm78,
а3 сам ги гледала само в и-нет.

А тук може да разгледате модели, които се предлагат в Германия:
Ebay

http://baby.listings.ebay.de/Kinderwagen-tragen_Zwillingswagen_W … dZListingItemList

# 129
.. масово са по тесни .. ето една като тази която продавам в Продавалника
http://cgi.ebay.de/Zwillingskinderwagen-Kinderwagen-TOP-Anschaue … dZ1QQcmdZViewItem
.. много е удобна за бебоци до 6м. .. после ти се налага да купуваш нова .. при нея не защото е тясно .. а защото за да спестят място .. няма преграда м/у децата .. и ........... сетете се  Laughing ..
.. изобщо .. производителите са си направили сметката .. да си купиш мин. 2 колички ..  Wink

# 130
RadoMit, не съм съгласна  Naughty имам 3 колички и нито една няма преграда посредата (тук не съм виждала количка с преграда  newsm78 такава само в бг видях) и никога не съм имала проблеми с децата  Rolling Eyes

# 131
.. моите гамени само си дърпат бибите .. потупват и подърпват .. невъзможно е единия да спи .. а другия да е буден в количка без преграда .. факт .. поне за мен доказан неколкократно ..

# 132
ами за моите деца пък не е проблем, както и за всички близнаци тук  Rolling Eyes та не знам, може пък твоите да се по-буйни   33uu

# 133
И аз се интересувам от цената на количката!  Rolling Eyes

# 134

Интересува ме каква е количката и колко струва,има ли забележки?

Мишленце не можах да я намеря тази количка, ще дадеш ло повечко информация или дай линк към там.

Общи условия

Активация на акаунт