количка за близнаци

• 51 244
  • 323
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ти. Това означава ли че Чиполино има зимни чувалчета, и пълно легнало положение?  newsm78
Честно да ви кажа, много съм объркана, защото за всеки модел чета различни неща, и хубави и лоши, и не знам какво да правя.  Sad

# 91
зимните чували май не са бебета. по-скоро за 6-7 месечни мисля  Thinking малките гуми на сняг са един малък ужас  Rolling Eyes

# 92
Понеже всеки различно ми казва, моля ви кажете един лек, маневрен и удобен за бебетата комбиниран модел, който да си купя! Вече съм тотално объркана!  newsm78

# 93
  • София
Каси, аз съм в същото положение - направо съм полудяла на тема колички. Ето и моето мнение:
Арията - наистина е лека, но местата за бебетата ми се виждат много малки, а и за мен това си е лятна количка, а нашите бебета ще бъдат общо взето зимни. Освен това малките гуми са наистина кошмарни, особено тук при нас улиците и тротоарите са ужасни, а зимата в снега да не ти обяснявам как се бута такава количка, аз с едно бебе се измъчих, а с две не ми се мисли.
Бертони - дамаската наистина е гадна, а в Пигиса продавачката ми каза, че имат много оплаквания от гумите, много се чупят.
Маккларън - видях го, ами пак тези малки гуми и то тройни. А и напълно легналото положение е това на снимката, няма по-легнало. Иначе дръжката е удобна.
Аз се бях спряла на тази:
http://www.xadventure.nl/xadv/index.php?option=content&task= … 91&Itemid=115
Мечтая за нея от няколко месеца, видях я миналата седмица, наистина е много хубава, страшно ми хареса, обаче се оказа 18 кг. Мъжът ми употреби сила да я вдигне разгъната, явно колелетата тежат и просто дърпат надолу. Пробвахме и в сгънато положение, но пак си тежи, сгъва се като книга, ако беше по-компактна може би щеше да е по-различно, не знам. Ако трябваше да я купувам тогава, щях да я взема. Но в къщи се позамислих, всеки ден по стълбите, ще ми окапят ръцете. Та сега се оказах в изходно положение. Ако не те притесняват кг. аз съм за нея.
Грако - и нея я видях в Пигиса преди 10 дни. Честно казано много не й обърнах внимание, нали мислих че съм си решила проблема. Но мъжът ми я загледа. Лека е - 10 кг., вдигна я едва ли не с една ръка, сгъва се много лесно, има бутон на дръжката (въпреки, че на снимката няма), допълнителни постелки за зимата и чувалчета. За дъждобран не се сетих да питам.
Ами това е. Малко дългичко, но дано съм помогнала. Аз лично ще отида да видя Гракото още веднъж и може би ще е тя.

# 94
Още не ми е толкова наложащо да купува колички, но се информирам редовно. Дано докато дойдат бебетата си харесам и количка и да не е чак толкова скъпа, все пак за нас 700-1000 лв са доста.
Някой може ли да пусне снимка на модела на Грако, а каква и е цената?
Не съм от София затова не мога да отида и да си проверя сама. Laughing

# 95
Здравей, Танини, благодаря ти за включването. Много! Е, този модел не бях виждала, хехе  Wink но ми харесва определено. Не разбрах обаче къде си я видяла въпросната количка на снимката? Къде в София я има? И казваш че е тежка  newsm78 Знаеш ли, то че ще се прави компромис, ще се прави, но с кое? дали с това на нас да ни е удобна и лека, или на бебоците да им е широко. Мисля че няма широка количка за близнаци. На мен лично всички ми се струват тесни и имам чувството, че като станат на 6 месеца и ще им омалеят!  newsm78 Но пък съм виждала на живо близнаци в такива колички и не им е кой знае колко тясно....
Та, днес отивам до МадърКеър да видя ето тази количка:

Иначе на мен това ми е любимата от каталога им, но като смятам, ще дойде на цена поне 1600лв, което  е абсурдно.

Много ми се иска да си има зимни кошове, после летни и така. А не да приспособяваме летните за зимни, да набутваме бебчетата в портбебета и т.н. Но, просто не знам какво да правя. Мъжът ми хареса много Пег Перегото, но като си представя каква мъка ще е с набутването на портбебетата вътре, да не говорим че няма пълно легнало положение. Но пък е много лека количката! А това не е за подценяване.

Вижте и този модел, който открих в каталога на Мадъркеър. Чудя се за лятото дали няма да върши добра работа, макар че ми се иска да са си един до друг моите мишлета. Пък и не знам дали има внос на тази количка. Но пък ще влиза в асансьора  и така няма да съм зависима всеки ден от помощници.

Естрела, по-горе съм пуснала една снимка на Грако. Но те пък нямат внос, или поне така ми казаха в един магазин.  Hug

Май стана дълъг поста ми, но дано сме си от помощ.  Embarassed

# 96
всяка количка си е различна. едната количка им отесня  Shocked на година и нещо. другата им е все още ок. влакчето не го харесвам, но сега при нужда го ползвам  Tired така че гледайте колко е широко  Peace да уточня че и двете колички са 79 см широки

# 97
Благодаря ти. Това означава ли че Чиполино има зимни чувалчета, и пълно легнало положение?  newsm78
Честно да ви кажа, много съм объркана, защото за всеки модел чета различни неща, и хубави и лоши, и не знам какво да правя.  Sad
.. и тази няма напълно легнало положение ..  Wink .. чувалчета се продават и отделно .. и мисля че имаще едни доста приятни на Джордани за по около 40-50 лв/бр. .. както и да е де .. всеки сам решава .. и аз много заглеждах по скъпите колички .. и съм сигурен че ако в този период бях по ангажиран .. щях да дам 1000лв. за количка .. и да не се занимавам повече .. но сега не бих дал повече от 300-350 лв. .. 

# 98
.. м/у другото сега се сещам за едно "сдърпване" със съпругата  Heart Eyes ..
.. започнахме да ги оставяме маймунките да спят в количката на двора .. само че .. единия като се размърда и размрънка .. буди другия .. и става стерео веднага .. някой почивен ден ще да е било .. защото съм си бил целия ден в къщи .. но аз се ядосвам след поредното тичане до количката за да се успокоят децата .. и бях тръгнал да пазарувам още една количка .. единична .. за да не са на едно място децата .. и сега като се замисля .. до 5-6 месец никога не са излизали децата на разходка само е майка си .. винаги и с мен били сме двамата .. спокойно можехме да "минем" с две единични колички през възрастта в която трябва да са легнали .. но .. все пак при нас има двор .. просто като идея го споменавам .. 

# 99
  • София/ Плевен
Да се отчета и аз с отзиви от Пег Перегото. Много съм доволна... или поне за сега. Лека е, лесно ми е да я бутам, та даже и с повече усилия влиза в асансьора (живеем в Студ. град на общежитие). Спокойно си я вдигам сама, а децата си спят в нея и на разходка и вкъщи. Даже мога да кажа, че само там са спокойни и не повръщат. Още не мога да свикна със завиващите гуми, но пък си направих пълно легнало положение. Доста е открита за зимата, но мисля, че с порт- бебета ще си реша проблема. Гумите й наистина са малки, но като знам каква зима имаше миналата година въобще не се притеснявам от снега. А и си мисля, че ако се извият чак такива големи виелици няма да излизам с децата...

# 100
  • София
Каси, количката на XAdventure я има в Премаман. Струва 600 лв, има напълно легнало положение и дъждобран. Отделно се продават портбебета, но двете са 300 лв. Аз мислех да си купя обикновенни, толкова пари за 3-4 месеца не ми се дават. Няма чувалчета, та аз всъщност се чудех между чувалчета и портбебета. Сигурна съм, че много ще ти хареса.
А тази със зимните кошове е страшна - знаеш ли колко струва само  с летните кошове, гледам в сайта, че имат напълно легнало положение, а и гледат напред и към майката - направо е мечта, започнах да се замислям.

# 101
  • София
Аз не съм с близнаци, а с породени деца (даже не знам дали ще се водят за такива). Но тъй като до скоро разучавах и аз въпроса с количките, случайно намерихме много готина втора употреба (немска, неизвестна тук марка TFK) - със зимен и летен кош + една седалка м/у мен и бебо за баткото. Видях, че повечето ще сте със зимни бебета, ето техните колички за близнаци, имат и зимни кошове (не знам дали се купуват допълнително, нашата я взехме комплект зимен + летен кош, + дъждобран, 2 чувалчета, още едно невъртящо се колело за отпред с ръчна спирачка, даже и помпа ни дадоха), но за внос и цени не знам  Rolling Eyes, може би ще трябва някой познат да ви я прати от Германия, ако не излиза супер скъпо.

http://www.buggy.de/english/twinner2.php

http://www.buggy.de/english/twinnertw.php#

# 102
за тази триколка и аз мислях преди време, беше 150 евро, но поръчах друга триколка и хич не ми хареса  Confused та се отказах
доста са се вдигнали цените  #Crazy
http://cgi.ebay.de/TFK-Twinner-II-Zwillingswagen-Geschwisterwage … D1VQQcmdZViewItem

# 103
  • София
А дали в цената влизат всички аксесоари (зимен кош, чувалчета, дъждобрани, т.н.). Сори, любопитно ми е, пък съм зле с немския. Confused Не че 400 евро са малко, но някои дават повече за единични колички.

Нашата е малко дълга (може би заради допълнителната седалка) и мисля, че не влиза в малък асансьор, но ние имаме и голям, така че това не ме притеснява. Май не е много лека, но е супер маневрена и лека за управление (на баткото лятната сега ми изглежда тромава).

# 104
това е само летния вариант с мрежа за комари. всичко останало се поръчва допълнително  Peace

Общи условия

Активация на акаунт