количка за близнаци

• 51 206
  • 323
  •   1
Отговори
# 75
Деси, аз също знам от майки, че все пак издържа количката, но че е широка?  newsm78 Доста тясна ми се струва, май! Не мисля, че ще намериш количка, която да влиза в аснасьора!!!!  Sad

# 76
С ужасни. Широк е 64 см  #Crazy А най-тясната количка, която съм виждала до сега е на Пег Перего и е широка 76,5 см!!!

Успокоявам се, че ще си играя да ги прехвърлям, но пък на тях ще им е широко. Защото ако трябва да лежат две деца на 64 см - ужас! Много ще им е тясно. #Cussing out

Каси, на Бертони е сравнително широка. Кат огледах другите колко по-тясни са... А в тази ако сложа да седне Йоана, ще й е добре  Simple Smile Значи ще я ползваме по-дълго.

# 77
Чак сега влизам...Количката има напълно легнало положение,широка е 56 см.,така че спокойно влиза в асансьори,дълга е към метър,.

# 78
  • София
Чак сега влизам...Количката има напълно легнало положение,широка е 56 см.,така че спокойно влиза в асансьори,дълга е към метър,.
Как ти се видя,че моя мъж не му се виждала здрава,ама няма как като я сравнява с абс-то?Питали за цветове?

# 79
здравейте, ние сме от Варна и чакаме тризнаци през ноември,
но не мойем да намерим количка
ще се радваме на всеки отговор

# 80
ехаааааааа, леко доизносване и здрави бебчета  Hug ако не се намери количка, мога да ви пратя от германия  Peace

# 81
В Пигиса има тройното влакче на Пег Перего

Иначе, честито - да си силна и да устискаш възможно най-много   bouquet

# 82
И аз видях в пигис хаус тройното влакче, но то е нещо огромно. Как се бута това? newsm78 Скоро мои приятели ми казаха, че точно във Варна са видели една майка с тризнаци - долните две били като на пейка, а третото отгоре между тях. Но незнам каква фирма е!  newsm78

Радост, запиши се в темата за бременни с близнаци - ти ще си нашата гордост! Майка - героиня!  newsm10

# 83
Олеле, Радост, милата ти, браво! Как си, тежи ли ти!? Стискам ти палци, пиши повече за теб в темата: " Ще имам близнаци.....тема с продължение..." Иначе и аз тук в София в Пигиса съм виждала тройна количка.  newsm78

# 84
здрасти Радост3
успех с тризнаците! аз, щото се колебая между ария туйн и макларън, вече не знам колко пъти ходих до магазина на пег перего в пловдив. там видях и количката за тризнаци. тежка е верно, но е много маневрена, шасито ми се видя много здраво, а воланът е като на автомобил, лесно се управлява. ето сайта на вносителя www.vitodesimone.com има и телефони.

# 85
  • София
Радост3 страхотно е че ще имаш тризнаци,много здраве ти желая,единствената количка вагон която знам е пер прего.

# 86
Искам само да споделя, че количката aria twin на пег перего не струва изобщо! Ама тя направо ще се разпадне като се опиташ да се качиш на тротоара. Цялата се гъне и скърца. Не си струва парите момичета. Само на външен вид го докарва. Аз се бях засилила да взимам, но една приятелка ( с породени деца) ми даде да я пробвам и и се ужасих. Моите деца тежат по 10 кг. и ми беше много трудно да я управлявам. Но пък заема малко място като се свие. Ние сме с една триколка, марка schwinn. За нищо на света не си я давам. Пратиха ми я от щатите. Струваше 168 долара. С транспорта и екстрите, като комарник, чанта, дъждобран и конзола за родителя излезе към 700 лв. Не мога да кача снимка но в интернет може да се види на този адрес http://www1.shopping.com/xPO-Schwinn-Safari-TT-Double-SC905.
И сега когато ми потрябва количка, която да заема по-малко място в багажника, пак си поръчах от там. Тази е jeep wrangler и струваше 68$. С транспорта ни излезе 140$, което е безумно малко за чисто нова количка за близнаци. Ето я и нея http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=3765493
Ако имаш познат, който може да ти изпрати, не се колебай. Но мой съвет е да си търсиш количка с възможно по-големи гуми. Много по-лесно се бута и управлява.

# 87
Уф, хайде пак почвам да мрънкам и да  питам.
Харесах Пег Перегото. Но сега пък чета различни отзиви.  newsm78 Струва ми се лека и маневрена, но все пак е пробвах без бебетата вътре  Wink. Но няма легнало положение, ако сложа портбебета вътре, няма ли да избутаме зимата така!  newsm78 Бертони-то ми е тежка, едвам я вдига сгъната дори мъжа ми. Плюс това материята и е кофти, няма ли да запарва  newsm78!!!  И двете не влизат в асансьора ни, така че... Какво мислите за количките на Мадъркеър? Скъпичка са, но нямам идея добри ли са?!  Sad
Ето снимка на модела, който има в наличност, в магазина на "Леге" в София за 790лв.:

Тук ме притеснява, че е с две отделни дръжки, а не една обща. Удобно ли е?

Сега пък една мацка от "Зачатие"  видяла на Грако три модела. Грако като че ли няма внос, или поне открих че ги е имало в един магазин в Люлин, но сега ги няма /инфо по телефона/.
Моля ви за съвет, помощ и лични впечатления. Благодаря ви!

на мен лично, тази най-много ми харесва:

Стана много дълго, надявам се да не е досадно!  Embarassed

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 13:25 от kassi /patrissia/

# 88
  • София
Грако внасят Пакостник в Овча купел или он-лайн, поне внасяха преди година........... Скъпички са!
На мен лично не би ми била удобна количка с две дръжки. Имаше един период, бутах количката с единия с една ръка и водех другия с другата да се разхожда....
kassi /patrissia/, ако ти трябват порт-бебета, ще ти дам. На Чиполино са, тъмно сини със сиво.

# 89
...........
Ето снимка на модела, който има в наличност, в магазина на "Леге" в София за 790лв.:

.................
.. тази е 1 към 1 с Чиполоно Амика .. ние имаме такава .. за 240 лв. .. пит чадър .. много лека и компактна е .. единствения проблем са малките гуми .. при по неравен терен само внимаваш да не ги счупиш ..

Общи условия

Активация на акаунт