количка за близнаци

• 51 192
  • 323
  •   1
Отговори
# 60
Спешно продавам количка за близнаци-тип влакче.Ако има желаещи нека ми пишат на лични.

Има ли пълно легнало положение и за двете бебета? Има ли зимни чувалчета към нея!  newsm78 Благодаря.

# 61
май нито една количка тип влакче, няма пълно легнало на двете места  newsm78 ако има такава дайте линк, че ми е интересно

# 62
май нито една количка тип влакче, няма пълно легнало на двете места  newsm78 ако има такава дайте линк, че ми е интересно

И аз мисля така.  newsm78 Обаче видях един тролей в  Пиги Хаус за 1060лв.  Shocked който става, е, благодаря.

# 63
знаеш ли му марката на тролея  hahaha

# 64
знаеш ли му марката на тролея  hahaha

ами като не се сещам... newsm78

# 65
нищо, карай. аз само от любопитство  Embarassed

# 66
Има само един вид тролей - на Пег Перего е  Peace

# 67
аз в магазина 2 видях днес, ама не ги загледах  Whistling

# 68
  • София
Някой ползвал ли е количката за близнаци на Хаук/пейка/,видях я в пигиса?
Много ми хареса и макларън в малечко ама много парички,да можех да си я поръчам от някъде по ефтинко,/въздишка/

# 69
На Хаук в Пигис?  newsm78 Ние като ходихме имаше само на Бертони и Пег перего. Я разкажи малко повече - цена, колани, ширина, цвят! моля те! Praynig

# 70
На Хаук в Пигис?  newsm78 Ние като ходихме имаше само на Бертони и Пег перего. Я разкажи малко повече - цена, колани, ширина, цвят! моля те! Praynig

Аз пък като ходих в Пиги Хаус, имаше нов модел на Кангу/дано не бъркам марката/.  newsm78 Струваше към 500лв. Но честно казано не ми хареса повече от Бертони, защото  материята беше кофти, а да не говорим за цвета-бежаво-кафяво със синичко тук-там. А Пег Перего ми се струва най-добра, но пък няма легнало положение и чувалчета.  Sad

# 71
  • София
Беше тип чадър тъмно червено,пълно легнало положение,за коланите не знам какви бяха,лека доста в с равнение с моя танк триколката на абс,6 двойки колела,но нямаше амортисьори.Цена 339лв.Направи ми впечатление че доста за близнаци имаха колички.

# 72
Беше тип чадър тъмно червено,пълно легнало положение,за коланите не знам какви бяха,лека доста в с равнение с моя танк триколката на абс,6 двойки колела,но нямаше амортисьори.Цена 339лв.Направи ми впечатление че доста за близнаци имаха колички.

Значи пак ще се ходи в Пигиса.  Grinning

# 73
И сигурно пак няма да влиза в асансьора  #Cussing out Решила съм - ако намеря някоя да влиза, ще дадем 500 лв, но иначе си купувам Бертони и това е. Поне ми харесва най-много до сега - широка е за бебетата, стабилна е, има чанта и т.н. Вчера видях една майка с Бертони - децата й бяха на повече от година и количката изглеждаше доста здрава. Явно е издържлива! newsm78

# 74
DessiJ, с какви размери ти е асансьора

Общи условия

Активация на акаунт