количка за близнаци

• 51 191
  • 323
  •   1
Отговори
# 45
и моята е подобна  Peace в германия има голям избор, откъде ще я взимат 

# 46
Нямам идея откъде. Един приятел вкарва коли оттам и ми донесе каталога, повече не сме говорили, защото ми се стори много скъпа. Ти доволна ли си? Струва ли си парите? Ако може да ми покажеш твоята как е, откъде я взе и колко струва? Много ти благодаря.

# 47
на коя фирма е каталога? моята е еверест, не е с въртящи се колела. много съм доволна. взех я за 350 евро с всички принадлежности и екстри  Peace ако искаш пиши ми на кюто каква количка търсиш, ще ти дам идеи къде да търсиш  Hug

# 48
Благодара ти за бързите отговори. На каталога пише следното: BABIES R US at Toys "R" Us.
Ще ти пиша и на кю-то.

# 49
На мен ми харесва. Изглежда дръжката се чупи и може да се върти - това е страхотно. Не знам дали не е много тежка, но то пък за близнаци newsm78

# 50
и на моята дръжката е подвижна, но децата да са с гръб към теб е невъзможно да се бута и управлява  #Cussing out когато са малки ми беше добре да си ги виждам и бабичките да не се навират вътре, но като поотрастнаха искаха да гледат не само майка си  Tired

# 51
............Само се чудя защо са махнали 5-точковите колани? newsm78 Мен само това ме притеснява!

няма какво да те притеснява, коланите са нещо, което никога не съм слагала, защото пощръкляваха и въпреки 5 точковото незнамкаквоси, се измъкваха Sunglasses
Относно материята- всички Бертонита, които съм виждала са били промазани и не виждам отново нищо притеснително.
патрисия, я нашата градинка има едни близнаци с такава количка, жената не е доволна, че не влизала в багажник и много тежала.
Хора разни, мнения- също Peace

# 52
моите никога не са били без колани. за мен колана е не само нужен, но и задължителен  Peace

# 53
............Само се чудя защо са махнали 5-точковите колани? newsm78 Мен само това ме притеснява!

няма какво да те притеснява, коланите са нещо, което никога не съм слагала, защото пощръкляваха и въпреки 5 точковото незнамкаквоси, се измъкваха Sunglasses
Относно материята- всички Бертонита, които съм виждала са били промазани и не виждам отново нищо притеснително.
патрисия, я нашата градинка има едни близнаци с такава количка, жената не е доволна, че не влизала в багажник и много тежала.
Хора разни, мнения- също Peace
Поларче, моята гимнастичка вързана с колан се измушва и става права и едва я укротявам да седне, а ако няма колани не знам какво ще правя Simple Smile Една близнашка майка в нашата градина има като нашето Чиполино и каза, че било абсурдно някой да преодолее този колан, докато не видя нашата госпожица какво прави.

# 54
ами возеха се висящи, сега понякога прави Confused
Когато много се маймуняха, просто ги свалях или директно ги прибирах, нямах избор, но завързани полудяваха още повече.

# 55
Аз имам чувството, че 5-точковият колан ще държи поне едното, докато другото беснее, но пък какво... ще се оправим.

А веднъж този колан спаси Йоана от удар по главата. Бутам си аз количката - бебето гледа към мен - вързана, седнала. Аз качвам някакъв бурдюр, но какво се препънах, какво направих и паднах. И не пуснах количката. Напротив - дори се подпрях на нея без да искам и по този начин тя се захлупи към мен, ако можете да си го представите. Ако не беше вързана, Йоана щеше да си падне на челото директно. А така увисна като Спайдър мен във въздуха Joy Но с близнашката количка няма как да стане, защото бебоците гледат напред. newsm78

# 56
моята е с подвижна дръжка, та си гледат към мен, но с другата количка (с гръб към мен) веднъж се обърна назад. багажа и дойде в повече и се обърна и застана на багажа  Tired

# 57
моята е с подвижна дръжка, та си гледат към мен, но с другата количка (с гръб към мен) веднъж се обърна назад. багажа и дойде в повече и се обърна и застана на багажа  Tired

лелее, какви сте каскадьори Sunglasses.
На мен само дъщеря ми е падала по глава от количката, добре, че е здрава, та само с рев се разминахме.

# 58
малееее, как я изровихте тази зимна тема бе хора Shocked

Аз едно време возех децата в количка тип ВЛАКЧЕ. Много съм доволна. Беше\тогава нямаше други\ най-обикновена китайса или тайванска. Оказа се достатъчно маневрена, от легнало до седнало положение. Сега една съседка я гледам бута такава в която децата са едно ДО друго, но е безкрайно неудобна, трудно се управлява\поне нейната\, не може да влезе навсякъде, тясно ли е на тротоара, абсурд да мине....

# 59
Спешно продавам количка за близнаци-тип влакче.Ако има желаещи нека ми пишат на лични.

Общи условия

Активация на акаунт