количка за близнаци

• 51 194
  • 323
  •   1
Отговори
# 30
Сложно, но практично - прехвърлям ги и ръцете ми са свободни поне да отключа вратата и да ги вкарам вътре с багажите.  1stroller

Каката ходи на ясла и това ще спаси положението. Първите месеци мъжът ми, майка ми и свекърва ми ще се изредят с по няколко седмици отпуска и после започв истинската веселба. Гледай от добрата страна на нещата:
- всички ни се радват ужасно много, че сме двойни мами
- ще отслабнем по-бързо, поне аз имам нужда
- в къщи винаги ще е лудница, но си помисли за хората, които не могат да имат деца и опитват с години, а нас Господ ни е дарил с по две наведнъж  newsm63

Разводних темата - извинявам се! smile3505

# 31
Права си, Деси. Аз съм една оттях. Чаках пет годии. Какво ли не преживяхме. Забременях след ИКСИ, така че оценявам щастието. Възхищавам ти се! Поздрави!
Сори за спама.

# 32
Здравейте!
Аз бях писала преди в друга тема за близнашки колички.
Аз поддържам предложението на мама Илиева.
Аз имам Чико в БГ,две отделни колички(напълно легнало до изправено положение,3 нива,с 5 точкови колани),които се закрепят с помоща на приспособление(фабрично)на 3 места(отпред на колелата,отзад на колелата и горе на дръжките)Сгъват се на чадър.Влизат и в тесни пространства,едната разгъната с бебе,ако са малки съм ги слагала и двете,другата сгъната и с другото бебе в ръка.Все пак по-добре при вариант една сгъната количка и две бебета в ръце.
за мен такава количка е наи-доброто облекчение за близнашка мама.
Тук имам влакче.На мен лично ми е много трудно да бутам тази количка,оставам без дъх.Същите кг като двете заедно в БГ,но явно тежестта е разпределена по друг  начин newsm78И Повечето влакчета струва ми се,едното дете не може да бъде в напълно легнало положение.Такава е моята.
Предполагам на тези влакчета на които им се обръщат седалките е възможно.
На края пак опряхме до две колички.Купихме от най-леките, тип чадър,мъжа ми също ще направи приспособление за закачане по подобие на фабричното което имаме за количките в БГ.
Но разни мами,разни вкусове Simple Smile
А за коланите.Една мама спомена,че само през кръста вързва нейните близначета.Едното моето е толкова палаво,че наи редовно се измъква и от 5 точков.Така че,имайте си сериозен колан,пък пак може да слагате само частта за крачетата.
Успех на всички мами  bouquet

# 33
Някой виждал ли е този модел някъде в София?

http://www.bertoni-bg.com/Twin.html

Тези, които съм виждала са с промазана материя.

# 34
patrissia, а обади ли се в магазините в София:http://www.bertoni-bg.com/stores.html?
Аз също се интересувам от този модел. Също така има и покривалчета за краката, но не пише дали са отделни или едно цяло. А също и килограмите. Моля, ако някой знае да свирка.

# 35
Вчера ходихме в Piggy`s house и видях най-сетне на живо Бертони и Пег перего. Пег перего е 495 лв, много красива, с 5 точкови колани, но не ляга до долу, няма чанта, покривало за бебетата и дъждобран и с тях излиза повече от 600 лв. но това не е най-важното, лошото е, че е широка 76,5 см, а нашият асансьор е 64 см. Така че си остава вариантът с прехвърлянето и ще се спрем на бертони така като гледам. Тя ми хареса - широка е за бебетата, става и за лятна, ляга до край, има покривало за краката, чанта и т.н. Гумите ми харесаха - много по-стабилни са от другите.
Обаче коланите са 3 точкови. Някой може ли да каже дали е виждал някъде в София същия модел с 5-точкови колани? само това ми е проблем newsm78 А гледам по снимките, че има такива, а в магазините не са....

# 36
patrissia, а обади ли се в магазините в София:http://www.bertoni-bg.com/stores.html?
Аз също се интересувам от този модел. Също така има и покривалчета за краката, но не пише дали са отделни или едно цяло. А също и килограмите. Моля, ако някой знае да свирка.

Мечето, би ли ми дала координати на Бертони в София! Благодаря ти!

# 37
Ами това е което намирам:http://www.bertoni-bg.com/stores.html

# 38
patrissia, нямат го този модел. Тазгодишните са лъскави, ето тези:http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/1298

# 39
Точно тази количка разглеждах подробно миналата седмица. Хареса ми, че е много широка, в сравнение с другите, където имам чувството, че бебоците трябва да сменят количката след 6-ия месец. Гумите са доста стабилни. покривалото за краката е общо и сенникът е общ. Багажниците са два. Само се чудя защо са махнали 5-точковите колани? newsm78 Мен само това ме притеснява!

# 40
И на мен в началото ми се струваше адски тясна количката и това е факт (ние сме с Чиполино Туини), но сега ми се иска да е още по-малка и лекичка! Няма как да стане! Чиполино-то става за новородени, и за големи, но естествено няма как да влиза спокойно в асансьорите! Нашата влиза странично с голям зор, но пък аз имах късмета, че имаме гараж и количката ми стоеше долу. Смъквах бебетата с кошниците за колата (можеш да си ги оставиш на земята и ръцете ти са свободни) и долу ги прехвърлях в количката. Практично беше, но като надебеляха си стана мъка и половина! Сега вече ходим и слизаме така, но пък се яви друг проблем - тичат на всевъзможни посоки и само ги събирам наоколо, докато отварям, затварям, заключвам... Всяка възраст с чара си! Съветвам ви да приемате всичко със смях!  newsm62  Като ми стане много тежко и мисля, че не издържам, започвам да се смея сама на себе си и някак си яда ми минава! Много си ги обичам тия беболини! Както и всички вие страшно обичате дечицата си!  newsm51 Успех!

# 41
Я кажете пак за тези приспособления за свързването на две колички. Нещо не мога да си го представя! Замислям се, дали и аз да не си взема две лекички и да ги свързвам! Вече сме си големи и ще бъде голямо удобство.  newsm44

# 42
Само да ви кажа, че аз така купих две единични колички - на Бертони по 70лв и направихме съединение. Само че, за да не е толкова широка количката, свалихме едното предно колело и тежестта пада доста на едната количка. За три месеца почти се счупи количката. Отзад където се натиска, за да се свие се изкриви, отпред една пластмаса, където свалихме колелото, се счупи от камъните по пътищата. Изобщо съжалявам, че си продадох двойната количка.
По-добре сгъвайте количката в асансьора и я свалете първо нея, после децата, отколкото така със самоделка. Ето я нашата:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3413817

# 43
не се маха колелото  Naughty и всичко е ок. даже като са двама души си ги караме поотделно  Peace

# 44
Моля ви за вашето мнение за тази количка. Могат да ми я купят в Германия, струва 500 евро и тежи 18кг.!!!

Става и за лятна, могат да се махат кошчетата и така да пренасям бебетата в асансьора и на гости с колата.

Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт