количка за близнаци

• 51 195
  • 323
  •   1
Отговори
# 15
Хубаво, че сте повдигнали темата, в един магазин в Х.Димитър има една количка на ABC Design, тип пейка, поръчана, но отказана. Цената е около 400лв, ако някой има интерес, да пише, ще обяснявам къде е.

# 16
Аз се интересувам, но незнам какво представлява  newsm78 Знам, че ми е малко рано, но като гледам какъв е изборът, ужас... бая търсене ще падне! ще съм ти благодарна, ако ми кажеш на две на три как изглежда и къде да я търся! newsm78

# 17
такава, но много свежо оранжева с общо покривало за краката, но отделно свалящи се седалки до пълно легнало положение, има и в Пинокиото в Дружба 1, на 230 лв беше преди 2 седм. Ние сме с такава вече 2 год, забележки нямам.
ABC-то не съм го видяла разгънато, четириколка беше, пак с 4 колела, не с шест. Магазинът се намира срещу Била в Х. Димитър, My baby  се казва, работи и събота и неделя.

# 18
Много благодаря за инфото. Тази на АBC е с 4 колела?  newsm78 толкова искам такав, а всички са с двойни отпред. Уффф, тази седмица мъжът ми пътува, но другата, ако някой вече не я е купил, ще отидем да я видим. Благодаря много!

А вашата тази на снимката ли ? На Бертони ли е? И сте доволни? Пък тази има 5 точкови колани, а тези на бертони, които гледах аз, нямат такива, а само през кръста.

# 19
с 4 колела, но не съм сигурна дали предните не са двойни. Имах предвид, че не е с 6- например

Иди и огледай Бертони-то, съмнява ме да имат друг вид колани. А нашите един път не съм ги слагала Sunglasses

# 20
Благодаря за уточнението! Ще разгледам и за двата вида. Hug

# 21
PolarFox, и аз ще се спра може би на Бертони. Казваш, че си доволна, така ли?  Искам да те питам, не е ли много тясна и къса. Имат ли място бебетата? И става ли за зимата с чувалчетата отгоре? Лесно ли се сгъва? Благодаря ти.

# 22
А ползвах тип влакче бях много доволна.Става и единична,може да обърнеш децата едно срещу друго,може двете да гледат напред,а може и да ги обърнеш и към теб.Ако някой се интересува нека пише,моите са вече големи/да са ми живи и здрави/и нямаме нужда от нея.Ще се радвам ако помогна на някой.  love001  love001 twin_neutral

# 23
PolarFox, и аз ще се спра може би на Бертони. Казваш, че си доволна, така ли?  Искам да те питам, не е ли много тясна и къса. Имат ли място бебетата? И става ли за зимата с чувалчетата отгоре? Лесно ли се сгъва? Благодаря ти.

перфектна е, хваля си я във всички теми за колички Laughing
Изобщо не е тясна, нито къса, зимна-лятна, от легнала до седнала на 3 степени е, много съм доволна.
Освен чувал за краката, на моята са отделни за двете бебета, сега гледам е един общ, което е без значение, има и едни пухкави такива на седалките с вата, които за жегите и за големи деца съм махнала.
И дъждобрани отрих, които вече не ми трябват Mr. Green
Моята нямаше чанта на дръжката, но си купих една за 5 лв и си я нося и през рамо, като се наложи.

Гумите са големи, не буксуват, леко се вози, багажниците са големи.
Само прецени за габарита, ако ползваш асансьор.

Не харесвам колички като влакчета.

# 24
  • София/ Плевен
И на мен ми харесва Бертони, но моделът от тази година е с ужасна дамаска. Една такава лъскава, като сатенена. Много спарваща ми се струва. Само заради дамаската се отказах от тази количка. А вече никъде няма от миналогодишния модел с хубавия текстил...

# 25
И на мен ми харесва Бертони, но моделът от тази година е с ужасна дамаска. Една такава лъскава, като сатенена. Много спарваща ми се струва. Само заради дамаската се отказах от тази количка. А вече никъде няма от миналогодишния модел с хубавия текстил...

нашата е каквато я описваш- даже е сив металик Laughing, не съм забелязала да е спарваща, свалям всичко излишно.

# 26
Е, супер PolarFox, благодаря ти много за хубавото мнение. Тогава и аз ще търся такава за нас. Дано намеря хубав цвят. Относно асансьора-от малките е и няма да влиза със сигурност. Би ли ми казала лесно ли се сгъва и дали ще мога да се справя сама с бебетата на разходка? Благодаря ти.

# 27
Аз като гледам тази количка е най-популярна по магазините и най-достъпна като цена. А и след тази реклама, все повече се насочвам към нея.  Hug

patrissia , на мен асансьорът също ми е от малките. Аз ще правя следното - ще качвам количката до първия етаж и ще прехвърлям бебоците в количката на кака им докато се качим до 7-ия етаж. Като излизаме, ще ги свалям с единичната и ще ги прехвърлям в двойната. Трудно е, но няма друг начин. Ще са на тясно за един курс с асансьора, но мен ме е страх да ги оставям сами горе и после д аслизам за количката. А и си представи как с две бебета в ръцете, чантата и друг багаж ще отключваш вратата  #Cussing out

# 28
Ако някой не настоява за чисто нова - продавам нашето почти ново Чиполино Туини (синьо). Купихме го март месец и е още в гаранция. Ползвали сме го три месеца. Продаваме го, защото си купихме Ариа Туин заради ширината и теглото (с 10см по-тясна и 5кг по-лека), но не ставаше за новородени. Пишете на лични ако ви интересува.  Peace

# 29
Ако някой не настоява за чисто нова - продавам нашето почти ново Чиполино Туини (синьо). Купихме го март месец и е още в гаранция. Ползвали сме го три месеца. Продаваме го, защото си купихме Ариа Туин заради ширината и теглото (с 10см по-тясна и 5кг по-лека), но не ставаше за новородени. Пишете на лични ако ви интересува.  Peace

Аya, благодаря ти. Колко широка е Чиполино, подозирам че няма да влезе в асансьора ни. Всъщност така както пишеш, явно е 90 см. широка.  Аз също си харесах Ариа Туин, заради ширината и теглото, но се обадих във фирмата вносител и казаха, че няма пълно легнало положение и е лятна, а моите бебета трябва да се родят ноември. Кажи ми, моля те, бебетата ми до колко месеца ще се побират в твоята Чиполино? Струва ми се къса и тясна, крачетата им няма ли да стърчат?  newsm78 Маневрена ли е? С каква дамаска е? Имаш ли снимка, мила? Ей, голяма олелия с тези колички. Благодаря ви за отговорите, много ми помагате.

DessiJ, ама ти имаш още едно по-голямо дете, мила, как ще се справяш? Значи аз съм цвете пред теб. Това с прехвърлянето ми се струва много сложно. Да отключиш вратата с тях е абсурдно, изобщо какво ще можем да вършим сами с две бебета, камо ли да оставим едното само, та ако ще и за 1 минута. Но това е друга тема на разговор.

Общи условия

Активация на акаунт