количка за близнаци

• 51 225
  • 323
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Vera, тази количка я има в България, в магазините на Чико. Аз съм я виждала тук при нас в синьо. Много е хубава, но наистина е тежка - 22 кг. с кошовете, което е страшно много за мен. Струва 1200 лв. със зимните кошове, но без тях не може, защото летният вариант няма напълно легнало положение. Продава се с дъждобрани. На мен ми хареса, но ме спря теглото й.
Каси, предполагам, че си видяла ето това в Пигиса, освен ако не са започнали да внасят и друга марка
http://www.philandteds.com/nz/twin_07_1.htm
Мече, какво стана с твоята количка?

# 181
Днес си купих списание "Моето бебе и аз" и там имаше реклама на Firstwheels. Останаха ми очите в една ябълковозелена количка City Twin. Вносителят няма сайт на български, посочен е само тел. и мейл.
Да сте виждали такава в  магазин?

Сгъването е доста странно според мен, защото се отделят седалките от рамата. Но пък има плюс, че могат да се ползват като столчета за кола. Трябват само едни допълнителни колани /ако съм разбрала правилно от сайта Mr. Green/

не само сгъването е странно, според мен Confused

# 182
Цитат
Мече, какво стана с твоята количка?
Чакам да ми кажат от Гърция ако я получат колко ще струва.

# 183

Иначе разгледахме на живо една количка за близнаци на Cossatto 479 лв, но нещо не ме впечатли много.
Лека е, маневрена.  Продавачката сто часа се опитва да я сгъне и ако не беше мъжа ми, нямаше да се справи. Отделно отзад на гръбчетата на бебетата беше доста твърдо и се усещаше придържащия механизъм на облегалката. Самите седалки за бебчетата ми се сториха много тесни. Пълното легнало положение не беше съвсем 180 градуса, имаше някакъв лек наклон.  Иначе комплектът беше с чувалчета  и с дъждобран, без чанта за багаж. Гаранцията 2 г.
[/quote]
Верче, къде може да се види тази количка. Аз бях си я харесала в интернет. И дали в някой магазин във Варна не може да се погледне. Или поне  единичния вариант. Имам чувството, че ако не се види на живо, изобщо не можеш да добиеш реална представа. Ето тази на картинката ми изглежда много сладурска и прибрана, а пък казваш, че не  е толкова удобна newsm78
Аз количка по-тежка от 12-13 кг. съм решила да не купувам. И без това ми се очертава голямо мъкнене #Crazy

# 184

Верче, къде може да се види тази количка. Аз бях си я харесала в интернет. И дали в някой магазин във Варна не може да се погледне. Или поне  единичния вариант. Имам чувството, че ако не се види на живо, изобщо не можеш да добиеш реална представа. Ето тази на картинката ми изглежда много сладурска и прибрана, а пък казваш, че не  е толкова удобна newsm78
Аз количка по-тежка от 12-13 кг. съм решила да не купувам. И без това ми се очертава голямо мъкнене #Crazy

Ние я гледахме в един магазин в София, на бул. "Иван Гешов". Само дето не помня как се казваше магазина ooooh!
Аз не съм кой знае какъв специалист, защото до момента сме разгледали 3-4 модела на живо. Но с всеки се убеждавам, че има неща, за които не бих се сетила изобщо да попитам или да погледна. Какво остава за избор по картинка?

City Twin на Firstwheels отпада като вариант, защото получих информация от момиче, което я е гледало, че дори в сгънато положение само рамата е много обемиста и трудно сам човек може да се оправи. Тя я е гледала в 9+ в Пловдив. Освен това като финанси трудно ще можем да си я позволим.

не само сгъването е странно, според мен Confused

Само тази снимка можах да пейстна от сайта, защото другото беше клип. Количката е направена, че да могат да се разместват седалките с/у майката, по посока на движението, както на снимката, както и за породени деца може да се комбинира кош за новородено и седалка за по-голямото дете.

# 185
момичета какво ще кажете за тая
http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … mart&Itemid=1
лекичка е но незнам дали е качествена  newsm78
триколки и влакчета не ги харесвам спрях се на тая Моля и за вашето мнение

# 186
  • София
момичета какво ще кажете за тая
http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … mart&Itemid=1
лекичка е но незнам дали е качествена  newsm78
триколки и влакчета не ги харесвам спрях се на тая Моля и за вашето мнение

Не става за новородени -няма пълно легнало положение на гръбчето. Иначе е много хубава  Peace.

# 187
оф така ли мислех че става:(
голям проблем с тия колички ами тогава за туини на чиполино newsm78 кво ви е мнението тя е другата лека на която съм се спряла
или вие ми препоръчайте някоя но да не е много скъпа и тежка до 500лв нещо и до 13 кг.
може би много искам но живея на 7 етаж и ще съм сама повечето време а и както мисля със секцио да раждам няма да се справя с по тежка количка
моля за вашето мнение  bouquet Hug

# 188
Някой има ли инфо за тази количка
http://www.strollers.com/Chicco-04067499700070-IB1198.html
и за тази също
http://www.strollers.com/Combi-724215-CBI1239.html
Видяха ми се най-леки, но не знам дали стават за новородени. Някой виждал ли ги е в Б-я?

# 189
Евентуално и тази
http://www.strollers.com/Chicco-06061417620070-IB1025.html
Тези горе-долу ми изглеждат по-компактни и по-приемливи като цена.

# 190
  • София
или вие ми препоръчайте някоя но да не е много скъпа и тежка до 500лв нещо и до 13 кг.
може би много искам но живея на 7 етаж и ще съм сама повечето време а и както мисля със секцио да раждам няма да се справя с по тежка количка
моля за вашето мнение  bouquet Hug

Plampetq, моята количка е Graco- тежи 10.5 кг, 450лв. беше някъде, става за новородени. Купих я от Пигисхаус и според продавачката е най- доброто в момента за близнаци. И аз съм много доволна от нея.

# 191
Плампетя, количката която си си избрала Ариа Туин на ПегПерего наистина няма пълно легнало положение, но регулировката на гръбчето става с колани, има начин да го направиш пълно легнало - има място, просто колана те ограничава. Според мен недостатъка на тази количка е че е много тясна и в по-късен етап ще им е малка (т.е. някъде към 5-6 месец на бебоците)

Джини, първата количка, която е на снимката (червената) е лятна - не става за новородени - пише за деца над 6 месеца (Recommended from 6 - 36 months or up to 37 lbs per seat). Втората според мен е копие на Ариа Туин.
Третата също е лятна - т.е. за над 6 месеца

Количката на Грако наистина е много добра.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 09:48 от NellyDi

# 192
  • София
Djini, на Chicco не стават за новородени- пише го по- надолу в описанието.

# 193
Благодаря!
Дайте линк към тази на Грако, за да мога да я видя! Благодаря ви много!

# 194

Общи условия

Активация на акаунт