Среща в София -24.02.2007 - снимки, усещания, чувства

• 3 830
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Вижте какво предлагам, като най-лесно, съобразно това, че не всички сме компютърни гении.В тематанапример "Хайде да се запознаем" всяка да влезе като за отговор и да напише за себе си и семейството си, рожденни дати и др което сметне за уместно.После след текста да сложи и снимки на себе си, децата и съпруга си, кучето, котето си ако иска.Това със снимка до текста го научих тези дни и мога да помагам.Не е много сложно, за някои от вас е елементарно.Изхождайки от моята компютърна неграмотност, предлагам най-безболезнения вариант.Решението е ваше, аз поне имам у дома гений да ми помогне ако изберете нещо по-засукано. Laughing
А за срещите имайте предвид, че Баоо най любезно нипредоставят офиса си за подобни мероприятия.Познавам ги, те ми помогнаха да разбера истината около произхода си, много са мили, симпатични и т.н.Президентката Гери е невероятно момиче.
Това от мен, ако има други предложения-давайте.Мога да ангажирам любимият да ни помогне и направинещо по-представително.Ако искате ще го питам за идеи.Направил ми е личен сайт, в който има всичко като тук, дори и форум, място за албуми и всичко.Не го ползвам, освен снимките да си качвам там, защото кой да дойде да чати с мен или въвфорума ми.....?Но също е идея за ползване,поне ще сме само ние, не целият форумда може да ни види снимките и данните.Решавайте, толкова измисли моята празна напоследък глава.

# 31
  • София
Току що говорих с моя гений, който каза че нямапроблем да направи наш сайт, с форум, чат,галерии, абсолютно всичкоЩе ни сложи парола, която ще ви дам само на вас и така информацията, течаща вътре ще бъде напълно защитенаЩе можеме спокойно да водиме разговори от всякакво естество
Остава само решението ви

# 32
Какви сте чаровни всичките! Нас ни подведе вятъра "Студко" - приятеля на Снежната кралица - вдигнахме температура - защо ми трябваше да го извеждам сутринта! Мно-го съжаляваме! Чакаме с Андрей следващата среща с нетърпение.

# 33
 HugЗнаех си аз че ще измислите нещо хубаво  LaughingНека всичко да върви успоредно- и срещите, и сайта. Аз също съм "гений"с компютрите,т.к.ползвам специализирани програми и не ми стана ясно как излезе усмихнатото човече преди малко, но схващам бързичко! Амииии дайте да дадеме! От наша страна какво е необходимо?

# 34
  • София
От ваша страна се иска желание да дадете благословията си-нищо друго
Съгласите ли се всички на този вариант, милото започва да действа и до няколко дни сме обзаведени със собствен сайт Ако искате да имаме права върху адреса-текупуваме името, което искаме ние ще направиме закупуването му, което е малка сума-зависи какъв е накрая
Ако завършва на com или net-13лв на година
ако е на org-9.00лв.на година
ако е на info-4.00лв.
Освен името да купиме хостинг-мястото, на което се записватози сайт.То струва най-евтино 2лв. на месец, но трябва да се плати за година-24лв
Макси има свой домейн, който е-bg0.org, на който може да ни направи под домейн, който ще изглежда примерно mama.bg0.org Моето сайтче също може да се ползва, то е на адрес- mimi.a.la-отидете там и го вижте Може и под домейн на моето сайтче да бъде, то е с безплатен хостинг и няма да даваме пари за нищо Ако искате да пробваме с моето сайтче или друго ново, само наше пак с точка а точка ла като моето, безплатно да го ползваме, да видиме как ще е и после ако искате ще го регистрирамекато частно, по всяко време можеме да платиме тези такси и да го запазиме Не е проблем Така ще е най-добре
Вижте това, което имам и решавайте, Макси за един ден ще ни направи същото Имайте предвид, че за да ес тезицветове го е правил той То беше обикновено, той го донапудри така, ще напудри според желанията ви и нашето, с усмивки или детски картини галерията за деца например, всичко може
Сигурно ме разбрахте, опитах се много подробно да обясня,ако имате решение пишете да зная да започва да го прави Първо вижте моя обезателно, има снимки на кучетата най-вече, мои и на децата
Ако го разработиме и го ползваме, винаги можеме да си внесем такса за права Още повече стававъпрос за малко пари Ако ще регистрираме нещо,изцяло с всичко платено-няма да е повече от общо 40лв, но засега няма нужда

# 35
  • Там където е семейството ми
Аз имам едно предложение, отправено с молба към тези които по разбират и умеят. Взаимствам идеята от форума на отчетните. Там в началото са изредени по дати и имена на мами и бебета и се добавят, новодошли. Защо не го направим като отделна тема или в началото на "Хайде да се запознаем". Като добавим и именни дни, така няма да има пропускане на дати от никого, а и като, че ли по-лесно ще се опознаем. И второто ми предложение е може ли няколкото вече появили се албумчета да се обединятв едно (по-лесно ще се разглеждат) и всеки да може да добавя снимки. Ние в цялата суматоха сме щракнали само две а аз не знам как да ги оформя в аблумче, и заслужава ли си само за тях?
Ани относно датите и празниците,такова предложение има вече от Дидка.Във темата по-долу"Днес кого ще поздравим" Grinning
Може да се отчетете със дати на вас,вашите половинки и дечицата,рождени дни,именни дни.
За целта обаче,трябва да помолим модератор да я свърши тая работа,или поне да добавя,новорегистрирали се,защото опцията за редакция,вече е премахната.
Тоест отваряйки тема,можем да редактираме-добавяме имена,дати до 24 часа от както е отворена темата.после не може да се редактира.
Тъй,че момичета,тези които искат,може да се отчетат там със датите,а по късно,когато се посъберем с повечко данни,ще помолим модератор да прибавя занапред. Grinning

# 36
  • Враца
Можете да си направите една тема само за рожденни дни, за линкове към галерии със снимки и аз  ще ви ги актуализирам.
Ако имате още някакви предложения какви теми да се заковат можете да ми пишете на лично съобщение

# 37
  • София
Товасъщо е идея, но искам да питам модератора няма ли начин да имаме тук галерия за снимките, както и данните ни да са по-конфиденциални? Спокойна съм, когато давам лична информация на жените тук, но иначе има разни жени, недотам добронамерени и не желая да са достояние на всеки, който влезе във форума моите лични данни Умишлено година не бях показала снимка, често заядливи жени ми пишат какви ли не глупости, една скоро си позволи да злоупотребява с това, че съм осиновена Точно от тези съображения дадох идея за сайт с парола, за да ползваме информацията вътре само пряко свързаните с темата осиновяване жени Ако има начин тук да ни помогнете и дадете възможност за нещо такова, моля кажете вариантите

# 38
  • Там където е семейството ми
Можете да си направите една тема само за рожденни дни, за линкове към галерии със снимки и аз  ще ви ги актуализирам.
Ако имате още някакви предложения какви теми да се заковат можете да ми пишете на лично съобщение
Ето имаме обещание от модератор,че новостите ще се актуализират. Grinning
Сега момичета,аз с риск да не бъда разбрана,да си кажа мнението,за това дето го мислите за сайт.Според мен е напълно безмисленно.Защо е нужен отделен сайт,със форум и чат и снимки и т.н.
Ами искаме форум,ето ни го форума,искаме чат,със тези със които искаме да говорим да питаме нещо,има скайп,има кю,проблемът е решен.
За снимките има два варианта:Или всеки си прави свое си албумче и дава линк във общата тема при датите и снимките,или си правим едно общо,и всеки знаеки паролата,добавя свои снимки.
Така мисля аз. Grinning
 marypopinsМен пък въобще не ми дреме,кой какво щял да чете или да каже.
Ако се иска и родата си до девето коляно ще изтипосам. Mr. Green

# 39
  • Враца
Здравейте,
самия форум няма система за създаване на албуми.
Проблемът със споделянето на лична информация, в който и да е форум е, че тя става достояние на всеки, който иска да я прочете.
Вариантите да споделяте снимки, но те да не става достояние на всички е да имате заключен албум, като паролата се разпространява сред активно пишещите във форума.

Ивка ме е изпреварила Grinning, обещавам да се погрижа за актуализиране на данните в календарчето с празниците и каквото още поискате! Само ми пишете на ЛС

# 40
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Само да ви кажа,че мен лично ме обиждат подобни предложения за собствен сайт,пароли и т.н.!Форума в така уважаваният от мен сайт БГ-МАМА  мисля,че е достатъчен за осиновителите и осиновените!Всеки може да си сложи в подписа албумче,аз вече предложих да си пишем датите на рожденниците за да не  забравяме да се поздравим!Аз си оставам в този форум....това е моят форум с моите виртуални и много от тях вече реални приятелки,които много обичам и уважавам!
оставам с най-добри чувства към всички

# 41
  • София
Аз мисля като Дидка. Който се притеснява да не публикува информация и снимки.

# 42
  • София
Аз определено страдам от професионална деформация и ме гони параноя, но не бива да се подценява възможността за злоупотреба с лични данни и информация.Случаи и възможности има много.По тази причина предложих нещо по-инкогнито за снимки и информация относно дечицата ви.Доста от майките не им е приятно данни от кухнята им да стават публично достояние, а искат да споделят.Това са причините да мисля различни предложения, далеч от мисълта да създавам мой сайт, да ставам конкурент, това е невъзможно, не става по начина, който предложих и който разбира е наясно с абсурдността да измествам или изземвам функциите на бг-мамма.Аз самата също харесвам форума и някои негови потребители, затова вися в него и евентуалното ползване на галерия в друг сайт няма да ме отдели от него.Лично аз просто ще пресявам информацията, която давам за себе си и близките си, както до сега и с това нещата се уреждат.Ако все пак някой има желание да ползва адреса, който дадох за качване на снимки и изнасяне на конфиденциална информация за себе си, няма проблеми, да ми пише, ще дам паролата.Аз и без това там си качвам само снимки, точно защото не искам да ги кача и ползвам чрез популярните, където всеки ще ги гледа.Не ми е приятно, въпрос на гледна точка, а не на криво разбрана лоялност.
Повече е излишно да обяснявам добрите си намерения,който както намери за добре да постъпи.Още повече всеки е свободен да ползва място в интернет пространството, което му допада и което реши.
Само за сведение-има доста мами, които имат интерес и също като мен срещат проблем да бъдат максимално открити тук.

# 43
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
За по-личните неща си идва ред,след като се запознаем и започнем да си кореспондираме по скайп,телефон или в лични срещи!Всеки е свободен да си каже мнението тука-естествено....
.......я дя сменим темата и да видим няма ли и други снимки от вашата среща?Поразтърсете се и дайте някакви предложения за голямата среща ...в другата тема-по-вече глави като мислят,резултата е по-бърз

# 44
От два дена чак сега се добрах до нета и гледам вече 3 страници,моето мъжко съкровище като види включен компютъра и край с мене и нета...Само успях на бързо да разгледаме снимките,защото му казах че го има и него...Сега на спокойствие прочетох коментара под тях и все се смях,явно имаме неоткрити таланти.Браво и на фотографите newsm10
Поздрав на всички мами и сладки дечица. lalalalaТрябва да го повторим по-скоро,че наистина доста неща останаха недоразказани.
А относно обсъждането за нов сайт,считам,че този тук е достатъчно информативен.За по-деликатните терзания на душите ни има лични съобщения,които много от нас вече са ползвали.Не можем всички да сме с еднакви разбирания за живота и децата ни,въпреки общата думичка между нас "осиновен".Наистина можем да си имаме собствен албум, само ние, с нашите данни тук в форума и паролата да се знае само от нас-мами, пораснали осиновени деца или двете заедно.
Но ако повечето са за нов сайт,няма нищо лошо и там ще пиша,само дето мойте мъже съвсем ще надигнат боен вик за времето си за компютъра или аз ще седя до първи петли на нета  mixed037
Още ми е много радостно от срещата.
Бъдете здрави.

Общи условия

Активация на акаунт