Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 484
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • при късмета
Добро утро!

# 287
Момичета, днес момчето празнува. Става на 16 години. Да ни е жив и здрав!

# 288
Мари, жив и здрав, с късмет и добри хора покрай него!Честит празник!

# 289
mariat много здрав да е!
Аз след 34 часово пътуване от и до Бургас днес имах изморителен, но и изпълнен с емоции ден. Понеже денят на учителя беше в събота го отбелязаха днес, за първи път нямам време да се включа, но колегите гости ( вече пенсионери )ме изчакаха за да се видим след часовете. Сега уморена се прибирам едната пералня детето я е простряло, отивам да пускам втора. С мъжът ми от неделя не сме се виждали. Той беше наряд, после аз заминах... Трябва и да готвя.

# 290
  • при късмета
Мария, да ви е жив и здрав, много да ви радва!

# 291
  • Бургас
Мари,здраво,успешно и щастливо да е детето ти!

Момичета,официално вече съм свекърва!Моите се разписаха в Мюнхенската община.Сватбата ще е другата година напролет,но поне станаха официално семейство!Много съм щастлива за децата си!Много ги обичам и двамата!

# 292
Славче честити! Дълго години семейно щастие им пожелавам.

# 293
Славче,честито! Да имат дълъг съвместен път,да са си опора и стимул за успехи един на друг!

# 294
Честито, Славе! Да им е горчиво само от шампанското в живота им!
Благодаря за пожеланията, момичета!

# 295
  • при късмета
Еха, Славе, страхотна новина. Да живеят дълго в сговор и щастие!

# 296
  • София
Славе, честито!
Здрави и щастливи  да са!

Мария, да е много здраво твоето момче, да му върви в училище, в приятелството и в любовта!🥰

# 297
Мария да ти е живо и здраво момчето и да следва мечтите си Sunglasses
Славе да си честита! Дълги години да носиш с гордост титлата "свекърва"! Ама не бъди като твоята JoyJoyJoy На младите пожелавам да се обичат, подкрепят и винаги във всичко да са заедно Heart

Днес бях на вливка. Обикновенно докато ми я пуснат и правя алергична реакция. Предния път бях и на кислород. Обаче всеки път ми вдигат антихистамините и стероидите и вече е къде къде по-добре. Та днес сестра ми беше едно много красиво, мургаво момиче, с големи, ама големи черни очи. Стои до мен, опитва се да водим някакъв разговор докато се разбере каква ще ми е реакцията и като приключихме времето, трафика, домашните любимци... сестрата ме гледа, гледа и казва " имаш красиви очи". А аз веднага се сещам за филма "Дами канят" и ме напушва един един смях... да се чудя какво да отговоря... съответно изтърсвам - "твоите са по-красиви" ..... изобщо пълна греда JoyJoyJoyJoy Ама реакцията към вливката беше супер слаба, та всичко е ок.

# 298
ЧРД на Мимето и момчето на Марият! Да са здрави, щастливи и успешни децата! Balloon

Славче, хайде и на теб честита ти нова титла! Да се обичат, уважават и подкрепят младите! Дълъг и много щастлив семеен път!

Калинка - още една вливка по-малко! Много е кофти с тези алергични реакции, ама в болницата си знаят какво да правят. Как е Кратун?

Джейми - как 34 часа пътува? Да не тръгна пеша? Open Mouth

Влизаме с дъждовен сезон тук, не че сме излизали от него, де, ама всеки следобед се изсипва един океан с вода.

# 299
  • гр.Варна
Славче честита снаха.Да са здрави,щастливи и много да се обичат младите.
И моите така подписаха през 2021 в кметството в Берлин ,в ковидно време ,с маски и само двамата.Но после купона през юни 2022 беше великолепен и незабравим ,както за тях ,така и за всички гости и приятели.

Общи условия

Активация на акаунт