Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 36 390
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Честит имен ден на празнуващите!
 Обичаме риба, ядем често.За утре ще пълня шаран, ама още не съм го купила.

# 511
  • при късмета
Славе, да си носиш името със здраве!
Видяхте ли лоялната програма на форума? Голямо въодошевление настана, особено в темата с игрите. Имайте предвид, че ще се декларира дохода се оказа.
Ние ядем риба с мъжа ми, ама Шефа не ще. Та затова предпочитам да взимам готова или правя когато е при майка. Правя пълнени чушки, за Шефа ще има и утре за вечеря, че освен, че и  рибата трябва да пържа, трябва нещо и за вилата да правя.
Калинче, че той шарана е с големи кости. Зависи колко е голям де, но при него лесно се махат. Аз не обичам риба с кости. Морски дарове също не ям, не ги и готвя по този повод, Шефа и мъжо, ако искат е навън. Шефа пък риба не яде, но морски дарове да, е не всичките, ама пък да става каша.

# 512
Славче честит празник!

ма ко нищо не разбрах от тази програма, може би, защото не четох внимателно.
Риба утре ще видим каква ще купувам. Почиваме утре и тримата, с дребното имане час за зъболекар. Та след това ще ходим да празнуваме.

# 513
Ма Ко, ако разбереш дали наистина ще се декларират- пиши тук, че там последно четох, че май няма как да стане.

# 514
Привет,  момичета! Снощи се върнах, нямаше проблеми с полетите. Минаха нормално, само дето сега г*з, кръст ми са схванати от седенето с часове.

Нещата не са добри, тепърва ще уточняваме какво предстои.
Ма ко, ще съм тук дълго време. Ще се намери време за кафе.

Славче, имен ден ли имаш? Да си жива и здрава! Идвам към Бс другата седмица, надявам се да се видим!

# 515
Ех, Смърфи....

# 516
  • София
Здравейте!

Славе, честит имен ден,да си здрава!

Смърфи,дано се оправят нещата и тръгнат на добре.

Чета ви редовно и ви мисля, но хич не ми се пише. С нашите здравословни грижи имам и ми е едно тегаво, тегаво

# 517
  • при късмета
Смърфи, надявам се нещата да обърнат посоката на движение
Вале, и при теб
Ма Ко, ако разбереш дали наистина ще се декларират- пиши тук, че там последно четох, че май няма как да стане.
Те малко сложиха каруцата пред коня, та наистина е объркано. Посочили са член от ЗМДТ, а не от ЗЗДФЛ. Дарение ще го водят, сигурно затова. Ако трябва да се декларират в НАП, то трябва да съберат данни и да издадат служебна бележка, с конкретен доход, за да можеш да си декларираш каквото и да е. Ако няколко хиляди души им се тръснат за бележки, не знам как ще смогнат. Като го измислят окончателно, ще кажат как ще се процедира. Те не могат да подадат никаква информация където и да е, преди да разполагат с ЕГН. Не могат да те подадат като профил във форум Joy
Аз бях в тестовия период, преди да тръгне за целия форум, това условие липсваше.

# 518
Смърфи, Валенцето Hug
И ние сме в една дупка... От вчера съм се схванала, ставане, сядане ... Като съм права съм добре. Моят момък от събота вече не е на общежитие... И там докато намерим квартира беше едно приключение. Само си повтарям, че е за добро.

# 519
Вале, какво става при вашите? Ако не друго, поне акъл и подкрепа може да дадем.

Джейми, ама защо се изнесе от общежитието? Щом сте успяли да намерите квартира, добре. На квартира е по-добре като че ли.

# 520
  • Бургас
Момичета мили мои,много ме зарадвахте!
Едно време баба ми Слава празнуваше на този ден и затова го помня празника.Много ви благодаря!
Смърфи,разбира се,че ще се видим!Няма начин!Стискам палци да се обърнат нещата!Ще говорим,като се видим!
Утре е голям ден за рибарите и град Бургас.От сега съм почнала подготовката.Да оцелея до понеделник се иска!

# 521
"Правила" в общежитието. Търсене на квартира от четвъртък за неделя не е най-доброто изживяване особено за младеж, който не знае защо...му се връчва заповед за освобождаване.

# 522
Вале, бързо да намерите правилните лекари.
Джейми, ти пък ме срази! Как така? А случайно да намери място в друго общежитие?

# 523
  • при късмета
А какво пише в тази заповед? Там не трябва ли да има основание? Може ли посред зима да вадят студенти от общежитието

# 524
Не ни се разправя, намерихме квартира, затова казвам че се надявам да е за добро.

Общи условия

Активация на акаунт