Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 45 181
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • София, Лагера
Корали, записвай се в домовата книга! Засега само моя красавец е изтипосан в 73то с РЕ.

А, и аз съм фен на подсветката! Даже новия ми четец е с топла светлина. А като чета вечер на светната лампа и котките се активизират да ми пречат Laughing
Скрит текст:
Като бях на ашрам в Индия, вечер в 22ч. гасяха тока. Тогава изпод всеки комарник (сиреч във всяко легло) светкаше четец. Бяхме 17 жени в една стая. И почти всички като по уговорка четяхме "Шантарам"

# 46
Аз съм фен на хартиената книжка, но ползвам и Сторител .
Там изслушах "Време разделно", четена от Даниел Цочев и мнооогооо ми хареса. Човекът има страхотна дикция. Аз като я четох не се разпалих така, както като го слушах. Има някои много добри попадения в приложението. Когато не ми харесва дикцията или гласа на четящия засилвам оборотите 😉.
Пробвах синът ми да слуша, но не е неговото , фен си е на хартията.

# 47
  • София
aDream, не мислете за това сега, понеделник ще решавате, когато излязат свободните места. Прегръдки!

мартеа, благородно завидях за разговорите, аз съм така с майка ми - непрекъснато въртим между нас някакви книги, все се подбутване една друга да четем по-бързо, за да можем да обсъдим после.
Момичетата ги зарибявам по любими филми. Миналата година към края на лятото направихме едно море само тричките и реших за седемте дена да сваля седем филма и всеки ден да си правим по една кино вечер. Това лято продължихме традицията.

# 48
Като ги оставяхме, и на мен ми се дощя да остана. В Юндола е лагерът.
Лутиен, на лични ще пиша, че да не излезе реклама.
Бебчо, някой йога ритрийт освен, ама там е малко по-така работата.
Да не е свързан с МБ този лагер? Племенницата го посещава от много години и е страшно доволна. Моето момиче не можа да се пречупи и да се откъсне от мама и тате и да ходи, за което аз много съжалявам.

# 49
И мен ме заинтригува този лагер, въпреки че моето не е много по тази част .
Трябва да обменим опит и за лагерите, не само ,а ученето Grinning
Моето за втора година ходи на един с баскетбол и английски , харесва му, на него баскетбола му е страст, жалко че няма къде да тренира сериозно в нашия град

# 50
  • София
Наборът в неделя заминава на лагер на Стакевци. Ходи и миналата година и много му хареса. Миналата година ходи и на сърф лагер на Лимнос и също много му хареса, но тази година не успях да хвана датите за август и имаше свободни само по време на класиранията. Със същата фирма ходи зимата на ски лагер в Австрия.

# 51
Като ги оставяхме, и на мен ми се дощя да остана. В Юндола е лагерът.
Лутиен, на лични ще пиша, че да не излезе реклама.
Бебчо, някой йога ритрийт освен, ама там е малко по-така работата.
Да не е свързан с МБ този лагер? Племенницата го посещава от много години и е страшно доволна. Моето момиче не можа да се пречупи и да се откъсне от мама и тате и да ходи, за което аз много съжалявам.

Ами не знам какво е МБ, за да кажа Simple Smile

# 52
  • София
мартеа, на всичко съм навита - йога-мога, все тая Joy Дъщеря ми миналата година беше на Юндола с ЦМКСБ, страшно много й хареса, тази година беше на летуване с тях - всеки ден преход и нощувка на различно място, в различни хижи.

Тази година ми попаднах много лагери на тема "футбол", предложих на набора, но не можело да пропуска тренировки...

# 53
Мартеа, за да не го приемат за реклама. Но МБ са инициалите на една известна дребничка артистка. Организира лагери за младежи на Юндола, точно с преходи.
Племенницата е там в момента, казва се Ния.

# 54
Не е реклама, пишете ги, може и на скрит текст, за мен е много полезно за догодина да имам предвид опции.

# 55
Мартеа, за да не го приемат за реклама. Но МБ са инициалите на една известна дребничка артистка. Организира лагери за младежи на Юндола, точно с преходи.
Племенницата е там в момента, казва се Ния.

Заедно са значи, щом МБ е Мая Бежанска Simple Smile

# 56
  • София
Стана като в "Стани богат". Joy Бе пишете имена!

# 57
Точно, за нея. Племенницата ще бъде 12 клас тази година.

# 58
  • София
По-момичешки ми се струва този лагер. Или бъркам?

# 59
По-момичешки ми се струва този лагер. Или бъркам?
Има, има и момчета много. Направо са си с квоти, като им гледам снимките Joy

Общи условия

Активация на акаунт