Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 45 204
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Sisill, астрални близнаци сме 🙂 да си жива и здрава! Присъединявам се към твоите пожелания, дано ни чуе вселената 🙂

# 76
sisill, kbl, честит рожден ден! Flowers Bouquet Бъдете здрави и много щастливи! Весел празник!

# 77
Чудя се аз защо не се пише в темата, а аз съм проспала, че има нова. Чета ви редовно, но обикновено вечер и не обичам да пиша през телефона.... Да почна по реда:
Мерси за новата тема и за труда Luthien!
Стискам палци на aDream и наборката! Вярвам, че нещата ще се подредят по най-добрия начин!
Май ще дам шанс и на сторител, като ви чета. Закъсала съм го с очите. Както се шегувам, най-ценната ми вещ е четецът, защото мога да си наглася шрифта и да чета без очила Rolling Eyes Иначе и аз обичам хартиена книга и имам колекционерска страст към книги, но ...
Наборът само мързелува и той. По цял ден е на компютъра или на телефона. Ходи си на тренировки и това е... Уж бил прочел адаптираната Илиада. Христоматията хваща прах. Литература "по избор" чете Smiley В понеделник ще го водя на очен лекар, че се оплаква, че недовиждал. В четвъртък заминаваме пак за кратко море и се надявам да прекрати злоупотребата с електронните устройства!
С лагерите много се изложих тази година.... Бях се притеснила кога ще приключим с кандидатсването и нищо не организирах.
И накрая честит рожден ден на sesill и kbl! Да сте живи и здрави, момичета, и от щастие да не се оттървете!

# 78
  • София
Sisill, астрални близнаци сме 🙂 да си жива и здрава! Присъединявам се към твоите пожелания, дано ни чуе вселената 🙂
И на двете Лъвици, само 6ци Joy  На децата ви де. Stuck Out Tongue Winking Eye  На вас много  здраве, успехи, много, много късмет. Flowers Four Leaf Clover

# 79
  • European Union
Моята дъщеря сама си намира лагерите. Тази година си хареса някакъв спортен и отиде без да познава никой. Аз малко мрънках, че беше по време на второто класиране, но тя беше убедена, че ще я приемат на първо (още през март се записа). Даваха им телефоните за 2-3 часа на ден. Имало е дисциплина. Доволна съм.

Сиси и кбл, честит рожден ден.
Сега не е ли много напрегнато в Париж заради олимпиадата? Аз си мечтая за пролетна почивка в Южна Франция.

# 80
Kbl, честит рожден ден!

# 81
sisill, kbl, честит рожден ден!
Да сте живи и здрави и много да ви радват наборчетата и да се гордеете с тях Flowers Bouquet

# 82
Сега не е ли много напрегнато в Париж заради олимпиадата?
На мен ми е за първи път в Париж, но всички казват, че сме огромни късметлии. Града е пазен, чист и без просяци по центъра, никъде не чакаме за нищо освен метро когато се изпразни зала от 15000, но това е нормално.
Казват, че е по-скъпо - плащаме за спокойствието!
Иначе ние имаме билети за 3 спорта и олимпиада гледаме, не само забележителности.

# 83
  • София
sisill, да си жива и здрава! Животът ти да тече по ноти, а ти да съумяваш да чуеш всички красиви мелодии Kissing Heart

kbi, честит рожден ден и на теб! Да се носиш безгрижно и щастливо по пътя към мечтите си Kissing Heart

# 84
sisill, kbl честит празник!

# 85
  • София
Честит рожден ден Sisill ,
Много е хубаво че сте в Париж, ние също сме фенове на художествената гимнастика в къщи и нека твоя рожден ден е късметлийски за нашия отбор и да пееш с пълно гърло химна на България в залата.
Направо чувството в уникално да си там.
Желая ти да си здрава и много щастлива.

Сега виждам и kbl , честит и на теб и желая същото здрава и щастлива да бъдеш.

# 86
  • София
Честит рожден ден на sisill и kbl. Здраве и живот!

# 87
  • София
Честити да сте sisill и kbl, здрави, щастливи и много хубави емоции

# 88
  • В Страната на чудесата
Благодаря за труда по темата на Lúthien !

А на рожденичките от сърце желая да са здрави и да им се сбъднат всички желания!

# 89
  • София
sisill, kbl, честит празник, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт