Прекрасна госпожица търси дом

• 2 962
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • София
От телефон ли пишеш? Ако е така, направи скрийншот на снимката. Така намаляваш размера. Иначе форумът я отхвърля. Ако си на компютър, трябва да я намалиш с някоя програма за снимки.

Лесно е! Избираш картинката с планина и слънце над полето, в което пишеш и избираш снимка от галерията. Simple Smile

# 16
  • София

Благодаря, то е елементарно, но който не е качвал😀

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 13:24 от siddha

# 17
  • София
Сладур! Heart

# 18
Ще му/й изям мустаците. Heart Eyes

# 19
  • София
Днес нашият приятел отишъл на работа и черната госпожица пак била там и го чакала. Joy Явно го е харесала. Този път обаче знаел и веднага я завел при собственичката. Simple Smile Като гледам, май ще си я поделят... Joy

# 20
Как се казва ризото съвършенство на Сидха? Дано бързо се спогодят с детето! Да гледаш котка си е геройство и смяна на приоритети! Уникален екшън е всеки ден но който не е гледал животинка вкъщи нищо не е разбрал от живота.

Черната госпожица от поста на Таня ще я мисля докато тя не спре да има информация и да споделя. И на мен едното ми е негърче и много го обичам. Сестра му е черно бяла и много страхлива. Той обича да дреме на балкона. Майка ми преди го извеждаше с каишка. Обича и по етажите да се разхожда. Вън да е.
Много е умен макар и беззъб. А яде гранули.

Ако плюя черните котки то е защото ги обичам. Моя всеки ден ме учи.

И още не знам моя на коя порода прилича - бумбайче или черно британче. Взех го да не го сгазят тировете за една нощ и после ми стана живот.

Командва всички вкъщи Кокорчо.

# 21
  • София
Поми, няма име все още, детето като се прибере да го кръщава.

# 22
Има ли си вече име рижия красавец?

# 23
Прекрасен рижко!!!

Общи условия

Активация на акаунт