КАУФЛАНД - тема 72

• 71 043
  • 786
  •   1
Отговори
# 495
  • Карлово
Запасихме масло Lurpak , ама се чудя дали да не ходя пак, че предстояла маслена криза в Европа https://www.reuters.com/markets/commodities/bakers-brace-costly- … surge-2024-10-14/
Ами завиждам. Аз ходих в четвъртък след обед и в нашия филиал имаше само етикет на тясно между други видове масло. Може само едно кашонче да е имало. След 2 дни етикетът си седеше самотно на мястото. Имах желание за 2 пакета, понеже харесвам маслото и ще ми е нужно тази седмица, но късмет...

# 496
И аз се запасих с 4 пакета масло Лурпак и директно във фризера. Срока беше до края на март май.

# 497
Стоки закупени в Кауфланд може да се върнат само с оригиналната касова бележка.
Това не е вярно и е коментирано не веднъж!
Ако сте ползвали приложението можете от там да си разпечатате касовата бележка. Единственото условие е да бъде цялата!

# 498
Пробвайте да направите рекламация след 3 месеца, дали ще я приемат?

# 499
Не бъркайте Кауфланд с Лидл. Не може без оригинален касов бон връщане.

# 500
Стоки закупени в Кауфланд може да се върнат само с оригиналната касова бележка.
Това не е вярно и е коментирано не веднъж!
Ако сте ползвали приложението можете от там да си разпечатате касовата бележка. Единственото условие е да бъде цялата!

Не може да се връща с дигитална бележка дори разпечатана.

# 501
Да, наистина е добро, но само за градовете, където го има това кино.
Странно изказване. В днешния 21 век, където хората пътуват със самолет и т’ва Лондон, Париж за нищо ги нямат, да те мързи да идеш до областния си град …. 🙄

Както и да е. Аз си активирах купона. Не вярвам да спечеля, но ми е приятно да го гледам в приложението. Създава тематично настроение 🎃

# 502
  • Mostly in my mind
Кое му е странно на изказването. Хора различни, мнения също  Wink

# 503
Само в 6 града го има киното. Не е като да е на всеки километър или всеки областен град.

# 504
Да,няма да е зле да пуснат някакви използваеми награди и за небогопомазаните градове.Че имаме вече 1500+ точки само на едната карта и няма за какво да ги ползваме.. Или може да включват транспорта към наградата Grinning
Аз пак да си кажа мъката за прословутия зелен фасул,така и не успях да си купя,още в първия ден сутринта нямаше и така цяла седмица,на мейла ми отговориха,че продукта е премахнат от асортимента и в моя град е изчерпан...само да имат късмета сега да се яви след промоцията.. Grinning Често се случва нещо да липсва,ама това е друг въпрос..важното е ,че клиента е на ''първо'' място за тях.

# 505
  • оттам, откъдето започва България
teta75, благодаря ти, че подкрепи думите ми с факти. Simple Smile
Скрит текст:
(От областен град съм, но чак пък да пътувам до друг град, че да си ползвам купона - благодаря!)

# 506
Колко му е до пътуваш от Плевен за Русе за едното кино. Какво са 3-4 часа с влака на посока за един истински киноман.

# 507
За да пиша, че може да се връща с разпечатена бележка значи съм пробвала. Ваша работа щом искате да си държите ненужни вещи.

# 508
Колко му е до пътуваш от Плевен за Русе за едното кино. Какво са 3-4 часа с влака на посока за един истински киноман.
Точно пътя Плевен Русе не бих си причинила по никаква причина, особено за кино! Снощи имаше верижна катастрофа с камион и 3 коли, например

# 509
Много ме дразни вече този магазин. Техните фъстъци, на редовна цена, всеки път ги издирвам с часове, днес се принудих на информация да питам. От месеци не стоят при другите фъстъци, а ги местят всяка семица на различни места по пътеката. Защо, нямам обяснение. Да се лутат хората като гламави и да се изнервят.

Общи условия

Активация на акаунт