КАУФЛАНД - тема 72

• 71 045
  • 786
  •   1
Отговори
# 480
Втори ден няма зареден замразен зелен фасул промо Simple Smile
Кашкавала К-класик 750гр не е нищо особено.

Колко струва тоя специален боб?

# 481
Втори ден няма зареден замразен зелен фасул промо Simple Smile
Кашкавала К-класик 750гр не е нищо особено.

Колко струва тоя специален боб?
1.25лв.

# 482
Една инициатива на Кауфланд

# 483
Може ли мнение за кутиите за хляб на Брио (металните)? Ръждясват ли, драскат ли се лесно и т.н.? В магазина забелязах, че шумят и, ако вземем, ще трябва да слагам нещо да омекотява звука...
П. П. И на каква цена са всъщност? Сега гледам брошурата, но не ги виждам кутиите в нея (а не ми излиза и брошура с нехранителни продукти). Може би са ги извадили без да са в брошурата или пък са от минала седмица?!🤔 Изобщо не погледнах цената им в магазина...

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 22:32 от dolce miele

# 484
Новата брошура 🌨️
Двуседмична брошура -Семеен филмов маратон
Може ли мнение за кутиите за хляб на Брио (металните)? П. П. И на каква цена са всъщност? Сега гледам брошурата, но не ги виждам кутиите в нея (а не ми излиза и брошура с нехранителни продукти). Може би са ги извадили без да са в брошурата или пък са от минала седмица?!🤔 Изобщо не погледнах цената им в магазина...
В тази брошура има метална кутия за хляб
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 08:43 от lenak

# 485
Lenak, благодарим за брошурата всеки път Hug
Вчера като отворих сайта и видях, че вече може и от петък да се види новата брошура, но аз обичам да си я гледам събота или с кафенце (ако ме оставят дяцата) или в леглото.

# 486
Запасихме масло Lurpak , ама се чудя дали да не ходя пак, че предстояла маслена криза в Европа https://www.reuters.com/markets/commodities/bakers-brace-costly- … surge-2024-10-14/

# 487
Lenak, благодаря!🤗 При нас обаче кутиите за хляб са в черна картонена опаковка, а размерите им са по-малки (23 см дълбочина) от тези в другата брошура (27 см). Като цена видях 24,99 лв, т.е. не се водят намалени в момента. Като ги намалят на -50% може и да купя.😀
Омръзна ми от кризи с яйцата, с шоколада/какаото, с маслото и т.н.!🙄🤐🤨 С какво точно обясняват маслената криза?

# 488

Подарявам го, изтича днес.

# 489
Нещо добро за другата седмица

# 490
  • оттам, откъдето започва България
Да, наистина е добро, но само за градовете, където го има това кино.

# 491
Здравейте,  скоро имаше в Кауфланд комплект емайлирани  тенджери и тави Брио , моят мъж ми купил , но някъде е затрил касовата бележка. Аз не харесах тавите и искам да ги върна. Проблемът е, че мъжът ми не ползва приложението на телефона си , а карта Кауфланд пластика . Въпросът ми е ,на  картата отразяват ли се направените покупки,защото няма да ползвам тавите .

# 492
Информацията, относно покупки, е само в приложението.

# 493
zawe77, ако Кауфланд картата е добавена в приложението, ще видите касовата бележка в телефона си. Проверено днес. Simple Smile

# 494
  • Пеликания
Стоки закупени в Кауфланд може да се върнат само с оригиналната касова бележка.

Общи условия

Активация на акаунт