КАУФЛАНД - тема 72

• 71 064
  • 786
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • Русе
Ще си взема пъстърва, в петък банани и се чудя дали да не си купя още едно ренде и за село, че като правя мусака там и се озорвам да режа на дребно картофите.

# 467
  • оттам, откъдето започва България
Странно, в споделената от lenak брошура топените сиренца са по 2.99 лв., а в нашата брошура са по 3.49 лв.

Явно Кауфланд делят клиентите си. Expressionless

# 468
Различни са брошурите.
Ами не е честно да няма при нас машина за монети, за рециклиране, доставка до вкъщи.

# 469
Жалко,че не видях мненията за сушилника на Брио,та днес го купихме.. На мен не ми харесва и това,че отдолу е по-висок и отгоре ми идва по-високо отколкото имам нужда.Горната част е някак по-плитка от предишния ни.За намалението също не мисля,че е реално(макс 20%),ама то като на повечето неща Grinning

# 470
Сушилника Брио не струва. Не е стабилен и ръждясва. Препоръчвам закупен от ИКЕА https://www.ikea.bg/products/kvot-sushilnik-za-sadove-galvanizir … stomana/36980400/

# 471
  • София
Касовата ми "бележка" от вчера от каса на самообслужване:

😂🤪
Познайте как се излиза от касовата зона с тази "бележка ка".🤣 Жената на съседната каса ми отвори и минах с нейната, че в момента нямаше наблизо служители.🤭
И на мен ми се случи наскоро. Даже като видях, че бележката "тръгва", започнах да си слагам нещата в торбата и ми се скараха, че не чакам. Simple Smile Първо трябвало да платя. Казвам ѝ, че съм платила вече и ѝ показах "бележката". Все пак трябваше да върна всичко на кантара. Simple Smile

И каква бърза каса е това?!

Само 2 пъти съм ползвала бърза каса в Кауфланд. Първият път не ми отчете Кауфландската карта.

# 472
Каса на самообслужване, не бърза.

# 473
Краставиците доста добре изглеждаха днес и беше добр заредено, в апп-а утре ги дава 1,99 лв за кг. Дойде им сезонът най-сетне.

# 474
  • Mostly in my mind
Да,лятото явно им беше горещо.
На 2.99 взех на два пъти тази седмица. Много са хубави! Свежи и хрупкави.

# 475
Търся мнения за:
-Milki dream кашкавала (1+1)
-Масло Елена (1+1) или Lurpak ?
-Киселите краставички от 1.69лв
-Вертикалния сушилник за дрехи
-Кашкавал натурален K classic 750гр.
-Шунка от бут Леки от витрината

Това са неща от брошурата от утре.Всеки отзив ще е полезен Grinning

Иначе и аз се зачудих ,че нормалните краставици ще са по-евтини.Късоплодните ще им изостанат.. Другото,което видях е,че в брошурата олиото е 2.59 май,а в приложението 2.39 ?

edit: Взехме за проба само кашкавала к класик,краставичките и сушилника щом няма мнения,не ми се набутва ,ако са боклучиви другите неща Grinning На някой друг олиото да му е минало по-скъпо? За 10 бут. -29.50,а трябва да е 23.90?
edit 2: при нас ограничението на олиото е намалено на 6 броя уж,в брошурата си пише 12 Grinning Връщат пари на информация... Сушилника за дрехи е много ..китайски Grinning

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 09:33 от Блосъм

# 476
  • оттам, откъдето започва България
Масло Елена не съм пробвала, Lurpak го купувам редовно и ми харесва.

# 477
Здравейте. Някой дали има отзиви за мултикукъра от тази седмичната брошура - Esperanza?

# 478
Втори ден няма зареден замразен зелен фасул промо Simple Smile
Кашкавала К-класик 750гр не е нищо особено.

# 479
А за маслото Елена някой да даде отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт