КАУФЛАНД - тема 72

• 71 033
  • 786
  •   1
Отговори
# 510
Възмутена съм от Кауфланд Младост 2!
Ходих през уикенда за седмичен пазар и в хладилния кът с преоценените храни имаше пакетирана шунка и други колбаси, като на почти всички стикерът за намалението не само, че беше умишлено залепен така, че да не се вижда срокът на годност, ами при повдигането му се разкри, че отдолу изобщо липсва този срок, понеже преди поставянето на червения стикер, специално бяха скъсали частта от оригиналния етикет, където е бил написан срока.

Не си носех телефона, че да снимам, ама и не знам дали ще има ефект, че ми се струва като да си е нареждане отгоре, а не своеволие от страна на служител. Та най-много някой ваучер да ми пратят и да си продължат пак така. Затова гледайте внимателно, преди да купувате.Expressionless

# 511
  • Варна
Хелоуинските детски пижамки дали са много тънки като подобните в Лидл?

# 512
  • shumen
При нас днес сапуни за ръце два за лев нямаше.Масло млекарката не беше на 5,99,а на 8 лева.

# 513
Само в 6 града го има киното. Не е като да е на всеки километър или всеки областен град.

Не знаех. Благодаря че споделихте. Еми, какво да кажа: надявам се да спечелите и това да ви бъде като повод да посетите някой от тези градове. Аз лично ви препоръчвам моят- Пловдив.

# 514
Миналата седмица имаше ориз на Крина -перлен май се казваше, на промоция. Това чудо в сърцевината си не увира, стои твърдо и хруптящо. Някой друг имал ли е проблем с него или аз някъде греша?

# 515
В мултикукъра за 12 Мин стана бомба !

# 516
Ориз Балдо на Крина ползвам напоследък и много ми харесва.

Миа, ако ме поканиш да нощувам у вас, ще дойда Grinning..щото ако е вечерна прожекцията, нали...нощен трен няма..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 517
  • оттам, откъдето започва България
От години ползвам Крина перлен и съм много доволна.

Миа, Пловдив ми е на 4 часа път. Прекрасен е градът ти, но толкова път не бих си причинила със сигурност за един филм.

# 518
Здравейте, има ли фотокабини на територията на Кауфланд във Варна?

# 519
  • Mostly in my mind
Някой взе ли си тези тигани? Дали са хубави? Свободни ли са от PFOA?

# 520
Здравейте, дали има някой със същия проблем. Миналата седмица закупих ръчния чопър на brio. Днес го отворих, за да го ползвам, но въженцето след като се издърпа не се прибира и следователно въобще не може да се ползва. За жалост хартиената бележка съм я изхвърлила, само електронната имам. Дали ще мога да го върна или да предява рекламация. Все пак е ръчен и няма гаранция🤔

# 521
Без касов бон не.

# 522
Брошурата от понеделник е подранила
https://issuu.com/promooferti/docs/kauf_0d912733ae144c

# 523
Брошурата я качват в петък в приложението и в сайта, а пък Лена е така добра да ни я пуска в събота в 00:00 ч в темата.

# 524
Само отбелязвам, че брошурата е за София.

Общи условия

Активация на акаунт