КАУФЛАНД - тема 72

• 68 995
  • 786
  •   1
Отговори
# 690
Днес пак купон за лютеница.. досега 3 за лютеница и 3 за сапун ..може би си пробутаха гадните води от 1ст и няма вече Grinning Крина 2+1 няма цяла седмица. В лидл пък се падна кроасанче за 1ст -20 грама. Направо се подиграват на хората Grinning

# 691
И ние имахме два пъти вода, взехме с вит. С и с цинк. И двете имаха отвратителен мирис, дори не ги и опитахме. Отидоха в мивката.

# 692
  • Пловдив
Дева, от др.седмица Simple Smile в брошурата до 24.12.

# 693
  • София

Макар и намалени, цената пак е доста по-висока от коментираните бонбони, които са в купона за рожден ден. И аз само през май успях да ги намеря. После ги търсих през септември и октомври, но няма. Тогава питах служителка в Халите. Каза, че с бонбони К-Класик са ги заредили при откриването и повече не зареждат.

# 694
  • Пловдив

Мистик тези ги има,Дева питаше за К Класик Моцарт

,които са блокирани на този етап

# 695
  • Пловдив
Нищо, де...пак са Моцарт Simple Smile
На мен не ми харесват, та няма да ги доближавам.

# 696
  • София
Лидлъския Моцарт 250г излиза към 30лв/кг на редовна... но отдавна не съм ги виждал на промо./> Тези не знам какво им е по-специалното та да струват толкова.

# 697
Благодаря, Мистик Flowers Hibiscus!

Тези шоколади, по 1.99 ги имаше при нас, показания от Брадли беше на един дисплей по средата на пътеката при нас. Купих черен с лешници, черен без добавки и един от този на Брадли, да го опитам.

# 698
  • на земята
Да похваля ютията Ровента, топ е!
Който е взел улучил е ,много се двуомях, не съжалявам.

# 699
  • оттам, откъдето започва България
Имам 2 купона от колелото за Ариел. Ако някой ги иска, да пише.

# 700
Все някой трябва да ги пробва тия шоколади. Аз ще се чудя на бурканчетата Mars/Twix от другата седмица.

# 701
Много е обрано в нашия филиал откъм бонбони с кауфландска марка. Даже бъбречета и едни други с ликьор имаше само по едно мъничко кашонче (вероятно с около десетина кутии вътре). Появили са се обаче няколко кутии😂 от бонбоните с кафе, както и едни бонбони с тяхна марка, които преди не съм виждала, а изглеждат интересно. Мисля, че на кутията пишеше Grandino: лешник в центъра, около него шоколадов крем, после кръгла вафлена черупка, над нея шоколадова глазура с ядки (подобно на Фереро Роше), мисля, че имаше и шарки с бял шоколад.
Днес се подразних на новите им миниатюрни етикетченца на везните за плодове и зеленчуци. Не стига че едвам се вижда какво пише, ами и някои от везните вадят етикети, на които не се вижда целият баркод! На касите на самообслужване служителката почти подигравателно ми каза да претегля зеленчуците отново- все едно е нормално машините им да вадят "отрязани" етикети...Бая трудно е да се претеглят отново два тежки плика със зеленчуци...След мен една жена доста се ядоса явно (служителката и на нея и' обясняваше как грешката била в нея), направо си остави плодовете и зеленчуците. Чудно защо, след като знаят, че някоя от машините вади дефектни стикери и не се вижда целият баркод, защо не я оправят или поне изключат?!🤪

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 19:36 от dolce miele

# 702
Купих от тези Грандино, като нямаше Моцарт, майка ми искаше увити, за почерпка. Не са отворени още. 5 лв. са.

# 703
  • Варна
Да похваля ютията Ровента, топ е!
Който е взел улучил е ,много се двуомях, не съжалявам.

На каква цена беше?

# 704
  • Mostly in my mind
Имам 2 купона от колелото за Ариел. Ако някой ги иска, да пише.
Този купон никак не е на сметка. Ако може да се каже купон. 40 пранета са 19 лв.

Общи условия

Активация на акаунт