Ясновидци - тема 46

• 70 392
  • 779
  •   2
Отговори
# 105
Но къде са тези истински лечители и ясновидци.Виждате,че всеки има цена ,и то твърда цена,което поставя под въпрос ,доколко са истински,и дали те не са всъщност,, лъжепророци,,?

# 106
Но къде са тези истински лечители и ясновидци.Виждате,че всеки има цена ,и то твърда цена,което поставя под въпрос ,доколко са истински,и дали те не са всъщност,, лъжепророци,,?
Без цена са Огняна от Стара Загора и Стефка от Генерал Тодоров. Всичко друго е с тарифа. Или на въпрос по N лв.
Но с тези двете свързването е почти невъзможно.

# 107
Здравейте.
Пак пиша някой има ли актуален номер на Радо от Асеновград, който гледа на захар и е екстрасенс. Трябват ми контакти за записване ? На номерата, които са оставени тук по темите - не можем да се свържем.

# 108
  • София
Здравейте.
Пак пиша някой има ли актуален номер на Радо от Асеновград, който гледа на захар и е екстрасенс. Трябват ми контакти за записване ? На номерата, които са оставени тук по темите - не можем да се свържем.
В петък след 8:30 сутринта звъннете, тогава записва за следващата седмица.

# 109
Здравейте.
0887321232

# 110
Ще започна с един виц...
Мъж отива на врачка, чука на вратата, тя:
- Кой е?
Той:
- Егати врачката!
Та щеше да е смешно, ако не беше тъжно.. Отдавна не ходя по врачки, каквото има да става си става. Най-много са ме сразявали (както и да ви звучи) жени от цигански произход. Преди много години в един период с мама светла й памет ходехме на някоя и друга врачка. Общо взето не мога да кажа, че са ни познали. Един ден ходихме за нещо до родното ми градче и една бивша колежка на мама ни заведе при една жена, хубава циганка на средна възраст със сини очи, Звезда(Зюмбюл). Тази жена ни срази. Никога няма да забравя първите й думи като ни видя(точно тогава сестра ми се беше разделила с мъжа си след пиянски истории и боеве и бяхме шест човека в три стаи):"Имате проблем, че сте шест човека в три стаи, но това не е проблем. Проблем е да имаш болен на легло или в инвалидна количка..." Много е вярно! После каза името на мама и се започна с имена на роднини, приятели, колеги и колежки. Не ни позволи да задаваме въпроси, каза, че тя щяла да говори. Говореше и с мъртвите. Яви й се дядо, на когото е кръстена сестра ми и благодари, че мама и татко са му спасили буквичката. Това беше преди много години. Няма да изпадам в подробности, но за мен човек с истинска дарба няма да пита как се казваш, сестра ли, брат ли имаш, то така и аз ще стана врачка и все нещо ще налучкам. На мен явно ми върви на хубави циганки със сини очи да ми врачуват. Smiley Скоро минах през голямо здравословно изпитание и един ден по улицата срещу мен се появи циганка със сини очи и аз инстинктивно си хванах чантата Smiley, а тя ме пита колко е часа и аз си погледнах телефона и й казах. Понечих да тръгна, а тя ми каза:"Теб Господ те пази и те чакат много радости..." После ми каза.,че искала още неща да ми каже без да ми иска пари, но аз отказах и тръгнах. Не искам да знам какво ще става. През толкова лошотии минах, че по-добре да не знам какво ще става. Така или иначе каквото е писано става. И няма случайни неща... А след лошото трябва да има и хубаво! А днес е нещо страшно... всеки втори е поет, писател, художник, певец, психолог и... врачка. SmileyНе се занимавайте с глупости, врачките няма да ви оправят живота. Както се казва като има балами, има и тарикати.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 22:40 от Sichi

# 111
Без цена са Огняна от Стара Загора и Стефка от Генерал Тодоров. Всичко друго е с тарифа. Или на въпрос по N лв.

Може ли контакт и повече информация за Огняна от Стара Загора? Как се процедира при нея? Записва се по тел, ходи се на място или др?

# 112
Влизам тук с единствена молитва. Мъж християнин съм. Сестра ми има магии от страната на леля ни и втората жена на баща ни, лека и пръст. Всички и казваха, ще се ожениш ще имаш две деца, за което тя копнееше но я лъжеха. Ще намериш мъж и всичко ще е ок. Но и се падаха хора сякаш избрани от злото, пияници, побойници. Ходеше на ходжа защото и беше лошо, постоянно я подхранваха с неща хвърлени под пътеките и т.н. Казвах много пъти че е грях. Разбрах че ходжите правят бели магии за да спрат симптомите, после слагат муски с проклятия да идваш пак при тях. Помоли се, вече е добра християнка. Изповяда се. Имаше проблеми всякакви. Тя сама се разубеди. Заживя сама и е щастлива, осъзнала че може да е щастлива и така, прие реалността.

Срещата с една жена в подобна позиция я разубеди да не ходи вече на врачки. Аз също я разубедих. Жената е мюсюлманка и каза, че магиите нямат срок на годност едни с 10 години, други  до края на живота се носят, после се предават на най-близкия човек. След смъртта този човек почва да буйства, да бие и да бъде агресивен. По това се познавало. Сестра ми не се омъжи нито има деца. Но се изолира от роднини. Тази жена и казала че при тежки родови проклятия и при много магии един човек като има се натрупва, умре ли човека който прави магии може да и стане по-добре. Е жената на баща ни почина от рак. Бог си я наказа. Но тази мюсюлманка каза, че от многото насъбрани магии няма отърване и смао да се молим за човека който ги поръчва и да му простим, зашото той не знае какво прави. След прошката на сестра ми жената на баща ни умря иначе се мъчешв от рака на белите дробове 3-4 г.Ходим със нея на църква. Причастяваме се, изповядваме се, опитваме се а бъдем добри и да правим добрини.
Не вярвайте нито на врачка нито на медиуми, нито на ходжи. Ходжите правят най-долните магии за броени пари без да знаят истината дали хората са невинни. Врачките са ПОДТИКВАНИ от мания за много пари и дяволите ви казват това което искате. Но след това тежко ви.

Аз от малък чувствам духове и циганки са ме хващали, ама душа ти си мъж, ама имаш тая дарба. Почни като нас ще ти дадем телефон да се усъвършенстваш при един медиум и една врачка. Аз ги прекъсвам и казвам. Аз съм вярващ. Чувствам ги, има случаи в които чукане, тракане, местене на мебели е непоносимо.
Казвам на всички циганки минувачи:
"Дори Исус да слезе в слава и тяло, да ми каже че се нуждае от услугите ми да пророкувам и да се свързвам с духове на мъртви роднини, няма да му повярвам защото не искам да стана роб на антихрист! След което им казвам в Името на Исус махайте се"!
…И те изчезват.
Всички работят с антихрист.
Тези които имат дарба ще искат без пари да ви помогнат.
Но паднете на колене и молете Бог и Св. Киприян и Св. Юстина, Св. Богородица и първо нашия Бог.
Не падайте духом.
Ако някой ви прави магии, сменете средата, преместете се в друг град или район, без да казвате. И това ще ви помогне до някъде. Молете се молете се, не отстъпвайте, правете пости, нека попове поне 3-ма да ви четат Киприянова молитва.

Мои познати имаха брат който се занимаваше със жена която прави магия. Понеже бяха в общ апартамент, той правеше нещо на брата и снаха си за да не заченат 7-8 г за а остане апартамента очевидно за него.  Аз го усетих при няколко гостувания. Влизаше тайно в стаята и ми ровеше по вещите. Искаше да ми направи магия. Предупредих го че ще страда. Да се обърне към Бог да се моли за нормална половинка. Не ме послуша. И е омагьосан също. Когато няма никой казва тази фраза само на мен: "яз преди бях добър брат, а сега съм лош". Когато я кажех на семейството те се противяха. Накрая разбраха. Няколко пъти момичето абортира, усъмних се в чайовете които той правеше. Забраних и да пие от него и д хвърли всички чайове и да пие само чешмяна вода. Сипвах в диспенсъра им осветена вода. Писах молитви за четене при манастир, този човек не се промени.

Молех се всеки път като ми казваха че е бременна. Казах им до 5-6-7 месеца, просто се махнете бе, изнесете се на квартира, не казвайте дори на нас, на брат му. Като съм ходил в тях, в стаята на човека имаше фигурки плюшени играчки дяволчета.
Погледа на хора обладани от бясове за да правят зло и магии е почти черен, няма грам бяло. Познавам жена която разнася магии и няма грам бяло, цялото и око е черно. Просто като я погледнеш изтръпваш. Тези хора са програмирани без да разбират да правят мръсотии, но кармипно Бог ги наказва. В друг живот и да искат няма да са щастливи, няма да родят, няма да имат брак или партньор, няма да видят бял ден! 
Въпросното момиче имаше 4 аборта в апартамента с брата на мъжа си. Откакто се изнесоха се случи инвитро, но се молех и ми беше дадено като мисъл че ще се роди.
Молех се всеки ден или когато се сетя на Исус, Св. Богородица молитвата Богородице Двво, радвай се по 140 пъти или колкото можете.  И това дете се роди. Този брат не е нормален, остави хората да си тръгнат и да се гъчкат в двустаен а той завладя четиристайния сам.  Още живее със жената която прави мръсотии. Бог няма да му даде да види дете докато е жив. Казах на сестра ми всякакви подаръци от тях да ги хвърля. Да каже че се губят.
Така че има шанс човек да се спаси от лоши хора.
Моля всички като човек на Бог, не ходите на ходжи и магьосници, на гледачки, защото това се връща на вашите деца!
Една съседка и приятелка на баба ми гледаше как едни съседи се караха и се разделиха. Ходеше да прави магии. Но не казваше на жената за втората. Раздели едни и се ожени за мъжа и.  Три месеца преди да умре месата по краката и ръцете и се оголиха и миришеха, течеше гной. Виждаха се кокалите и.  Призна си че е правила доста мръсни дела. Умря в мъки.
Това чака хората които разделят и използват злото. Злия ги повлича.
Покайте се всички които ходите на врачки, на ходжи, на гадателки и се молете Бог да ви прости. Ходете редовно на църква, изповядайте се и вземайте причастие. Вече нищо не може да ви докосне. Защото Бог пази тези които го следват.

# 113
Много дълъг пост!

# 114

Може ли контакт и повече информация за Огняна от Стара Загора? Как се процедира при нея? Записва се по тел, ходи се на място или др?
Здравейте, и аз искам информация за Огняна!?Как гледа, изчистване и колко оставиш ли е в действителност? Има написано за преди години, а сега ходил ли е някой!?

# 115
Опитах се да ви предпазя. Нали знаете, пеперудите вървят към светлината въпреки, че знаят че ще се изгорят. Във вашия случай въврите към тъмнината която ще ви смрази.

# 116
Здравейте, Група!
Някой ходил ли е при баба Хайрие от Боян Ботево.  Моля за мнение на хора, които са я посетили.
Доколкото съм чела тук, няма тарифа, а кой и колкото прецени и колкото пари реши. Няма такса
Благодаря

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 20:50 от Rumenatia

# 117
Здравейте, надявам се моят опит да Ви е от полза.Имах полза от тази тема. И тъй като търся информация, реших, че е редно и аз да споделя своята.
Първо за Киприяновите молитви и ходжите. Християнка съм и съвсем естествено реших за този вариант. Помогна, но при много натрупан материал или добре направени от различни правачи се стигна до вариант две. Но малко допълнителна информация. Проверете дали храма извършва такива. Чете се всеки четвъртък и записват имена срещу символична такса.  Добре е да присъствате, да си носите дребна нова дреха да се освети и шише за светената вода. Повтаря се три пъти, но ще почуствате промяна до часове, минути при мен. В дарителската кутия оставяте за черквата колкото решите. Чувала съм, че правят и лични, но за там нямам наблюдения.
Ходжи. Отчаяла се бях и помолих една приятелка да попита съседа й по магазин-мюсюлманин дали мога, като християнка да отида в джамията и ходжата да ми чете молитва. Да, можело ми отговори, след като е питал. Отидох в уреченият ден и се срещнах с ходжата. Дадоха ми още на входа облекло-връхно и влязох съседно на основното молитвено помещение. Отново повторих на ходжата, че съм християнка, че съм предприела всичко според моята религия, но явно има още. Отговорих на ходжата, че искам да махна това от живота си. Той си отвори Корана и ми прочете няколко текста на арабски. Каза ми да хвърля намерените предмети в течаща вода и да пия по малко от осветената вода. Трябва да си носите вода в шише. Осветява се при молитвата. Цената е според вашето решение, обясни ми къде е кутията за дарения в храма и оставих толкова, колкото прецених. Ефекта видях след около пет дни, като намерих и още едно "благопожелание". Накрая няма как да не усетите, че нещо не е наред. Дори и аз, която изобщо не бих се определила като вярваща в подобни неща сама затърсих помощ в един момент.
За родови проклятия или обсебване се четат Василиеви молитви. Но това е сериозно нещо и пак извън определени дни от годината ще трябва да поговорите със свещеника на храма.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 23:44 от Итончева

# 118
Не искам да бъда груба, но доста глупости са изписани. Не питайте никой, а сам се замислете, дали е възможно, ще дам пример - болен човек без лечение да се излекува ?! Има магия, има и чистене, има и шарлатани. В Ада горях за втори път в живота си и Бог ми е свидетел, че има хора, които помагат, така че - търсете. Успех и добри размисли желая.
Влизам тук с единствена молитва. Мъж християнин съм. Сестра ми има магии от страната на леля ни и втората жена на баща ни, лека и пръст. Всички и казваха, ще се ожениш ще имаш две деца, за което тя копнееше но я лъжеха. Ще намериш мъж и всичко ще е ок. Но и се падаха хора сякаш избрани от злото, пияници, побойници. Ходеше на ходжа защото и беше лошо, постоянно я подхранваха с неща хвърлени под пътеките и т.н. Казвах много пъти че е грях. Разбрах че ходжите правят бели магии за да спрат симптомите, после слагат муски с проклятия да идваш пак при тях. Помоли се, вече е добра християнка. Изповяда се. Имаше проблеми всякакви. Тя сама се разубеди. Заживя сама и е щастлива, осъзнала че може да е щастлива и така, прие реалността.

Срещата с една жена в подобна позиция я разубеди да не ходи вече на врачки. Аз също я разубедих. Жената е мюсюлманка и каза, че магиите нямат срок на годност едни с 10 години, други  до края на живота се носят, после се предават на най-близкия човек. След смъртта този човек почва да буйства, да бие и да бъде агресивен. По това се познавало. Сестра ми не се омъжи нито има деца. Но се изолира от роднини. Тази жена и казала че при тежки родови проклятия и при много магии един човек като има се натрупва, умре ли човека който прави магии може да и стане по-добре. Е жената на баща ни почина от рак. Бог си я наказа. Но тази мюсюлманка каза, че от многото насъбрани магии няма отърване и смао да се молим за човека който ги поръчва и да му простим, зашото той не знае какво прави. След прошката на сестра ми жената на баща ни умря иначе се мъчешв от рака на белите дробове 3-4 г.Ходим със нея на църква. Причастяваме се, изповядваме се, опитваме се а бъдем добри и да правим добрини.
Не вярвайте нито на врачка нито на медиуми, нито на ходжи. Ходжите правят най-долните магии за броени пари без да знаят истината дали хората са невинни. Врачките са ПОДТИКВАНИ от мания за много пари и дяволите ви казват това което искате. Но след това тежко ви.

Аз от малък чувствам духове и циганки са ме хващали, ама душа ти си мъж, ама имаш тая дарба. Почни като нас ще ти дадем телефон да се усъвършенстваш при един медиум и една врачка. Аз ги прекъсвам и казвам. Аз съм вярващ. Чувствам ги, има случаи в които чукане, тракане, местене на мебели е непоносимо.
Казвам на всички циганки минувачи:
"Дори Исус да слезе в слава и тяло, да ми каже че се нуждае от услугите ми да пророкувам и да се свързвам с духове на мъртви роднини, няма да му повярвам защото не искам да стана роб на антихрист! След което им казвам в Името на Исус махайте се"!
…И те изчезват.
Всички работят с антихрист.
Тези които имат дарба ще искат без пари да ви помогнат.
Но паднете на колене и молете Бог и Св. Киприян и Св. Юстина, Св. Богородица и първо нашия Бог.
Не падайте духом.
Ако някой ви прави магии, сменете средата, преместете се в друг град или район, без да казвате. И това ще ви помогне до някъде. Молете се молете се, не отстъпвайте, правете пости, нека попове поне 3-ма да ви четат Киприянова молитва.

Мои познати имаха брат който се занимаваше със жена която прави магия. Понеже бяха в общ апартамент, той правеше нещо на брата и снаха си за да не заченат 7-8 г за а остане апартамента очевидно за него.  Аз го усетих при няколко гостувания. Влизаше тайно в стаята и ми ровеше по вещите. Искаше да ми направи магия. Предупредих го че ще страда. Да се обърне към Бог да се моли за нормална половинка. Не ме послуша. И е омагьосан също. Когато няма никой казва тази фраза само на мен: "яз преди бях добър брат, а сега съм лош". Когато я кажех на семейството те се противяха. Накрая разбраха. Няколко пъти момичето абортира, усъмних се в чайовете които той правеше. Забраних и да пие от него и д хвърли всички чайове и да пие само чешмяна вода. Сипвах в диспенсъра им осветена вода. Писах молитви за четене при манастир, този човек не се промени.

Молех се всеки път като ми казваха че е бременна. Казах им до 5-6-7 месеца, просто се махнете бе, изнесете се на квартира, не казвайте дори на нас, на брат му. Като съм ходил в тях, в стаята на човека имаше фигурки плюшени играчки дяволчета.
Погледа на хора обладани от бясове за да правят зло и магии е почти черен, няма грам бяло. Познавам жена която разнася магии и няма грам бяло, цялото и око е черно. Просто като я погледнеш изтръпваш. Тези хора са програмирани без да разбират да правят мръсотии, но кармипно Бог ги наказва. В друг живот и да искат няма да са щастливи, няма да родят, няма да имат брак или партньор, няма да видят бял ден! 
Въпросното момиче имаше 4 аборта в апартамента с брата на мъжа си. Откакто се изнесоха се случи инвитро, но се молех и ми беше дадено като мисъл че ще се роди.
Молех се всеки ден или когато се сетя на Исус, Св. Богородица молитвата Богородице Двво, радвай се по 140 пъти или колкото можете.  И това дете се роди. Този брат не е нормален, остави хората да си тръгнат и да се гъчкат в двустаен а той завладя четиристайния сам.  Още живее със жената която прави мръсотии. Бог няма да му даде да види дете докато е жив. Казах на сестра ми всякакви подаръци от тях да ги хвърля. Да каже че се губят.
Така че има шанс човек да се спаси от лоши хора.
Моля всички като човек на Бог, не ходите на ходжи и магьосници, на гледачки, защото това се връща на вашите деца!
Една съседка и приятелка на баба ми гледаше как едни съседи се караха и се разделиха. Ходеше да прави магии. Но не казваше на жената за втората. Раздели едни и се ожени за мъжа и.  Три месеца преди да умре месата по краката и ръцете и се оголиха и миришеха, течеше гной. Виждаха се кокалите и.  Призна си че е правила доста мръсни дела. Умря в мъки.
Това чака хората които разделят и използват злото. Злия ги повлича.
Покайте се всички които ходите на врачки, на ходжи, на гадателки и се молете Бог да ви прости. Ходете редовно на църква, изповядайте се и вземайте причастие. Вече нищо не може да ви докосне. Защото Бог пази тези които го следват.

# 119
Моля, ако някой знае телефон на Лидия от Кресна? Или някой, който е ходил да сподели...

Общи условия

Активация на акаунт