Ясновидци - тема 46

• 70 162
  • 779
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! Дайте ми някой за восъколеене в  София! Тази Теменужка става ли, в България ли е, ако не - може ли от растояние?
Някой има ли отзиви за Валентина Желева от фейсбук? Теди Куцева от Пловдив?
Светлана от Суха река май също бях мернала, че го прави.. работи ли още?

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 16:18 от Ally_

# 316
  • плевен
Здравейте,  да споделя и аз . Вчера имах уговорка за 11ч с Фатме , Несебър да направим консултация по телефона.  Звъннах , вдигна ми жена и каза , че тя работи и ще ми върне обаждане . Никой повече не ме потърси . Може би е знак , че не трябва да се допитвам до нея,  така или иначе ми беше дала срок за една среща през октомври,  а тя не се състоя , нито пък има изгледи в следващите няколко дни  . Писах на Таролина,  меко казано ме шокира с описанията си , но не изключвам и да са истина , ще видим дали ще се развие ситуацията както тя я описа .

# 317
Много е некоректна тази Фатме
Поне пари не взима, но те ангажира за нищо. Не разбирам защо

# 318
  • плевен
А някой има ли отзиви за Надежда , гледа на обикновени карти , излезе ми във Фейсбук,  виждам че има и Тик ток , лятото цената е била 20 лв , сега обаче вече е 40 лв ? Disappointed
https://www.facebook.com/profile.php?id=61563145100747

За пореден път се убеждавам , че не трябва да питам различни хора за един и същи проблем.  Консултирам се с Таролина , Moon forest path,  Ива Виденова , смс на Ивелина Христова.... отговориха ми различни неща по моя проблем и сега съм още по объркана Confused

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 06:29 от cveteto_2009

# 319
Здравейте!
Искам да попитам някой дали е ходил при Щерона и дали Ви е познала?
Защото на мен ми предсказа някакви неща, които ще се случат, но ми се струва невъзможно.

# 320
А някой има ли отзиви за Надежда , гледа на обикновени карти , излезе ми във Фейсбук,  виждам че има и Тик ток , лятото цената е била 20 лв , сега обаче вече е 40 лв ? Disappointed
https://www.facebook.com/profile.php?id=61563145100747

За пореден път се убеждавам , че не трябва да питам различни хора за един и същи проблем.  Консултирам се с Таролина , Moon forest path,  Ива Виденова , смс на Ивелина Христова.... отговориха ми различни неща по моя проблем и сега съм още по объркана Confused

Нормално, която и да питаш след това, защо има разлика, всяка ще ти каже - ама то такава излезе енергията. Според мен картите дават някаква идея, може би насока, само че нищо повече. За сериозни неща, си трябва друго решение.

# 321
Здравейте, някой запознат ли е с работата на Боян Желязков/ Boyan Zhelyazkov, във фейсбук има профил. Опитах се на 2 пъти да се консултирам с него, но имаше супер лошо държание в комуникацията.
Та ако някой има някакво инфо за него, нека сподели

# 322
Здравейте, гледах предаването "Без граници" с Невена Цонева и в последния брой й гостува Валери Цветков от Пловдив, овладявал Кундалини ив чужбина, при учители и твърди, ходжите и врачките не могат да разваляят магия,само да правят като четат Корана наобратно.За себе си казва,че единствен той притежава Триединната божия енергия и може да изгони паразитния дух,който е прикрепен към душата на човека чрез магията. Питах го лично има ли такса-каза-не.Някакви отзиви, някой да е чувал за него?

# 323
Някой да си е гледал при Надежда от тик ток? Струва ми се измислена!

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 22:11 от mimisyta

# 324
Здравейте, гледах предаването "Без граници" с Невена Цонева и в последния брой й гостува Валери Цветков от Пловдив, овладявал Кундалини ив чужбина, при учители и твърди, ходжите и врачките не могат да разваляят магия,само да правят като четат Корана наобратно.За себе си казва,че единствен той притежава Триединната божия енергия и може да изгони паразитния дух,който е прикрепен към душата на човека чрез магията. Питах го лично има ли такса-каза-не.Някакви отзиви, някой да е чувал за него?
Здравейте! Може ли повече информация, и къде.приема?

# 325
Да,приема в Пловдив,кв.Христо Смирненски,ул.Копривките 13.Успех!

# 326
Някой има ли опит с човек, който помага относно проблеми с алкохол?

# 327
Да, ходих. Доволна съм,чувствам се по-леко, всичко е така. Казва дали имате нещо и изчиства. Пари колкото решите. Пловдив ж. к. Христо Смирненски, ул. Копривките 13 А тел. 0878901333.             
     https://www.facebook.com/profile.php?id=100063531972539

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 07:11 от nari77

# 328
Да, ходих. Доволна съм, всичко е така. Не гледа, а само изчиства. Пари колкото решите. Ж. К. Христо Смирненски, ул. Копривките 13 А тел. 0878901333.      https://www.facebook.com/profile.php?id=100063531972539
[/quote
Изчиства,но казва ли дали имате нещо направено?И как се чувствате след изчистването?

# 329
Да,разкажете за Валери Цветков,как става изчистването, как се чувствате след това, той казва,че човек се чувства като зареден, ако има слабост,задух,изтощение от магията всичко изчезва.Не знам дали е така,споделете.

Общи условия

Активация на акаунт