Ясновидци - тема 46

• 70 309
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
Какъв е точно случаят? Кажете, за да знаем как да Ви помогнем.

имам приятел, които се нуждае от помощ.

# 376
Здравейте!
Наскоро бях при Хайрие от Боян Ботево.
Някой може ли да изкаже мнение.. познава ли?

# 377
ivetaivn, от четеното до тук, категоричен отговор дали някой познава не видях, така че вероятно не. Може би трябваше да попитате преди да идете.

# 378
Здравейте!
Ходя 2а пъти. 1вия път на 100% минало и настояще, но проблема е детето ми. Това което ми каза ми хареса, 2ри път отидох с детето си. На него 0 познаваемост. На мен също. Мисля да отида 3ти път, той ще е решаващ. Но мисля да е четвъртък след почивни ден в сряда, защото 2рото ходене беше в събота или неделя беше панаир от хора и на цялата тази паплач, само добър ден и довиждане да каже, пак ще е уморена. След мен беше същия панаир.

# 379
Здравейте!
Ходя 2а пъти. 1вия път на 100% минало и настояще, но проблема е детето ми. Това което ми каза ми хареса, 2ри път отидох с детето си. На него 0 познаваемост. На мен също. Мисля да отида 3ти път, той ще е решаващ. Но мисля да е четвъртък след почивни ден в сряда, защото 2рото ходене беше в събота или неделя беше панаир от хора и на цялата тази паплач, само добър ден и довиждане да каже, пак ще е уморена. След мен беше същия панаир.

И при мен позна иначе за минало и настояще .. без нищо да й казвам. Просто седнах пред нея и като започна да ми говори направо се разтреперих.. но това, което я попитах дали ще се случи е лично и не мога да споделя тук, нейния отговор беше, че ще се случи в скоро време … хубави неща ми каза.
Макар, че предвид как се развиха обстоятелствата при мен се съмнявам да се случи. За това попитах дали познава за бъдеще 😁

# 380
Здравейте!

И при мен позна иначе за минало и настояще .. без нищо да й казвам. Просто седнах пред нея и като започна да ми говори направо се разтреперих.. но това, което я попитах дали ще се случи е лично и не мога да споделя тук, нейния отговор беше, че ще се случи в скоро време … хубави неща ми каза.
Макар, че предвид как се развиха обстоятелствата при мен се съмнявам да се случи. За това попитах дали познава за бъдеще 😁
Като вече казах ще пробвам 3ти път, това което каза, че ще се случи ноември, края на месеца е няма и изгледа да се случи. Но за минало и бъдеще 1вия път бях сама на 100% без дума да съм казала. 2рият път нито на мен нито на детето 0.
Ще пробвам 3ти път. Мечка до 3 пъти се бори. Бае и чисти върху захар и вода и после си го носиш вкъщи. Пари колкото и оставиш.
Това е

# 381
Здравейте, искам да споделя мнение за последните които посетих.
  Ники от Провадия свързах се с него по телефона преди 3 месеца когато бях в доста труден за мен период. Пиша след 3 месеца защото чаках да се случат нещата които ми каза и ... за първи път имам 95% познаваемост. Говорила съм с него няколко пъти от 2018г насам и винаги е успявал да познае много голяма част от бъдещето. Последните 2 години не отговаряше на обажданията все не успявах да се свържа с него и точно когато имах най много нужда това се случи. Много съм доволна защото позна неща и до най малката подробност. Таксата му е доста ниска и си заслужава, гледа на карти Таро  и също интуитивно.

Искам да споделя мнение за Нюлюфер от  Хасково гледа на кафе и живее близо до градската градина в жълта къща. През последните 3 месеца ходих 3 пъти от София до Хасково уж да ни разваля магия.
Вярно е, че взима колкото и оставиш няма такса но непрекъснато натяква кой колко оставил някакъв си доктор оставял по 100 лв на чашка кафе много доволна била от него.  Иска да лее куршум и за всичко трябва да и се оставя пари отделно. На третия път ни каза,че магията била развалена още втория път ама за по сигурно трябвало да отидем още един път.
Позна някой неща но като цяло не става. Всички там бяха с магии и трябваше да я посетят 3 пъти за да я развали. Доста хитра баба.
Когато и се обадих по телефона ми каза, че се казва Мария. .

# 382
  Ники от Провадия свързах се с него по телефона преди 3 месеца когато бях в доста труден за мен период. Пиша след 3 месеца защото чаках да се случат нещата които ми каза и ... за първи път имам 95% познаваемост. Говорила съм с него няколко пъти от 2018г насам и винаги е успявал да познае много голяма част от бъдещето. Последните 2 години не отговаряше на обажданията все не успявах да се свържа с него и точно когато имах най много нужда това се случи. Много съм доволна защото позна неща и до най малката подробност. Таксата му е доста ниска и си заслужава, гледа на карти Таро  и също интуитивно.

Искам да споделя мнение за Нюлюфер от  Хасково гледа на кафе и живее близо до градската градина в жълта къща. През последните 3 месеца ходих 3 пъти от София до Хасково уж да ни разваля магия.
Вярно е, че взима колкото и оставиш няма такса но непрекъснато натяква кой колко оставил някакъв си доктор оставял по 100 лв на чашка кафе много доволна била от него.  Иска да лее куршум и за всичко трябва да и се оставя пари отделно. На третия път ни каза,че магията била развалена още втория път ама за по сигурно трябвало да отидем още един път.
Позна някой неща но като цяло не става. Всички там бяха с магии и трябваше да я посетят 3 пъти за да я развали. Доста хитра баба.
Днес след вас се свързах с Ники от Провадия. Платих за двама души за гледане. НИЩО. нито даде някакъв конкретен отговор, само аз мисля, аз бих ви посъветвал, аз смятам. Питах какво казват картите, аз мисля да направите... Картите са много начини и т.н аз не бях на психолог и не търся съвет, търся отговор на въпросите.
Такива не получих.
За мен и детето ми 0 познаваемост, нито минало, нито настояще, за бъдеще даже - 0. Съвети ми дава, както на мен, така и на детето.
Това мога да кажа аз.

# 383
  • София
Тази баба Хайрие по телефона гледа ли или само на място?

# 384
На място

# 385

Как мога да се свържа с Ники от Провадия?Има ли страница в ютуб?

# 386
Здравейте, някой може ли да ми каже нещо за Ани от Пловдив?

# 387
Коя Ани от Пловдив?

# 388
В предишни теми четох за нея - гледачка или ясновидка е.

# 389
На място
[/quote
2а пъти ходих при Хайрие да ми бае, вече казах, че 1вия път позна неща които само семейството ми знае и 2рия път 0 познаваемост, но имам чувството че след особено 2рото ходене нещата тотално излязоха извън контрол от гадости и кел файда като ми позна на 100%, не знам дали е от нея или стечение на обстоятелствата, но имайте едно на ум. Мислех да ходя 3ти път, но вече тотално се отказах. Нейното баене уж чисти, не искам никой и нищо да прави на никой член от семейство ми. Така, че имайте предвид. Нека и други, които са ходили да кажет имат ли полза от това. Може аз да не съм права.

Общи условия

Активация на акаунт