Ясновидци - тема 46

• 70 281
  • 779
  •   1
Отговори
# 420
Аз не знам защо се вързвате на препоръчани на лично гадатели. Казвам го защото и на мен са ми писали непознати потребители, изказвайки възхищение от някого. Това си е чиста измама.
Явно вече праят реклама на лично съобщение, защото се усетиха, че в темата ще ги рипортваме.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 11:50 от Rebel Rebel

# 421
  • там, където ми харесва
Здравейте търся координати на Жечо от Ямбол. Дали още гледа? Ако някои му има телефона моля, да го прати на лично!!!

# 422
Здравейте!
Преди много години, на една почивка в Арбанаси, мои приятели ме заведоха при една ясновидка във Велико Търново. Честно казано останах доволна и сега търся нейни координати. Намираше се над някакъв китайски ресторант в един блок. Мисля, че се казваше Здравка. Моля ви, ако някой има координати да ги сподели с мен..
Попитайте в темата за ясновидците. Там може да се намери някой, който да Ви помогне.

# 423
  • София
Аз не знам защо се вързвате на препоръчани на лично гадатели. Казвам го защото и на мен са ми писали непознати потребители, изказвайки възхищение от някого. Това си е чиста измама.
Явно вече праят реклама на лично съобщение, защото се усетиха, че в темата ще ги рипортваме.
Аз обаче няма да оставя нещата така. Сега й писах да ми върне парите, иначе отивам в полицията. Много мразя измамници. Ама много.

# 424
Здравейте, може ли мнения за Далия ?Гледа на карти таро. Излиза ми често в инстаграм.

# 425
Някой има ли мнение за Дида от Чирпан?
Повече от Стара Загора ходили при нея..

# 426
Здравейте, преди седмица бях при Адриана Миронова от Рудозем, може ли някакви отзиви за нея понеже аз я намерих ей така на късмет по време на почивка и Не знам дали наистина се случват това, което казва.
Каза ми такиви неща че още съм под вличнието и ми е трудно да повярвам..

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 13:37 от Анонимен

# 427
Някой има ли мнение за Дида от Чирпан?
Повече от Стара Загора ходили при нея..
Може ли тел. и адрес на тази Дида от Чирпан.

# 428
Здравейте, преди седмица бях при Адриана Миронова от Рудозем, може ли някакви отзиви за нея понеже аз я намерих ей така на късмет по време на почивка и Не знам дали наистина се случват това, което казва.

Това малко е трудно за вярване, но все пак на какво "гледа" ?

# 429

Това малко е трудно за вярване, но все пак на какво "гледа" ?

Само ме попита Име, Фамилия и рождена дата. И сама почна да разкаже точно за тези неща което щях да я попитам.
Почти не каза нищо за миналото за да сравня дали знае, заради това реших да питам за отзиви.

# 430
Тази Адриана гледа ли по телефона?

Малко на реклама ми прилича, ама щом сте започнали, дайте и телефон.

# 431
Тази Адриана гледа ли по телефона?

Малко на реклама ми прилича, ама щом сте започнали, дайте и телефон.

Ако беше за реклама нямаше да питам за отзиви, но от тука явно никой не е отишъл при нея..
Нямам му номера защото приема без предварителна уговорка, отиваш и чакаш си реда това е системата.

# 432
Току що ми препоръчаха някаква жена от с Пчелник,Пенка,гледала на карти,може и снимка да носиш,разваляла магии,това с магията не ме вълнува,потърсих ,има едно негативно мнение от 2021год тук,някой ходил да сподели опит,благодаря

# 433
  • бургас
Току що ми препоръчаха някаква жена от с Пчелник,Пенка,гледала на карти,може и снимка да носиш,разваляла магии,това с магията не ме вълнува,потърсих ,има едно негативно мнение от 2021год тук,някой ходил да сподели опит,благодаря
В никакъв случай не ходете при нея!! Шарлатанка от класа,ходили сме при нея преди около 3 години,аз олекнах със 700 лв мой познат с хиляда лв за разваляне,резултат една голяма нула! Само гледа да изцеди колкото може по вече пари,уж от един път разваля,хвали се колко била силна и велика на разваляне и после почва се ама то от един път няма да стане,много е правено,трябва 2,3 пъти че може и по-вече.

# 434
В никакъв случай не ходете при нея!! Шарлатанка от класа,ходили сме при нея преди около 3 години,аз олекнах със 700 лв мой познат с хиляда лв за разваляне,резултат една голяма нула! Само гледа да изцеди колкото може по вече пари,уж от един път разваля,хвали се колко била силна и велика на разваляне и после почва се ама то от един път няма да стане,много е правено,трябва 2,3 пъти че може и по-вече.
И наистина ли й дадохте толкова пари.. честно тия дето злоупотребяват така трябва да бъдат наказани някога

Общи условия

Активация на акаунт