Ясновидци - тема 46

• 70 096
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
А как и пращате пари?

Телефонът го има някъде в по предните постове. Записала съм този 0898535435.

# 496
На мен ми каза ,че не и дължа пари.

# 497
Това ми е несериозно. Ще занимавам някой с моите проблеми, ще отдели време за мен и накрая за мерси.

# 498
Това ми е несериозно. Ще занимавам някой с моите проблеми, ще отдели време за мен и накрая за мерси.
До колкото знам дори и да отидете при нея,пак е ако искате оставяте пари и колкото вие решите,няма определена тарифа.

# 499
По Еконт се пращат - няма тарифа и не задължава да се пращат пари. Питала съм я, защото знам за случаи, в които не е взимала пари - казва, че това не е най-важното, важното за нея е да помогне. Моето мнение е, че е много добър човек и същевременно ми е странно, че не отговаря винаги и на всеки.
А как и пращате пари?

Телефонът го има някъде в по предните постове. Записала съм този 0898535435.

# 500
Как се свързвате по телефона с нея. Само веднъж я чух пролетта, предрече смърт на мъж ми преди НГ и той почина началото на декември. Всичко друго ми е бяло петно. От тогава съм звъняла повече от 100 пъти и нищо. Не ми вдига телефона..
Та кой и как се свърза с нея.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 10:03 от bubanka

# 501
Здравейте,
Не съм правил връзка с ясновидец по телефон, в случая ако се свържа с нея как преминава разговора?

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 10:03 от bubanka

# 502
Аз няколко пъти и писах във Вайбър ,отговора беше само работя.После звънях поне три пъти в различни дни и не си вдигаше телефона.
Онзи ден случайно видях ,че е на линия във Вайбър и реших отново да пиша,тогава ми отговори че може да и звънна в 11ч. на следващият ден.
Когато се чухме ме пита за рождената ми дата и име.Говореши ми за чакри,нумерология и карти.В крайна сметка ми каза "сега ще ти пратя да видиш какво показват картите и ще ти обясня".Прати ми снимка на наредените карти и говореше по тях.
Както казах говореше по-скоро за настоящата ситуация и много неща позна,за други неща не знам дали е познала защото говореше за хора около мен които влияят на моят казус,но пък аз не съм толкова близка с тях ,че да знам с подробности какво се случва в живота им.
За съпругът ми също каза всичко както си е на този етап.За любовницата му,за държанието му спрямо мен и детето.
Каза че има много змии около мен които съскат ,което пък съвпада с казаното от една баба при която бях ходила преди повече от половин година да ми лее куршум.
Също така относно съпругът ми и другата му жена каза че няма любов там ,а всичко е сексуално привличане ,това казаха и Таролина и "Изпратено с любов"когато се допитах до тях преди два месеца.
Доста съвпадение като цяло.

# 503
За много години! 🎄🥂🎊Направо ли звъните на Фатме или първо и пишете?

# 504
Здравейте, някой има ли информация за телефона на баба Фариде от Божурище и актуална информация а другия ми въпрос е, какви добри ясновидци има по, или около София, става дума за чистене на стрес/страхове и евентуално гледане на бъдеще, за Фариде чух добри отзиви?

# 505
Здравейте,някой скоро да е правил четене при Стелина Таро? Доволни ли сте?

Да, на мен ми позна.

# 506

Да, на мен ми позна.
Позна Ви настояща ситуация/минало или позна и за бъдещето?

# 507

Да, на мен ми позна.
Позна Ви настояща ситуация/минало или позна и за бъдещето?

Аз имах само един въпрос към нея и отговора  беше точен.  След това поисках пълно четене за 2025 година и ми каза неща за миналото, които също бяха точни.. също ми даде и много добри съвети.

# 508
Коя е Сталина Таро?

# 509
  • плевен
Аз също съм й харесала страницата във Фейсбук  , но още се двоумя за консултация....   https://www.facebook.com/profile.php?id=61570453080138

Общи условия

Активация на акаунт