Намира се отдясно в разклонението след площада на главния път, след това втората пресечка отляво,по средата на тази улица има пътека,която води след 30-40метра челно към нейната къща, отпред в двора има трактор и стопански постройки. Предвид снега и студа трудно намерих хора да попитам,но който и да питате ще ви упъти. Викате силно на портата,докато излезе,понеже не чувала отдалеч. Сега по празниците не гледала,дъщеря и е починала наскоро,на все пак за хора отдалеч не отказва и не връща никого.
Та- гледа на карти, влизате без да се представяте в антрето, тя си започва,в голяма степен позна минало и настояще, включително хора,с които имам роднинска връзка и специално за човек говореше,къйто се намира далеч от мен,но сама позна къде се намира в страната и в какви отношения сме. Според нея имам направена магия от жена преди около 2 години, за която подозирам коя би била тази жена и ме изпрати при Веско от град Долни Чифлик (обл.Варна), който развалял магии с кристали и работил много добре, бил адвокат по професия. Леля Данче няма тарифа- ако и оставите и колкото и оставите, почти на 100% се покри казаното от нея с казаното от Азизе от село Езерово.
Свързах се с въпросния Веселин,бил младо момче на 39години, и в неделя ще отида,понеже Данчето каза,че е хубаво да ми я развали,иначе тя описа как се чувствам и какви са последствията за мен в последно време, с което бях съгласен.
Не съм потвърждавал и отговарял на казаното от нея,мълчах умишлено,за да си каже тя.
Потърсих информация за Веселин от Долни чифлик,но не намирам такава. Може ли някой да сподели впечатления,отзиви и мнение ако има!
Предварително благодаря!
Иначе откъм бъдеще леля Данче каза общи положителни неща,да видим дали ще се случат следващата година.