Ясновидци - тема 46

• 70 148
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, споделям посещението си днес при леля/баба Данче от село Солник,Варненско.
Намира се отдясно в разклонението след площада на главния път, след това втората пресечка отляво,по средата на тази улица има пътека,която води след 30-40метра челно към нейната къща, отпред в двора има трактор и стопански постройки. Предвид снега и студа трудно намерих хора да попитам,но който и да питате ще ви упъти. Викате силно на портата,докато излезе,понеже не чувала отдалеч. Сега по празниците не гледала,дъщеря и е починала наскоро,на все пак за хора отдалеч не отказва и не връща никого.
Та- гледа на карти, влизате без да се представяте в антрето, тя си започва,в голяма степен позна минало и настояще, включително хора,с които имам роднинска връзка и специално за човек говореше,къйто се намира далеч от мен,но сама позна къде се намира в страната и в какви отношения сме. Според нея имам направена магия от жена преди около 2 години, за която подозирам коя би била тази жена и ме изпрати при Веско от град Долни Чифлик (обл.Варна), който развалял магии с кристали и работил много добре, бил адвокат по професия. Леля Данче няма тарифа- ако и оставите и колкото и оставите, почти на 100% се покри казаното от нея с казаното от Азизе от село Езерово.
Свързах се с въпросния Веселин,бил младо момче на 39години, и в неделя ще отида,понеже Данчето каза,че е хубаво да ми я развали,иначе тя описа как се чувствам и какви са последствията за мен в последно време, с което бях съгласен.
Не съм потвърждавал и отговарял на казаното от нея,мълчах умишлено,за да си каже тя.
Потърсих информация за Веселин от Долни чифлик,но не намирам такава. Може ли някой да сподели впечатления,отзиви и мнение ако има!
Предварително благодаря!
Иначе откъм бъдеще леля Данче каза общи положителни неща,да видим дали ще се случат следващата година.
Мислех, че тази жена е спряла да гледа. А и бях забравила от къде е. На моя приятелка гледа преди много години. Позна настояще и бъдеще. Сещам се че на мен ми каза, че имам магия. Но тогава ми каза, че не може никой да ми препоръча. Каза ми че дори и да в разваля , ще се разделя с мъжът ми. Така и стана.

# 481
Някой ходил ли е при Дафина от Пловдив, вижда мъртви и лекува? Видях я в предаването на Невена Цонева.
Коя е тази Дафина? Имате ли някакви координати - адрес, телефон? Не намирам нищо в нета...
Дайте линк към предаването, ако има.

Здравейте!
Ето линк към предаването, но там не чух никакви подробности освен името й. Ако намерите нещо, споделете, моля.
https://www.youtube.com/watch?v=ZSlgkhuqx00

# 482
Някой от Хасково или някой който е посещавал На Татлъ ходжа сина И внука те са взели дарбата от него казват помагат ли

# 483
Здравейте,
Споделям посещението си при Веско от град Долни Чифлик, при когото ме изпрати Данчето от Солник.
Използва две метални пръчки,като медиум,които буквално не спираха да се кръстосват,когато ги насочи към мен, което означавало насъбрана негативна енергия.
Гледа с естествени камъни,които държиш в шепи през цялото време,лее куршум, общо казано позна нещата, които чувствам, които се покриват с Азизе (изключвам Данчето,защото се познават). Ще трябва да ходя общо три пъти, според мен той по-скоро може да изследва сегашното състояние,в което се намирам, и евентуално да помогне. Влиза се от на ъгъла на улица Пирин в една постройка,обособена като кабинет, видят,че се изработват гривни(най-вероятно с естествени камъни,които се зареждат).
Имаше много книги, свързани с живота на енергийно ниво, изглежда да е народен човек, заплаща се колкото оставите. Следващия път трябва да нося определени неща. Не мога да кажа дали има ползи,тъй като не са минали три пъти, а и ако действа ще мине някакво време. Ще споделя по-нататък лично мнение.

# 484
Аз ходих при него. Не искам да казвам подробности, но той много ми помогна. Уникален човек. Баба Данчи е по странна, но за минало много позна. Сега чакам да видя бъдещето. Но Веско ...За здравето е безпогреш. Имах проблем със съня, а вече спя по 9 часа. И не само това. Ако Ви предложи гривна, направете си. Струва си.

# 485
Аз ходих при него. Не искам да казвам подробности, но той много ми помогна. Уникален човек. Баба Данчи е по странна, но за минало много позна. Сега чакам да видя бъдещето. Но Веско ...За здравето е безпогреш. Имах проблем със съня, а вече спя по 9 часа. И не само това. Ако Ви предложи гривна, направете си. Струва си.
Надявам се да е така, предложи ми гривна,следващия път ще ми вземе размер и ще изберем, за да може третия път да я взема,когато е готова!
Благодаря Ви за отзива!
Поздрави,

# 486
  • София
Този Веско дали гледа от разстояние? Имате ли телефона му?

# 487
Не, той не гледа.

# 488
  • София
А баба Данче дали гледа от разстояние?

# 489
Здравейте,някой скоро да е правил четене при Стелина Таро? Доволни ли сте?

# 490
Споделям мнение за Фатме от Несебър,днес най-накрая успях да се свържа с нея по телефона.
Гледа ми на карти,дори ми прати по Вайбър подредбата на картите.
Хубави неща каза за бъдещето ще видим дали ще се сбъднат.За миналото не каза почти нищо обаче,по-скоро говореше за настоящата ситуация в която съм.

# 491
Споделям мнение за Фатме от Несебър,днес най-накрая успях да се свържа с нея по телефона.
Хубави неща каза за бъдещето ще видим дали ще се сбъднат.За миналото не каза почти нищо обаче,по-скоро говореше за настоящата ситуация в която съм.
Дано ти е предначеетала хубаво бъдеще, че аз имам страх от нея

# 492
Дано ти е предначеетала хубаво бъдеще, че аз имам страх от нея
Хубави неща каза за бъдещето,надявам се да познава наистина ,че в последно време само лоши неща ми се случват.

# 493
За много години !
Не бях влизала отдавна и четох за Фатме какви са отзивите. От тук знам за нея, от едно момиче, което беше много доволна. Това стана лятото, когато имах спешна нужда, след като приключих отношения с астроложката, за която съм писала много пъти.
Фатме на мен често ми вдига, много пъти съм говорила с нея. Даже днес пак говорих с нея. За основния ми проблем, за сега няма движение, но до сега е познавала ситуации, дори и по този проблем. Преди около три месеца, имах голяма нужда да погледне за кофти развръзка - отново позна, не беше каквото аз исках да чуя, но стана. Та поста ми беше основно за Фатме - познавала ми е всичко до момента, като изключим, това, което най-ме интересува, но за него не ми е давала срок, иначе късите неща по същия проблем, също е познавала. Кофтито е, че чета, че не винаги отговаря, не знам защо, при мен няма пропуск, дори късно вечер съм я търсила.
Е, успех на тези, които успеят да се свържат с нея.

# 494
Може ли пак телефона на тази Фатме?

Общи условия

Активация на акаунт