Ясновидци - тема 46

• 70 468
  • 779
  •   1
Отговори
# 225
Искам да оставя мнение за Таня от квартал Иван Вазов.Жената не взима пари,по ваша преценка оставяте колкото искате( цитирам ако искате и 1лв ми оставете).Жената познава и помага.Който има нужда нека се свърже. Може и да ви консултира по телефона.

# 226
Искам да оставя мнение за Таня от квартал Иван Вазов.Жената не взима пари,по ваша преценка оставяте колкото искате( цитирам ако искате и 1лв ми оставете).Жената познава и помага.Който има нужда нека се свърже. Може и да ви консултира по телефона.
Споделете телефон за връзка с жената.

# 227
Това пак ли за реклама да го броим??

# 228
Ами да се регистрираш специално, за да похвалиш някого си е много прозрачно...

# 229
Ами да се регистрираш специално, за да похвалиш някого си е много прозрачно...
По повод регистрацията, тя е от 2021.
Ама пак може да е реклама. Знае ли човек…

# 230
Някой да има мнение за Радослав Ангелов

# 231
Относно Ивелина Христова, аз също не мисля, че е софтуер. Не правя реклама ни най-малко, но никога не ми е отговаряла с "Да" или "Не". Отговаря с 2-3 изречения. Може би зависи и как задавате въпросите си към нея.

# 232
Привет хора. Моля да ми предложите някой, който наистина става и да работи и дистанционно - по телефон.

# 233
  • плевен
По повод Ивелина Христова , аз също съм изпраща смс и е отговаряла адекватно,  с изречения . Друг е въпроса , че единия път не се разви ситуацията както тя беше описала.  Аз когато имам нужда от бърз отговор  комуникирам със сестра й Мила Христова,   отново чрез смс и съм доволна !

# 234
По повод Ивелина Христова , аз също съм изпраща смс и е отговаряла адекватно,  с изречения . Друг е въпроса , че единия път не се разви ситуацията както тя беше описала.  Аз когато имам нужда от бърз отговор  комуникирам със сестра й Мила Христова,   отново чрез смс и съм доволна !
Дано имат дарба и да не прибират парите на хората! То така много лесно, нямаш срещи, отговараш, когато ти е удобно, само на платилите си, не плащаш и не поддържаш помещения и други разходи, най-вероятно.....

# 235

А сестра й също ли има дарба?

# 236
Здравейте
Може ли някой да ми даде координати на добър ясновидец в североисточна България
Аз мога да споделя също при кои съм ходил всички са без такса
Благодаря

# 237
Здравейте! Някой да е ходил при Щерона в близките месеци/години? Не искам да отида за гледане, а по-скоро за разваляне. Ако някой е бил с такава цел, помогна ли ви? Имаше ли положително развитие след намесата и?

# 238
От 5 страници писания няма нищо конкретно,хубаво пишете за разни,но защо не се дават координати,хората питат и пак нищо,само си драскаме за участие.Аз писах на лични на няколко човека от страницата на Таролина ,платих си за гледане при нея понеже тук я похвалиха,няколко човека ми отговориха,няма познаваемост за  бъдеще,не познава,та явно говори  хубави неща,99%  така си мисля-продава надежда...Така ...и ми похвалиха някаква Карла...телефона е 0896755311,гледала по вайбър май на рожденна дата,вземала 40лв,някой доволен,недоволен,мнения.

# 239
Може ли някой да сподели мнение за Божидар Трифонов

Общи условия

Активация на акаунт