Ясновидци - тема 46

• 70 462
  • 779
  •   1
Отговори
# 255
Моля за актуално мнение за Марияна Николаева и Илиян Христов

# 256
За да реша да споделя тази жена в тик-ток значи АЗ лично съм се допитала до нея и съм видяла, че наистина познава. Ако седиш и само гледаш лайфовете й ще видиш, че хората, на които гледа сами потвърждават, че е познала. И като знам какви шарлатани има и взимат по 40-50-60 лв, а нищо почти не познават, по-добре човек да даде 15-20 лв на човек, който наистина си има дарба.

# 257
  • гр. София
За да реша да споделя тази жена в тик-ток значи АЗ лично съм се допитала до нея и съм видяла, че наистина познава. Ако седиш и само гледаш лайфовете й ще видиш, че хората, на които гледа сами потвърждават, че е познала. И като знам какви шарлатани има и взимат по 40-50-60 лв, а нищо почти не познават, по-добре човек да даде 15-20 лв на човек, който наистина си има дарба.
Какво значи "познава"?  Бъдещето ли Ви позна?

# 258
Минало и настояще с точност. За бъдеще чакам още. Но позна, че ще подписвам документи скоро за работа. Още преди да бях получила офертата, а понеделник наистина това ще правя.

# 259
От Таролина много не съм доволна. В началото ми позна , но после нещо не се получиха нещата. Половината и повечето нищо.
Сега съм си при една друга и си я харесвам и съм доволна, доста е точна. Цената е колкото и дам. Да не вземете да кажете , че правя реклама, че има всякакви дами. 😄

# 260
Може ли да споделите къде ходите?
Писах на Изпратено с Любов няколко пъти и получавам имейл че ще отсъства. Времето си минава и няма отговор. А видеата в ютюб си вървят. Някой знае ли нещо?
Иначе при последното гледане на Таролина нацели настоящата ситуация на 100%, само че за бъдещето нещо не позна. Буквално стана обратното,освен ако нещата не са завъртят напълно наново до 1-2 месеца. Май това ще е първото ми разочарование.

# 261
Минало и настояще с точност. За бъдеще чакам още. Но позна, че ще подписвам документи скоро за работа. Още преди да бях получила офертата, а понеделник наистина това ще правя.
Кой ви е познал? Моля име и телефон. Може и на лични ако прецените.

# 262
Кой ви е познал? Моля име и телефон. Може и на лични ако прецените.
Вижте по-назад в темата. Обяснено е.

# 263
  • гр. София
Ама, те много познават минало и настояще... Ако пък сте й казала, че проблема Ви е свързан с работа... то ясно.
Дано правилно ме разберете... Ако зачетете мненията за Таролина по-назад, беше същото... "Всичко познаваше" и все се намира някоя и друга отчаяна да захапе ..., докато разбере, ча не познава бъдещето . Да не съм лош пророк, но и при Вас ще стане същото.

# 264
Ама, те много познават минало и настояще... Ако пък сте й казала, че проблема Ви е свързан с работа... то ясно.
Дано правилно ме разберете... Ако зачетете мненията за Таролина по-назад, беше същото... "Всичко познаваше" и все се намира някоя и друга отчаяна да захапе ..., докато разбере, ча не познава бъдещето . Да не съм лош пророк, но и при Вас ще стане същото.

Не мога да потвърдя, все още чакам и ще видим дали е познала. Имаше наистина много точни попадения, но времето ще покаже. Аз просто споделих лично мнение 🤗

# 265
Здравейте! Пиша с молба към вас,дали някой е посещавал Севда от Тръстеник и дали е познала нещо? Каза ми много страшна диагноза за детенцето ми,която ме шокира и тайно се моля и надявам да не е така. Моля всеки с някаква информация да ми отговори. Благодаря предварително

# 266
Здравейте! Пиша с молба към вас,дали някой е посещавал Севда от Тръстеник и дали е познала нещо? Каза ми много страшна диагноза за детенцето ми,която ме шокира и тайно се моля и надявам да не е така. Моля всеки с някаква информация да ми отговори. Благодаря предварително
Ох, милата, как ли си се уплашила! Дано не е права.в прогнозата си!

# 267
  • плевен

Здравей.  Аз лично съм я посещавала няколко пъти . Сбъднати прогнози нямам , нито 1 , така че .....

# 268
Благодаря,дано и на мен не е познала!

# 269

Не я познавам, но имайте на предвид, че много хора от т.нар. ясновидци или каквито са там, нямат никаква съвест и морал.
Много са такива, които гледат да те уплашат, да се стресираш и да започнеш да даваш пари за разваляне на магии и прочие.

Общи условия

Активация на акаунт