Ясновидци - тема 46

• 70 423
  • 779
  •   2
Отговори
# 285
Здравейте, моля ви препоръчайте ми някоя врачка, баячка, ясновидка или който и да е от този род, който може да ми помогне във връзка със сина ми. Той страда от алергия, която не се повлиява значимо от нищо, което сме опитали от традиционната или алтернативна медицина. Какво ли не сме пробвали и нищо. Понякога си мисля, че това не е болест, а проклятие. Отчаяна съм. Той не можа да ходи на детска градина, а сега и на училище не може да ходи,а вече е втори клас. Не знам как ще продължим напред.
Привет! Пробвахте ли с Боуен терапия?

# 286
  • бургас
Здравейте, някой да е чувал за Алина от Враца? Гледала на карти, чисти. Мисля, че е туркиня, но само мисля. На една позната е взела 500лв за чистене. Някой нещо да знае?
500 лв за чистене...според вас, дали тази жена ,притежава дарба ?
Притежава дарба да прави яко пари Flushed

# 287
Хомеопатия пробвахте ли?
Това ни спасява всеки път при остри състояния, но с хроничното дотук не сме се справили.

# 288
Петър Димков има два тома с билкови рецепти. Може да ги намерите в столична библиотека.
Пробвала съм някои неща от там, но наистина не всичко.

# 289
Петър Димков има два тома с билкови рецепти. Може да ги намерите в столична библиотека.
Пробвала съм някои неща от там, но наистина не всичко.

Е те са трудни за правене, трудни за намиране, трудни за изпълнение...

# 290
Здравейте, моля ви препоръчайте ми някоя врачка, баячка, ясновидка или който и да е от този род, който може да ми помогне във връзка със сина ми. Той страда от алергия, която не се повлиява значимо от нищо, което сме опитали от традиционната или алтернативна медицина. Какво ли не сме пробвали и нищо. Понякога си мисля, че това не е болест, а проклятие. Отчаяна съм. Той не можа да ходи на детска градина, а сега и на училище не може да ходи,а вече е втори клас. Не знам как ще продължим напред.
Това не съм опитвала. Ще проуча въпроса.

# 291
Здравейте, някой да е чувал за Алина от Враца? Гледала на карти, чисти. Мисля, че е туркиня, но само мисля. На една позната е взела 500лв за чистене. Някой нещо да знае?
500 лв за чистене...според вас, дали тази жена ,притежава дарба ?
Притежава дарба да прави яко пари Flushed

Евала докато има балъци ще има и тарикати. Само сумата като чуя си тръгвам с 200

# 292
Здравейте, обадете се непременно на Еви, тя може да го диагностецира дали има негатив и да му помогне с терапия.    https://evitherapy.com/.     Тя е ясновидка и диагностика на заболявания и лекува с енергия.             Тя е

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 13:41 от nari77

# 293
Здравейте, обадете се непременно на Еви.    https://evitherapy.com/.     Тя е ясновидка и диагностика на заболявания и лекува с енергия.             Тя е
.Тази е е същата измамница!

# 294
Здравейте, обадете се непременно на Еви.    https://evitherapy.com/.     Тя е ясновидка и диагностика на заболявания и лекува с енергия.             Тя е
.Тази е е същата измамница!
Обадете се на Маг Мариела има страница във фейсбук тел 0888800525.  Приема лично в София. Била съм при нея и познава всичко веднага за здраве и всичко без да ме пита.

# 295
Здравейте,искам да попитам някой чувал ли се е скоро с Фатме?Писах и във Вайбър ,каза че ще ми каже час и ден в който да се чуем по телефона и повече нищо не ми писа.Звъннах няколко дни след това ,но не вдигна.
Отчаяна съм вече от отвратителното отношение на бившият ми мъж,а не знам към кого да се обърна за да разбера дали това ще спре някога.

# 296
Здравейте,искам да попитам някой чувал ли се е скоро с Фатме?Писах и във Вайбър ,каза че ще ми каже час и ден в който да се чуем по телефона и повече нищо не ми писа.Звъннах няколко дни след това ,но не вдигна.
Отчаяна съм вече от отвратителното отношение на бившият ми мъж,а не знам към кого да се обърна за да разбера дали това ще спре някога.
Фатме явно е много заета,също и писах преди време  за час,отговори ми,остана за другия ден,пак писах и така три пъти,накрая ми каза ,че е заета-работи,няма часове и да търся друг да ми помогне,странно е това,защо изобщо отговаря и се надяваш на нещо,разбирам да отговори ,да даде час и точка или да каже още първия път заета съм,разочарована съм ,всеки я търси с болката си,но ...

# 297
На мен даже ми определи час и аз стоях и чаках, отделих време, и аз имам ангажименти нали.... много некоректно
Толкова за тия дето не взимат пари

# 298

Бих искал само да споделя един пример от един познат преди години. Той започна да има брутално главоболие, което не спираше, и така седмици и месеци. Ходи по доктори, скенери, какво ли не и никой не може да открие нещо. Вече беше луднал. Ако не ме лъже паметта, случайно беше отишъл на зъболекарка, която се загледала, и видяла някакви малки като полипи или нещо подобно в гърлото. Като направили изследване се оказало, че тези неща "изпускат/отделят" някакъв секрет или нещо подобно, което започва да влияе на организма. Излекуваха ги и главоболието веднага спря.
Аз имам повишена чувствителност към някакви препарати или аромати, обаче колкото и изследвания да ми правят, нищо не излиза като реакция. Само аз си реагирам.

# 299
Здравей те знам че темата не е за тук, но моля да съм извинена. Спешно ми трябва добър ясновидец от Велико Търново, Плевен... РАйонът е малко ограничен или поне някой който да ми направи гледането по телефона. Спешно е и ще съм изключително благодарна

Общи условия

Активация на акаунт