Ясновидци - тема 46

• 70 398
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
Някой използвал ли Fiver-до колко са реални профилите там на астролози ,гледачи и тн?
До колкото знам,това е платформа на хора,които работят self employed.

# 361
За Начев съм чувала, че нищо от казаното не се е сбъднало.

# 362
Здравейте,
Отдавна следя темата и исках да попитам тези, които са имали проблем с прием при Валентин Начев за съвет. Писах му, не отговори. След това се свързах с него, но ми затвори и спря да вдига. Много бих желала консултация с него, моля за съвет от запознатите какво да правя в такава ситуация.
И да споделя положително мнение за баба Златка от Алдомировци - ходих 2 пъти при нея, буквално едни и същи неща ми каза. Много точно определи хора и настоящи ситуации, както на мен, така и на другите хора, с които отидохме. Ще дам обратна връзка и за бъдещите предсказания. Бих се радвала на мнения ако и някой друг е ходил при нея.
В.Начев и на мен не вдигна първия и втория път...чак на третия и ми каза в прав текст,, аз приемам само препоръчани хора ,,..което е супер егоистично...а съм чувала че бил добър !
За баба Златка от Алдимировци-намерих един телефонен номер тук, звънях.в петък, не съществува.такъв, беше отговора.на оператора. Някой има ли актуален телефон, моля ви!

# 363
https://youtu.be/xbnA2aCWu3U?si=uc6mgWAw_jCj3PeO
Някой бил ли е при този господин? Не е гадател, а биоенерготерапевт.

# 364
Няколко тароложки са ми "гледали". Познават, до някаква степен моментно състояние, чувства и тнт  до там. Нищо за бъдещето не са познали. Те са: Jorjy Tarot, Moon forest path, Nikki Johansen, Таролина, Masha and the magic...
Понеже аз съм любител и гледам на познати и техни приятелки (които след месеци ми звънят да ми казват как съм им познала с точност и тнт), на себе си не гледам, та не е като да отричам картите, просто те са добър познавателен инструмент в правилните ръце.

п.с Гледам си само на приятели и техни приятели. Любител съм, моля не ми пишете  на лични да Ви гледам.

Wink

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 15:29 от willow5

# 365
Няколко тароложки са ми "гледали". Познават, до някаква степен моментно състояние, чувства и тнт  до там. Нищо за бъдещето не са познали. Те са: Jorjy Tarot, Moon forest path, Nikki Johansen, Таролина, Masha and the magic...
Понеже аз съм любител и гледам на познати и техни приятелки (които след месеци ми звънят да ми казват как съм им познала с точност и тнт), на себе си не гледам, та не е като да отричам картите, просто те са добър познавателен инструмент в правилните ръце.

Картите показват моментна енергия и най-вероятното развитие на дадена ситуация, но човек има свободна воля и всичко може да се промени на база нея. Така че трудно ще се намери таролог, който да познае 100% всичко..И не е до дарба. Обзалагам се, че ако сега Ви попитам въпрос и Вие няма да ми познаете нищо на 100% за след 3 месеца. По-големият проблем е с неоправдано високите цени на тези таролози и тези, които даже момента правилна енергия не хващат.., а най-големият са мнимите гадатели и тези дето правят и развалят магии за безбожни суми.

# 366
съгласна съм Simple Smile Последно Таролина май беше 40 лв за 15 минути алабализми. Приятелките ме шегуват, че направо мога да си развивам и аз такъв канал в ютюб или инстаграм/тикток.

# 367
Няколко тароложки са ми "гледали". Познават, до някаква степен моментно състояние, чувства и тнт  до там. Нищо за бъдещето не са познали. Те са: Jorjy Tarot, Moon forest path, Nikki Johansen, Таролина, Masha and the magic...

п.с Гледам си само на приятели и техни приятели. Любител съм, моля не ми пишете  на лични да Ви гледам.

Wink
И аз гледам на приятелки и до голяма степен познавам. Тънкият момент е, че когато се познават човек и ситуацията, тогава е много по-лесно да се разчете какво точно искат да кажат картите.

Да се разчете енергията за непознати хора и непознати ситуации, при липсата на "дребните" камъчета (факти), които всъщност правят разликата, показва дали човек владее картите или не.

Това, че цитираните тароложки са "хванали" енергията, пък макар и частично, показва, че познават картите и могат да работят с тях. Майсторство вече е да видиш специфики за конкретна ситуация.

Съвсем отделен е въпросът, че всяка, хванала карти и прочела значенията им в интернет, вярва, че вече много я бива и може да печели. Има тънкости, които се научават в практиката, когато и ако човек има талант. Псевдо гледачките в социалните мрежи може да ги разпознае всеки, който си има понятие.

Щом се занимавате активно, заповядайте в темите за таро да обменяме опит. 🙂

# 368
Ами аз това казах, че гледам и на познати на мои приятели, дето не им знам историите. Освен това тароложките питат предварително въпроси, аз никога не ги карам дори да ми казват на глас за какво искат да им гледам. Ориентирам се по картите и така. Но да обобщим и да не спамим повече темата - не всеки, което снима карти в мрежата има дарба Simple Smile

# 369
Ами аз това казах, че гледам и на познати на мои приятели, дето не им знам историите. Освен това тароложките питат предварително въпроси, аз никога не ги карам дори да ми казват на глас за какво искат да им гледам. Ориентирам се по картите и така. Но да обобщим и да не спамим повече темата - не всеки, което снима карти в мрежата има дарба Simple Smile
Абсолютно трябва да се задават въпроси. Една карта може да се прояви по сто начина в зависимост от въпроса и заобкилящите я карти.

# 370
Здравейте!

искам да попитам - дали има някой, който се занимава с гонене на духове и демони, очистване от енергийни паразити ?
бихте ли споделили информация за ясновидци, екстрасенси в българия,  които се занимават с това?

Благодаря!

# 371
Здравейте!

искам да попитам - дали има някой, който се занимава с гонене на духове и демони, очистване от енергийни паразити ?
бихте ли споделили информация за ясновидци, екстрасенси в българия,  които се занимават с това?

Благодаря!

Какъв е точно случаят? Кажете, за да знаем как да Ви помогнем.

# 372
  • Бургас
Здравейте! В момента съм в София и ще остана още няколко дни. Бих искала да питам дали Пепа от кв. "Хаджи Димитър" работи с часове или се отива и се чака. Дали не е да записва за след месеци примерно. Дали има точна тарифа или колкото и́ оставиш, и колко е нормално да се даде в такъв случай? Също така доволни ли сте от нея?

# 373
Здравейте! Някой има ли отзиви от Atria tarot?

# 374
Здравейте! Някой има ли отзиви от Atria tarot?
Прочетете назад в темите. В тази или в предишната тема някой беше коментирал, че е доволен.

Общи условия

Активация на акаунт