Ясновидци - тема 46

• 70 310
  • 779
  •   1
Отговори
# 390
Аз ползвам доста ясновидци в тик ток.И ги питах масова дали ще започна връзка с едно конкретно момиче и 90 процена ми казаха да. Наскоро разбрах че тя е обвързана. Е май отгововора е не.

# 391
Аз само да попитам, ок, за кофти роднини мога да разбера, така да се каже. Малко да им дойде акъл в главата и т.н., но да се правят магии за любов, някой да се влюби във вас, не е ли "насила" да го кажем така? Щом не е взаимно, защо трябва да се стига дотам? Като не е вашият човек, защо трябва да е "зорлем" всичко?

# 392
Моля препоръчайте някого от Пловдив или онлайн?

# 393
Някой от София, с кола, да иска да посетим заедно баба Златка от Алдимировци? През седмицата приемала жената, и ме предупреди да не ходя с градски транспорт.....

# 394
Някой от София, с кола, да иска да посетим заедно баба Златка от Алдимировци? През седмицата приемала жената, и ме предупреди да не ходя с градски транспорт.....

А може ли повече информация?
На какво гледа?
Познаваемост?
Колко струва?
Телефон?
Къде в Алдомировци? То не изглежда голямо, но все пак.
През целия ден или в определени часове приема?

# 395

На какво гледа?
Познаваемост?
Колко струва?
Телефон?

Не мога да кажа, не съм била досега

# 396

На какво гледа?
Познаваемост?
Колко струва?
Телефон?

Не мога да кажа, не съм била досега

Е драсни после какъв е резултатът.

# 397
Здравейте,моля ви да ми препоръчате някой гадател,който е добър в диагностиката,да познава здравословни проблеми?

# 398
Здравейте, някой да се е консултирал с Таролина наскоро?

# 399
Здравейте
Търся номер на жена дето гледа в Село Годлево ( благоевградско)
Моля за помощ

# 400
Здравейте,

Някой има ли мнение за Атанас Велков?

# 401
Здравейте момичета,има ли доволни от Памела има профил в ФБ.Беше наградена за таралог на годината.

# 402
Някой ще сподели ли телефон на баба Златка от Алдемировци,някакъв ориентир,как да се свържем с нея,всеки пише ,но кантакти няма или аз поне не видях.

И друго да попитам,някой ходил ли е да му  гледат  на кафе в кв.Аспарухово Варна при Галя/туркиня е ,май Гюкчан се казва,дано не бъркам името/ много разпитвала ,дали  познава нещо.

# 403
Здравейте момичета,има ли доволни от Памела има профил в ФБ.Беше наградена за таралог на годината.
За Памела Пенева ли става въпрос? Тя е най-активна в ТикТок.
Назад в теми 44 и 45 има коментари за нея. Доколкото си спомням не бяха позитивни или поне една част от тях. Аз лично съм ѝ гледала видеа и съм пас. Не бих си дала парите (лично мнение).

За първи път чувам за награда таролог на годината. Направо  не знам как я е спечелила на фона на таролози от категорията на Masha and The Magick, Vision Tarot и др.

# 404
Момичета някоя от вас да е ползвала скоро услугите на Силвия таро от фб. Прави Руни гледа на карти и още нещо беше. Аз съм била при нея преди доста време но ме интересува някой да е бил по скоро

Общи условия

Активация на акаунт