Ясновидци - тема 46

• 70 251
  • 779
  •   2
Отговори
# 405
  • гр. София
Момичета някоя от вас да е ползвала скоро услугите на Силвия таро от фб. Прави Руни гледа на карти и още нещо беше. Аз съм била при нея преди доста време но ме интересува някой да е бил по скоро
Аууу, тази не беше ли една доста серт?! Мисля, че съм била при нея 2020г. или 2021г., нищо не се случи от казаното за бъдещето.

# 406
Момичета някоя от вас да е ползвала скоро услугите на Силвия таро от фб. Прави Руни гледа на карти и още нещо беше. Аз съм била при нея преди доста време но ме интересува някой да е бил по скоро
Аууу, тази не беше ли една доста серт?! Мисля, че съм била при нея 2020г. или 2021г., нищо не се случи от казаното за бъдещето.
Да малко е дръпната оня ден ми излезе във фб. И си преслушах записа и установих че почти 50% от това което е казала тогава се станало. Което да ви кажа честно с друг не ми се е случвало за жалост

# 407
На мен ми отговаряла на два въпроса, безплатно обявява периодично в Фейса.
Всичко , което каза се случи и то в точното време, което тя каза. Даже невероятно точно.

# 408
Кой е най-добрият според вас таролог?
Преди няколко месеца направих консултация с "Знак на съдбата" и "Изпратено с любов",и двете хванаха точно текущата енергия ,но за сега нищо не се сбъднало от казано, срокът от 4 месеца изтече.

# 409
Кой е най-добрият според вас таролог?
Преди няколко месеца направих консултация с "Знак на съдбата" и "Изпратено с любов",и двете хванаха точно текущата енергия ,но за сега нищо не се сбъднало от казано, срокът от 4 месеца изтече.
При таро по-скоро не търсете точна прогноза за бъдещето. То чете енергии, а те са много волативни. Най-добре е да се търси съвет Вие как да постъпите най-добре и какви действия да предприемете.

# 410
Аз съм се консултирала със Стелина, мисля, че от тук попаднах на нея. За мен описва доста точно ситуации и характери. До тук всичко, което ми е прочела се е случило, за съжаление обаче част от нещата не ме устройват. Давала ми е и срокове, които почти се нацелват.

# 411
На мен ми отговаряла на два въпроса, безплатно обявява периодично в Фейса.
Всичко , което каза се случи и то в точното време, което тя каза. Даже невероятно точно.

Е как точното време. Това ако не си ясновидец, на едни карти няма как да кажеш - 2 месеца, 4 седмици и т.н. Сега, ако човек ти каже до 1 година - ехее, то наистина много неща могат да се случат в рамките на 1 година и все ще е "познал" на карти. Нали като гледам видеа в тубата - "тук може да са 2 седмици, може и 2 месеца" ами може и 2 години да са.

# 412
Аз съм се консултирала със Стелина, мисля, че от тук попаднах на нея. За мен описва доста точно ситуации и характери. До тук всичко, което ми е прочела се е случило, за съжаление обаче част от нещата не ме устройват. Давала ми е и срокове, които почти се нацелват.
Наскоро направих опит да намеря Стелина онлайн. Мисля, че имаше фейсбук страница, но не ми излиза.

# 413
Коя е Стелина ?
quote author=Сийка* link=topic=1681583.msg48973889#msg48973889 date=1733780912]
[/quote]

# 414
Сега опитах да я потърся, но интересно, че и на мен не ми се отваря страницата и. Последно съм говорила с нея на 30.11. Може да има някакъв проблем временно.

Скрит текст:

# 415
За коая Светлана става въпрос?

# 416
  • София
Чувствам се длъжен да предупредя тук, преди още някой да се набута.

Ако получите лично съобщение от потребителка PavelaPavela за някаква ясновидка, която била "много добра", не се връзвайте!!! Въпросната "ясновидка" е машина за точене на пари и ще ви дере, докато ви се завие свят и не се освестите.
"Ясновидката" се казва Мариета Грозева (няма никаква информация за нея в нета). Най-вероятно с PavelaPavela са едно и също лице и сега скубе здраво наивници като мен, за да си изкара богато и пищно коледата и новата година по курортите.

Само предупреждавам, в случай, че и други от вас са получили лично съобщение от въпросната...

# 417

Ако получите лично съобщение от потребителка PavelaPavela за някаква ясновидка, която била "много добра", не се връзвайте!!! Въпросната "ясновидка" е машина за точене на пари и ще ви дере, докато ви се завие свят и не се освестите.
"Ясновидката" се казва Мариета Грозева (няма никаква информация за нея в нета). Най-вероятно с PavelaPavela са едно и също лице и сега скубе здраво наивници като мен, за да си изкара богато и пищно коледата и новата година по курортите.

Само предупреждавам, в случай, че и други от вас са получили лично съобщение от въпросната...
Докладвайте ги такива потребители.

# 418

И аз имам съобщение от същата! Браво, че споделяте!

# 419
Аз не знам защо се вързвате на препоръчани на лично гадатели. Казвам го защото и на мен са ми писали непознати потребители, изказвайки възхищение от някого. Това си е чиста измама.

Общи условия

Активация на акаунт