Ясновидци - тема 46

• 70 254
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте търся координати на Жечо от Ямбол. Дали още гледа? Ако някои му има телефона моля, да го прати на лично!!!
Той почина преди повече от година

# 451
Написаното изглежда като писано с Гугъл преводач.
А за  тези числа може ли някой да ми обясни

# 452

Роден/а съм в България, но не съм израснал/а там. Затова българският ми е много слаб и използвах Google за помощ.

Тази гадателка ми каза, че е популярна в България. Затова написах тук.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 21:07 от Brgitta Hbmmbrg 772053

# 453
А за  тези числа може ли някой да ми обясни
Поредица числа, за които някои смятат, че помагат в различни ситуации. За различните ситуации има различни числа. Записват се на листче и се четат на глас. Паузите се спазват. Например (давам произволно число, което не е числова редица на Грабовой): 123 45 678 99. Чете се: едно, две, три,пауза, четири, пет, пауза, шест, седем, осем, пауза, девет, девет.

Има групи във фейсбук, в които има подрочни обяснения и там могат дасе намерят числа за различните ситуации. Ако сте си загубили ключовете, намирате и четете числа за загубен предмет. Не могат да се четат по едно и също време числа за различни неща. Четете за загубения предмет, докато го намерите или докато вече не ви е важно. След това почвате за нещо друго.

Може и да не съм много точна в обясненията, това са беглите ми познания по темата.

# 454
А за  тези числа може ли някой да ми обясни
Поредица числа, за които някои смятат, че помагат в различни ситуации. За различните ситуации има различни числа. Записват се на листче и се четат на глас. Паузите се спазват. Например (давам произволно число, което не е числова редица на Грабовой): 123 45 678 99. Чете се: едно, две, три,пауза, четири, пет, пауза, шест, седем, осем, пауза, девет, девет.

Има групи във фейсбук, в които има подрочни обяснения и там могат дасе намерят числа за различните ситуации. Ако сте си загубили ключовете, намирате и четете числа за загубен предмет. Не могат да се четат по едно и също време числа за различни неща. Четете за загубения предмет, докато го намерите или докато вече не ви е важно. След това почвате за нещо друго.

Може и да не съм много точна в обясненията, това са беглите ми познания по темата.
Благодаря Ви, а дали наистина помага това нещо, защото прочетох че има доволни които са ги използвали

# 455
Защо не опитате? Може да се получи.

# 456
Защо не опитате? Може да се получи.
Да, мисля да опитам, дано да се получи и при мен 🙏

# 457
Здравейте,
Отдавна следя темите,  и понеже имам конкретен въпрос за определен човек успях да достигна до няколко адреса в град Варна,но за момента мога да дам положителен отговор за Азизе от село Езерово,която лее куршум и познава минало и бъдеще,на мен и мои приятели,след като дори на осиновена моя приятелка и каза още при влизане,че е далеч от корените си(което е така).При нея съм ходил вече няколко пъти и от самото начало без да съм разказвал познава и това,което предвиди,макар да звучеше невъзможно то се случи.
Определено се чувствам по-добре след посещение при нея.
Това,което знам за други хора в града са
Баба Златка на улица Батак 6- 0894648056, записва всеки ден между 19-20часа с обаждане, за следващия ден,лее куршум
Баба Донка,която гледала на карти и леела куршум-днес след дълго търсене в Цветния квартал по пазарчета и магазинчета на терен, успях да намеря адреса-улица Карамфил 21А,няма телефон,има звънец на вратата на двора-малка китна къщурка, имаше табела,че Донка ще отсъства до 15.02.2025г.
Слава от Левски- улица Димитър Икономов- къщата с двата бора,зелена порта на оградата,има табелка с образцов дом и стария адрес на улицата Ламби Кандев 3А. Разбрах от съседи,че била около 50 годишна жена, нейна близка записвала часове, имаше звънец и през седмицата звънях,но така и никои не излезе. По информация всяка събота имало опашки пред къщата и днес (събота) отидох преди обяд,но нямаше никои,а портата беше затворена,на звънеца никои не отговаря.
Мой приятел беше при леля Данче в село Солник, получих нейн номер,но за съжаление телефона е изключен и не знам дали е жива,понеже информацията е от 2009година.
Разбрах,че във Виница имало две жени Мария и Василка,които леели куршум,но засега нямам друга информация за тях.
Чувал съм и за Мадлен,както и за Цеца срещу пожарната до гранд мол.
Моля,ако някой има информация за човек във Варна и околността,който би отговорил на въпроса какво ми предстои с конкретния човек, ще се радвам да сподели като мен.
Предварително благодаря!
Весели празници!

# 458
При леля Данче ходих есента. Ходи се лично, не вдига телефона по принцип. Не връща хора. Всички я познават, питате е селото, ще Ви упътят.

# 459
При леля Данче ходих есента. Ходи се лично, не вдига телефона по принцип. Не връща хора. Всички я познават, питате е селото, ще Ви упътят.

Всеки ден ли приема? Надявам се,че сте с добри отзиви за нея!

# 460
Ами, ние отидохме не ни върна. Не знам... Доволна съм.

# 461
Във една Варненска фейс група четох за някаква жена от Провадия. Две или три от коментиращите се бяха изказали много позитивно. Била им познала. Някой да знае нещо за тази жена?

# 462
  • там, където ми харесва
Здравейте търся координати на Жечо от Ямбол. Дали още гледа? Ако някои му има телефона моля, да го прати на лично!!!
Той почина преди повече от година
Преди повече от 10 години съм ходила при него. Знаете ли някои в района , които разваля правени магии както Жечо разваляше? За Бургаски регион също имам възможност да отида ако има някой, Айтоския също!

# 463
Здравейте, Група, не съм от скоро в групата, дошла съм от нужда. Има въпроси, които касаят детето ми и затова дойдох. Търся във всички теми и съм въртяла телефони по ред, тъй като работя и няма как да обикалям страната,  единствено съм ходила при Хайрие от Боян Ботево септември месец. За минало позна и бая за детето ми на чаршаф, захар, вода, хляб и хавлиени кърпа. Предварително бях казала защо отивам по стационарен телефон. След баенето и до днес предсказанията за бъдещето 0. Искам да кажа за една друга жена. Фатме от Несебър. С. Нея се чух точно 1н път и повече не вдигна телефона си. Писах на вайбър отговор 0. Та и на тази жена се обадих по телефона за детето си. То ми е фокуса. В момента не помня какво каза по телефона за него, но ясно каза:" мъж ти ще си иде преди НГ" със сигурност не съм питала за него. Резултата е, че на 03.12 тази година преди 20 дни. Той както се ходи в добро здраве и настроение пада и умира. Беше при майка ми и тя звъни веднага да дойда, защото на мъж ми е станало лошо и припаднал. Постъпила е адекватно въпреки, че след няколко дни ще стане на 80 години. Извикала е съседите те са му правили изкуствено дишане, масажи викали други линейка която дойде след 2а часа и половина аз и детето ми бяхме вече там с такси. Лекарите когато дойдоха направиха електрокардиограма и права черта. Отсякоха белодробна емболия. Питах как така сложиха диагноза. Бяха лекар, парамедик и шофьор. Казаха погледнете му лицето и горната част на трупа. Мораво синьо като патладжан. Това значи запушване в белите дробове на голям съд от тромб. После вече е ясно какво се е случило. Погребална агенция след няколко дни опело и т.н. Чувствам се адски зле. Днес е 20 ден. Страх чувствам. Водосвет преди 2а дни вкъщи, а при майка ми веднага. Не знам кога и как ще се оправя, ходя в момента на психиатър. Но помня ясно думите на фатме. След като каза това го накарах средата на септември да си направи пълни изследвания и те бяха 6+ туморни маркери, и всичко което се сетите. Напълно здрав човек. Днес пак звънях и писах нна Фатме и 0 успеваемост. Връзка никаква. Така исках да ви разкажа за познаваемостта на Фатме. Да се оплача, че крайно ми е тежко и не знам дали и кога ще се оправя. Не влизам в стаята в която спяхме. Спя в стаята при детето. Искам помощ сега да се отърся от този шок. Паник атаки и страх.
Извинявайте, че ви натоварих.

# 464
Rumenatia, съболезнования.
Зловещо е това, което ти се е случило.
Преживяното от теб потвърждава мнението ми, че всеки си има предварително начертана съдба и каквото и да правим тя е неизбежна. Ти си направила всичко възможно да я промениш, но това е било предопредено.
Пожелавам ти повече сила, да успееш да преодолееш мъката, да се съвземеш, да победиш проблемите и да намериш спокойствието. Тази година беше тежка и за мен, дано следващата донесе нещо ново, добро и положително. Прегръщам те!

Общи условия

Активация на акаунт