Ясновидци - тема 46

• 70 193
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
Rumenatia, съболезнования.
Зловещо е това, което ти се е случило.
Преживяното от теб потвърждава мнението ми, че всеки си има предварително начертана съдба и каквото и да правим тя е неизбежна. Ти си направила всичко възможно да я промениш, но това е било предопредено.
Пожелавам ти повече сила, да успееш да преодолееш мъката, да се съвземеш, да победиш проблемите и да намериш спокойствието. Тази година беше тежка и за мен, дано следващата донесе нещо ново, добро и положително. Прегръщам те!
Чувствам се ужасно, грешна и се моля на Бог да опрости греховете ми да не горя в Ада, защото и ходене по врачки и баячки е грях, но тази жена позна с точност, а за мен фокуса е върху детето ми. Обиколих всички черкви и манастири и за сега ефект Няма. Говорейки с Фериде Несебър със сигурност не съм питала за мъж ми, но тя позна с точност. Наистина не помня какво е казала за детето. Сякаш имам амнезия. В момента съм крайно уплашена, страх ме е от всичко. Страх ме е и от Господ, но пак звънях на тази жена, защото не помня за детето ми какво каза.
Имам нужда от помощ.
Благодаря

# 466
Преживяното от теб потвърждава мнението ми, че всеки си има предварително начертана съдба и каквото и да правим тя е неизбежна. Ти си направила всичко възможно да я промениш, но това е било предопредено.
Пожелавам ти повече сила, да успееш да преодолееш мъката, да се съвземеш, да победиш проблемите и да намериш спокойствието. Тази година беше тежка и за мен, дано следващата донесе нещо ново, добро и положително. Прегръщам те!
Чувствам се ужасно, грешна и се моля на Бог да опрости греховете ми да не горя в Ада, защото и ходене по врачки и баячки е грях, но тази жена позна с точност, а за мен фокуса е върху детето ми. Обиколих всички черкви и манастири и за сега ефект Няма. Говорейки с Фериде Несебър със сигурност не съм питала за мъж ми, но тя позна с точност. Наистина не помня какво е казала за детето. Сякаш имам амнезия. В момента съм крайно уплашена, страх ме е от всичко. Страх ме е и от Господ, но пак звънях на тази жена, защото не помня за детето ми какво каза.
Имам нужда от помощ.
Благодаря
Как няма да сте уплашена. За едно търсите помощ, а друго ви настига. Явно има дарба тази дама от Несебър, но сега е важното да те успокоите, за да си помогнете и на вас и на детето. Запишете една 40дневна молитва за здраве в черквата, и една отделно, пак 40дневна, за упокой.....при мен помага, но аз ги записвам в св.Петка в София, много силна черква....Бог да ви пази и закриля, и дано скоро, много скоро, да се успокоите!

# 467
Имам нужда от помощ.
Благодаря
Как няма да сте уплашена. За едно търсите помощ, а друго ви настига. Явно има дарба тази дама от Несебър, но сега е важното да те успокоите, за да си помогнете и на вас и на детето. Запишете една 40дневна молитва за здраве в черквата, и една отделно, пак 40дневна, за упокой.....при мен помага, но аз ги записвам в св.Петка в София, много силна черква....Бог да ви пази и закриля, и дано скоро, много скоро, да се успокоите!
Също съм от София, но записвам където мина. На мъж ми излъгах, за да го опеят, защото не е кръстен. Не нога да го хвърля като куче. За него никой не иска да вземе 40десетница.казаха ми сама, да му чета заупокойна молитва. Не мога да разбера Бог е един и за всички. Какво като е е кръстен и сега всяка вечер чета молитва за него. Вярвам в Бог, но в черквата вече не.

# 468
Здравейте, Група, не съм от скоро в групата, дошла съм от нужда. Има въпроси, които касаят детето ми и затова дойдох. Търся във всички теми и съм въртяла телефони по ред, тъй като работя и няма как да обикалям страната,  единствено съм ходила при Хайрие от Боян Ботево септември месец. За минало позна и бая за детето ми на чаршаф, захар, вода, хляб и хавлиени кърпа. Предварително бях казала защо отивам по стационарен телефон. След баенето и до днес предсказанията за бъдещето 0. Искам да кажа за една друга жена. Фатме от Несебър. С. Нея се чух точно 1н път и повече не вдигна телефона си. Писах на вайбър отговор 0. Та и на тази жена се обадих по телефона за детето си. То ми е фокуса. В момента не помня какво каза по телефона за него, но ясно каза:" мъж ти ще си иде преди НГ" със сигурност не съм питала за него. Резултата е, че на 03.12 тази година преди 20 дни. Той както се ходи в добро здраве и настроение пада и умира. Беше при майка ми и тя звъни веднага да дойда, защото на мъж ми е станало лошо и припаднал. Постъпила е адекватно въпреки, че след няколко дни ще стане на 80 години. Извикала е съседите те са му правили изкуствено дишане, масажи викали други линейка която дойде след 2а часа и половина аз и детето ми бяхме вече там с такси. Лекарите когато дойдоха направиха електрокардиограма и права черта. Отсякоха белодробна емболия. Питах как така сложиха диагноза. Бяха лекар, парамедик и шофьор. Казаха погледнете му лицето и горната част на трупа. Мораво синьо като патладжан. Това значи запушване в белите дробове на голям съд от тромб. После вече е ясно какво се е случило. Погребална агенция след няколко дни опело и т.н. Чувствам се адски зле. Днес е 20 ден. Страх чувствам. Водосвет преди 2а дни вкъщи, а при майка ми веднага. Не знам кога и как ще се оправя, ходя в момента на психиатър. Но помня ясно думите на фатме. След като каза това го накарах средата на септември да си направи пълни изследвания и те бяха 6+ туморни маркери, и всичко което се сетите. Напълно здрав човек. Днес пак звънях и писах нна Фатме и 0 успеваемост. Връзка никаква. Така исках да ви разкажа за познаваемостта на Фатме. Да се оплача, че крайно ми е тежко и не знам дали и кога ще се оправя. Не влизам в стаята в която спяхме. Спя в стаята при детето. Искам помощ сега да се отърся от този шок. Паник атаки и страх.
Извинявайте, че ви натоварих.
Моите съболезнования!Това е ужасно наистина, съжалявам, мога само да кажа кураж и да бъдете силна заради детето, надявам се да намерите спокойствие ,аз също преди много години ходих на една жена в някакво село, за съжаление дори не помня и селото кое беше, нито жената как се казва, това беше преди 30 години, тогава отидох с мои близки и влезнах от любопитство, това което ми каза тогава не го приех за сериозно но се случи всичко, случи се и смъртта на детето ми, след 6 години и това се случи, веднага си спомних в този ден за нейните думи, за съжаление пак казвам нямам абсолютно никаква информация за тази жена от къде беше и как се казваше, и дали изобщо е жива.
Тази Фатме гледа ли по телефона защото и аз нямам възможност да пътувам, а в момента се нуждая от такава жена която наистина да познава, а не шарлатанка, страшно много се притеснявам за дъщеря си в момента и ще съм много благодарна за някакъв контакт с тази Фатме от Несебър

# 469
Имам нужда от помощ.
Благодаря
Също съм от София, но записвам където мина. На мъж ми излъгах, за да го опеят, защото не е кръстен. Не нога да го хвърля като куче. За него никой не иска да вземе 40десетница.казаха ми сама, да му чета заупокойна молитва. Не мога да разбера Бог е един и за всички. Какво като е е кръстен и сега всяка вечер чета молитва за него. Вярвам в Бог, но в черквата вече не.
0898535435 Фатме от Несебър.
С нея говорих не повече от 5 минути по телефона. Не съм ходила там

# 470
Имам нужда от помощ.
Благодаря
0898535435 Фатме от Несебър.
С нея говорих не повече от 5 минути по телефона. Не съм ходила там
Благодаря много, ще се опитам да се свържа с нея ❤️

# 471
Здравейте,моля ви който се е свързал с тази гледачка от Несебър сега,да каже дали му е познала нещо,дали познава и за болести?

# 472
Здравейте,моля ви който се е свързал с тази гледачка от Несебър сега,да каже дали му е познала нещо,дали познава и за болести?
Написах много дълъг пост чула съм я само веднъж и повече не вдигна телефона. Каза лятото, че мъж ми ще си иде преди НГ и той внезапно за секунда почина на 03.12 около 18.00 след това 100 пъти съм я търсила и повече не вдигна телефона. Дори и сега звънях.

# 473
Здравейте мисля да ходя На Адем Ходжа или на Хайрие кой от двамата мислите че ще ми помогне

# 474
Ходила съм при Адем, не мога да споделя положителен отзив за него. Не ми помогна. Макар че при него е пълно с хора и всички казват,че уж са доволни. Вероятно зависи и от проблема. На мен не можа да ми помогне. За Хайрие съм чела положителни отзиви тук,но не съм ходила и не мога да споделя мнение. Успех 🍀
[/quote]

# 475
  • там, където ми харесва
Здравейте търся в района на Айтос , Руен , Бургаско може и Сливен , Ямбол ходжа или човек, който се занимава с разваляне на правени  ритуали.Ако някои знае такъв моля, да ми пише на лично.

# 476
Здравейте, някой да има мнение за маг Мирена?

# 477
При търсене във фейсбук излиза страница със същото име, там се е писала фокусник. Много надеждно изглежда.

# 478
Здравейте, споделям посещението си днес при леля/баба Данче от село Солник,Варненско.
Намира се отдясно в разклонението след площада на главния път, след това втората пресечка отляво,по средата на тази улица има пътека,която води след 30-40метра челно към нейната къща, отпред в двора има трактор и стопански постройки. Предвид снега и студа трудно намерих хора да попитам,но който и да питате ще ви упъти. Викате силно на портата,докато излезе,понеже не чувала отдалеч. Сега по празниците не гледала,дъщеря и е починала наскоро,на все пак за хора отдалеч не отказва и не връща никого.
Та- гледа на карти, влизате без да се представяте в антрето, тя си започва,в голяма степен позна минало и настояще, включително хора,с които имам роднинска връзка и специално за човек говореше,къйто се намира далеч от мен,но сама позна къде се намира в страната и в какви отношения сме. Според нея имам направена магия от жена преди около 2 години, за която подозирам коя би била тази жена и ме изпрати при Веско от град Долни Чифлик (обл.Варна), който развалял магии с кристали и работил много добре, бил адвокат по професия. Леля Данче няма тарифа- ако и оставите и колкото и оставите, почти на 100% се покри казаното от нея с казаното от Азизе от село Езерово.
Свързах се с въпросния Веселин,бил младо момче на 39години, и в неделя ще отида,понеже Данчето каза,че е хубаво да ми я развали,иначе тя описа как се чувствам и какви са последствията за мен в последно време, с което бях съгласен.
Не съм потвърждавал и отговарял на казаното от нея,мълчах умишлено,за да си каже тя.
Потърсих информация за Веселин от Долни чифлик,но не намирам такава. Може ли някой да сподели впечатления,отзиви и мнение ако има!
Предварително благодаря!
Иначе откъм бъдеще леля Данче каза общи положителни неща,да видим дали ще се случат следващата година.

# 479
Благодаря за споделеното. Аз съм доста далече от Варненска област обаче ме заинтригувахте, може пък да направя една екскурзия до там. Ще чакам отзиви и за Веско.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 20:56 от Сийка*

Общи условия

Активация на акаунт