Ясновидци - тема 46

• 70 076
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
Каква е таксата на Стелина Таро?

# 511
Каква е таксата на Стелина Таро?

Един въпрос е 22 лв.
Според зависи какви са въпросите, броя им..
както споменах аз си направих при нея пълно четене за 2025 година и беше 60 лв.
Също имаше различни цени .. тя ще ви изпрати варианти и комбинация от въпроси.
В случая аз главно я потърсих за един личен въпрос, който ми струваше 22 лв.
И всичко, което ми каза е така..

# 512
На Фатме и писах по вайбър,когато звънях не ми вдигна,отговори по едно време на вайбър,работела,утре в конкретен час,пак и писах в уговореното време,после пак утре,голяма разигравка,накрая ми каза ,че е заета,да съм търсела други колеги да ми гледат.
Как да открия Азизе в Езерово,има ли телефон,кога гледа или просто отиваш и питаш докато я откриеш.
Моля пишете ако имат телефони при когото ходите.
Този Веселин от Долни Чифлик връзка с нето,пишете че е адвокат,работи човека,да се изтипосаш там и да чакаш,предвид и студеното време,моля дайте връзка.Благодаря

# 513
Здравейте и за много години!
По последните публикации четох за Фатме от Несебър. По-стари публикации споменават Фатме от Тънково. И са различни тел.номера.
Последно аз разбрах,че телефона на Фатме от Несебър е 359898535435. Този ли е? И нали тя  гледа и по тел?
Благодаря!

# 514
Щом иска да помогне, тогава не бих и търсил кахър. Всеки от нас разбира се мисли, че неговите проблеми са най-важни и най-големи, но това е.

# 515
Да попитам, чудя се дали да ходя на ясновидка, записах си час при Фариде от Божурище, но чух че доста ясновидки, имат лоша енергия и едно ходене при тях, може да влоши нещата, чух добри отзиви за нея, но все пак се чудя?

# 516
Намерихте ли ясновидката от Търново и аз търся. Някой скоро бил ли е при Себа от Шемшево

# 517
Здравейте,
 Бихте ли споделили мнение за Тодорка (мисля,че така се казва) във Варна, кв. Възраждане,бл.19. Гледала на кафе.

# 518
Здравейте, аз искам да споделя моя опит. Не отричам, че има истински ясновидци с дарба от Бога, от ранга на Ванга и Слава Севрюкова например. Вярвам също, че те всички черпят информацип от полето наоколо и от нашата енергия и я интерпретират различно. Наякои виждам по-цялостна картина, други - детайли. И ние на теория също би трябвало да имаме отговори в себе си. Аз се опитвам да получа отговор на важни въпроси чрез моят интуиция, но съм объркана и не съм сигурна какво значат. Затова съм се опитвала през години с различни нумеролози, таро гадатели, гледане на кафе, астролози и т.н. С цел да си изясня нещата за себе си, а не да получа готов отговор. Но много от нещата са предначертани и имаме малко свободна воля, поне според езотеричната литература само най-напредналите души имат някаква свободна воля. За останалите тя е ограничена. В тази връзка също искам да споделя, че много се възхищавах на Светла Балтова (астроложка). Намерих й телефона от Интернет с цел да поискам и за си заплатя за консултация. Жената не бе никак приятелски настроена, бях подложена на разпит откъде й имат телефона и едвам не се почувствах като престъпник, че смея да й звъня. Преди това бях й писала по имейл (който също е публичен), без отговор. По същия начин бях писала нз Силва Дончева (астроложка), без отговор. Този път не опитах да й звъня по телефона. Не искам да съдя никого. Според мен обаче има някаква минимална човещина, особен когато хората търсят помощ и са отчаяни. Същите тези хора проповядват в лекциите си как трябва да бъдем милосърдни и състрадателни. Според мен тези дарби, трябва да са съчетани с милосърдие и състрадателност. По подобен начин се опитах да уредя консултация с друг ясновидец от форума, за когото имах интуиция, че ще ми помогне, но безуспешном тъй като работи само с препоръки. Разбирам го за себе си, че вероятно Бог не иска да знам това, което искам да разбера (може би не е дошъл моментът), или може би те не са правилните хора за мен. Както е казал Христос: "не съди, за да не бъдеш съден". Разбирам, че те се страхуват от лоши хора, от кражба на данните им, че нямат време, нямат доверие на случайни хора, и много много други причини. Но все пак ми е много тъжно, понеже търся помощ, но не мога да намеря.

# 519
Здравейте! Моля да ми препоръчате гледачка(за дъщеря ми, на 15 год.) в района на София или около София.

# 520
Да попитам, чудя се дали да ходя на ясновидка, записах си час при Фариде от Божурище, но чух че доста ясновидки, имат лоша енергия и едно ходене при тях, може да влоши нещата, чух добри отзиви за нея, но все пак се чудя?
Ходил съм при Фериде преди 2 години, помогна ми в ситуацията, за гледането не знам колко е познала, имаше попадения, но бях за леене,
 след лееенето при нея нещата се подредиха в много по-добро. Когато започна да си бърбори на турки над котлона с оловото, имах чувството, че някой е забил миксер в мене и вътре се случваше нещо и беше доста странно и неприятно. След това изля оловото на няколко пъти и гадаеше по него и чистеше. Благодарен съм на женицата много.
Познава за хора, които познавам и получих предупреждения, за любов и работа също.

# 521
Здравейте! Моля да ми препоръчате гледачка(за дъщеря ми, на 15 год.) в района на София или около София.
Не знам.за какво ви трябва, но ако имате някакви проблеми с детето, гледачка едва ли би помогнала. Може само да предскаже бъдещето. Пишете ми на лични, ако искате....

# 522
Здравейте,някой скоро ходил ли е при Радо от Асеновград,интересувам се дали познава за здравословни проблеми?

# 523
Здравейте,освен Фатме има ли друг/а който гледа по телефона и познава?Имам проблеми и ми се иска да разбера как ще се развият нещата.

# 524
Ходил съм при Фериде преди 2 години, помогна ми в ситуацията, за гледането не знам колко е познала, имаше попадения, но бях за леене,
 след лееенето при нея нещата се подредиха в много по-добро. Когато започна да си бърбори на турки над котлона с оловото, имах чувството, че някой е забил миксер в мене и вътре се случваше нещо и беше доста странно и неприятно. След това изля оловото на няколко пъти и гадаеше по него и чистеше. Благодарен съм на женицата много.
Познава за хора, които познавам и получих предупреждения, за любов и работа също.
На мен ми е най вече за освобождаване на страхове, не толкова за гледане в бъдещто, четох че след посещение за леене на олово при нея, много хора са доволни и освободени от дадени страхове, моя проблем като
цяло е социалната тревожност, надявам се че това може да ми помогне и да се отпусна малко.

Пс просто бях чел истории на хора, ходили при разни ясновидки и гадателки, като след това проблемите им са се усложнили още повече и за това попитах.

Общи условия

Активация на акаунт