Ясновидци - тема 46

• 70 399
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Минало и настояще с точност. За бъдеще чакам още. Но позна, че ще подписвам документи скоро за работа. Още преди да бях получила офертата, а понеделник наистина това ще правя.
Кой ви е познал? Моля име и телефон. Може и на лични ако прецените.
Моля кажете и на мен, също ка ви гледа и става ли по телефона да се свържа с ясновидка та?

# 541
Може ли контакти на Пепа от Витоша ? И как гледа на място ли ? Благодаря
За Фатме има и негативни коментари назад в темите. Никога не се доверявайте напълно на когото и да е. Избягвайте да се програмирате, защото това може да донесе повече негатив, отколкото самото грешно предсказание. А предсазанието може да е грешно поради най-разнообразни причини - от псевдогадател до разсеяност и грешна преценка на човек, който умее, но пък в конкретния момент поради нещо си не е бил напълно фокусиран или просто е бил преуморен.

kookooline, какви са Вашите впечатления от Бойка? Аз бях при нея преди година може би и абсолютно нищо не позна - нито за минало, нито за бъдеще. Иначе е приятна жената.

В интерес на истината…бях мноооого скептично настроена след срещата ни. Самата Бойка беше много приятна жена, но сякаш претупа моето гледане. Щях да бъда тотално скептична обаче..ако нещата, които каза, не се припокриваха с нещата, които още 5 други човека (четирима от които знам от тук и от години се каня да посетя, петата е моята астроложка, която всяка година ми казва какви са ми тенденциите и тн за годината) ми казаха. Момичета, чак не мога да повярвам. Нека споделя мнението си направо в този коментар. От години чета тук, имам номерата на може би всички тук-цитирани “добри” ясновидци в София и околност, както и на Керанка от Добрич, тъй като родата ми е от там и си ходя всяко лято. Явно до момента не ми е било писано да знам какво ме чака, защото години наред все не се получаваше моето ходене при която и да било гледачка. Сега се прибрах в София за няколко дни и всички някак си ми върнаха обаждане. Е, явно е имало нещо, което трябва да знам. Та, започвам и се извинявам за дългите чи писаници, но понеже знам, че аз самата обичам да имам максимална информация, се надявам да бъде максимално изчерпателна и за вас.
1. Хайрие от Боян Ботево - ходих на гроба на баща ми, той е в Хасково. Казах си “абе сякаш тук наблизо имаше някаква жена…дай да я прегледам”. Звъннах, отидох. Чаках около 10 минути. Влязох вътре, не мога да кажа, че съм впечатлена, честно казано. Много ме претупа, питаше ме постоянно въпроси. Нарече ми една бутилка вода, каза да си мия очите с нея на следващия ден, мих ги. Каза ми обаче някакъв срок - март месец, ще гледаме. Не бих казала, че гледа, а по-скоро, че бае. На принципа колкото пари оставиш е.
2. Бойка от Перник- и тя ме взе в същия ден. Каза ми, в малко повече детайли, общо-взето каквото ми каза и Хайрие. Тръгнах си не много обнадеждена. И тя е на принципа остави колкото искаш.
3. Ваня Спасова - много впечатлена останах. Много време ми говори, описа реални хора и ситуации в моя живот. Каза още по-подробно това, което и предишните две ми казаха. Таксата й е по-висока от спомената тук обаче, 150лв, но от нея си тръгнах доста обнадеждена. Тя говори и те пита единствено и само когато види нещо. Видя наистина конкретни неща, надявам се да ми е познала.
4. Пепа от вече Витоша - уникална. Чака се доста време, но наистина останах излючително впечатлена от нея. Както тя, така и Ваня си личи, че са интелигентни жени, не говореше глупости. Директно и право в целта целеше. И пак - едно към едно откъм срокове и събития за бъдещето. Тарифата й е 70лв.
На последно място ще спомена и астроложката ми, която ми гледа наистина месец по месец спрямо данните ми. С нея се срещнах преди всички гореспоменати дами. Тя ми разтълкува тази година със специфични срокове. Всички гледачки споменати по-горе, в техните предсказания казаха общо-взето същите срокове, без да знаят, че примерно моята “нова година” започна на моя рожден ден и че сатурнът ми е в транзит с не знам си коя планета и затова например август ме чака Х-събитие. Е как всички едно и също казаха. Още не мога да се начудя, надявам се да има истина в думите им… някои от нещата вече се сбъднаха или са в процес на сбъдване, за който аз имам физическо потвърждение. Но, уви.
Знам, че прекалих с тия врачки, ама ако пък наистина това, което всички са ми наговорили се сбъдне реално се осъшестви…е шапка им свалям и ги препоръчвам с две ръце и два крака.

# 542
Не искам да обезкуражавам никого. Но по мой личен опит е много опасно да се ходи при ходжи и т.н. Всичко зависи от морала и чистия характер на човека. Сега анализирам миналото и ми е ясно, че в моя случай след ходене на на такъв ходжа за близък човек преди около 25 г нещата се влошиха и са стигнали до разруха. Не съм сигурна, че те не правят черна магия и не я запечатват с бяла. Не знам дали е поради различие в религията и тн. Като не изключвам да има доброжелателни между тях. По принцип всичко, което е за пари, се изопачава. По-скоро бих посъветвала да се отиде в църквата - да четат молитва, и човек да се моли сам и да медитира с помощта на регресиите (някой бе дал по-нагоре примерни). Всичко друго за мен може повече да навреди. Също относно предсказанията: дори най-видните гледачи се въздържат да предричат смърт, защото това само Бог го знае. Като се изрекат такива думи, те могат да предизвикат някои неща, затова съм чела, че Ванга дори да е виждала смърт, никога не е казвала на човека. Затова не мисля, че е добре да се ходи при такива хора, които предсказват такива неща.

# 543
Не искам да обезкуражавам никого. Но по мой личен опит е много опасно да се ходи при ходжи и т.н. Всичко зависи от морала и чистия характер на човека. Сега анализирам миналото и ми е ясно, че в моя случай след ходене на на такъв ходжа за близък човек преди около 25 г нещата се влошиха и са стигнали до разруха. Не съм сигурна, че те не правят черна магия и не я запечатват с бяла. Не знам дали е поради различие в религията и тн. Като не изключвам да има доброжелателни между тях. По принцип всичко, което е за пари, се изопачава. По-скоро бих посъветвала да се отиде в църквата - да четат молитва, и човек да се моли сам и да медитира с помощта на регресиите (някой бе дал по-нагоре примерни). Всичко друго за мен може повече да навреди. Също относно предсказанията: дори най-видните гледачи се въздържат да предричат смърт, защото това само Бог го знае. Като се изрекат такива думи, те могат да предизвикат някои неща, затова съм чела, че Ванга дори да е виждала смърт, никога не е казвала на човека. Затова не мисля, че е добре да се ходи при такива хора, които предсказват такива неща.

Да, сякаш им е забранено да казват за смърт. Инак честно казано и аз понякога си мисля, че те могат да имат и користни цели или да ти казват някакви неща, за да се случат някакви други коренно различни.
За съжаление, никой няма да ти каже - сега не мога да ти кажа, защото трябва да се случи това и това, или да преживееш това и това. Т.е. както каза в предишния пост, човек да преживее и научи някакви неща, дали ще ги научи или не (за душата и вътрешното Аз), дали ще се замисли, дали ще си вземе поука, вече зависи от човека.
Спомням си за описанието на немски гадател, който отказвал на една жена да и каже за любовта, и тя дори се самоубива с бележка "той отказа да ми каже" или нещо подобно. Вероятно хората с истински възможности усещат, кой наистина има нужда от помощ и кой всъщност може да си реши сам проблемите.

# 544
Може ли адрес и телефон на Пепа от Витоша? Може и на лично

# 545
Може ли и за мен адрес и телефон на Пепа от Витоша? Може и на лично

# 546
Нека бъде в групата моля, че явно има доста интерес за жената
Може ли и за мен адрес и телефон на Пепа от Витоша? Може и на лично

# 547
Здравейте!
Прочетох всичките теми - има много мнения и отзиви, къде положителни, къде не.
Честно казано не съм посещавала никого до момента, но бих желала да ме насочите към някой, който е добър (или поне няма да навреди с някакви свръх негативни прогнози) и би се съгласил консултацията да е по телефона.

# 548
  • гр. София
kookooline, била съм при Ваня Спасова преди няколко години. Абсолютно нищо от нещата, които ми каза ня се случиха. Чудя се как й дадохте 150лв. за карти. А по отношение на астроложката... Новата година или така наречената соларна година на всеки човек в астрологията се разглежда от рожден ден до рожден ден. И аз като Вас обиколих не една и две ... В крайна сметка никой, ама никой не позна как ще се развият нещата при мен. Та сега много се замислям преди да си дам парите някъде.

# 549
kookooline, била съм при Ваня Спасова преди няколко години. Абсолютно нищо от нещата, които ми каза ня се случиха. Чудя се как й дадохте 150лв. за карти. А по отношение на астроложката... Новата година или така наречената соларна година на всеки човек в астрологията се разглежда от рожден ден до рожден ден. И аз като Вас обиколих не една и две ... В крайна сметка никой, ама никой не позна как ще се развият нещата при мен. Та сега много се замислям преди да си дам парите някъде.

За астрологията знам, но затова казвам, че сроковете се припокриха. И Ваня, и Пепа ми дадоха същите срокове като астроложката ми със същите “предсказания” (в астрологията са тенденции) без да знаят кога е рожденият ми ден. Затова споменах, че съм била и при астроложката ми. Тя ми дава астрологичните ми тенденции и какво е благоприятно / какво е хубаво да стане в конкретни периоди от годината, докато двете гледачки казаха абсолютно същите неща за абсолютно същите срокове без да са ме познавали предварително, без да съм ги насочвала и без да знаят моите данни. Като цяло положителна прогноза, надявам се при мен нещата да се сбъднат, даже някои вече са в процес на сбъдване.
Иначе ето го номера на Пепа за тези, които се интересуват - 088 7775073. Гледа на място, цената е 70лв. Изчаква се, но преди мен имаше две жени, които казаха, че много им познава и че са идвали многократно преди. На мен каза, че след като вече един път те е видяла на живо може да гледа и онлайн, като иска снимка на чашата с кафето, направено на джезве (тя обяснява как да го снимате/обърнете/покажете), като на мен каза, че няма смисъл да си давам парите напразно скоро, тъй като видя генерално положителни неща в моята чаша. За мен беше доста истинска, усетих я така поне. Бойка например не ми вдъхна доверие, но Пепа каза неща, които няма как случайно да отгатне и назова хора, които са със супер специфични характеристики. Е, дай боже да се сбъднат прогнозите хаха

# 550
Цитат на: Fiore6767 link=topic=1681583.msg49113077#msg49113077 date=1736256655

[quote author=mimChoo link=topic=1681583.msg49112899#msg49112899 date=1736254753
Здравейте, освен Фатме някой друг който да гледа по телефон и да познава ? Много ми е спешно . Фатме отказва да ни гледа и е блокирала майка ми.

Защо ви е отказала?
 Намерете Ginka.Original в тик ток и към 12 часа на обяд има лайф и гледа на карти. Всичко ми е познавала. Плаща се с гифт точки. Мисля че за цялостно гледане е около 8-9 лева
Извинявам се за въпроса,но какво са тези гифт точки?
[/quote]
Тази Гинка ми се вижда странна!Вчера гледах малко от лайфа и,сега не мога да я намеря в тик ток.Мобе да ме е ограничила или блокирала,но няма причина.Нито съм писала,нито коментирала,само изгледах малко от лайфа.

# 551

За астрологията знам, но затова казвам, че сроковете се припокриха. И Ваня, и Пепа ми дадоха същите срокове като астроложката ми със същите “предсказания” (в астрологията са тенденции) без да знаят кога е рожденият ми ден. Затова споменах, че съм била и при астроложката ми. Тя ми дава астрологичните ми тенденции и какво е благоприятно / какво е хубаво да стане в конкретни периоди от годината, докато двете гледачки казаха абсолютно същите неща за абсолютно същите срокове без да са ме познавали предварително, без да съм ги насочвала и без да знаят моите данни. Като цяло положителна прогноза, надявам се при мен нещата да се сбъднат, даже някои вече са в процес на сбъдване.
Иначе ето го номера на Пепа за тези, които се интересуват - 088 7775073. Гледа на място, цената е 70лв. Изчаква се, но преди мен имаше две жени, които казаха, че много им познава и че са идвали многократно преди. На мен каза, че след като вече един път те е видяла на живо може да гледа и онлайн, като иска снимка на чашата с кафето, направено на джезве (тя обяснява как да го снимате/обърнете/покажете), като на мен каза, че няма смисъл да си давам парите напразно скоро, тъй като видя генерално положителни неща в моята чаша. За мен беше доста истинска, усетих я така поне. Бойка например не ми вдъхна доверие, но Пепа каза неща, които няма как случайно да отгатне и назова хора, които са със супер специфични характеристики. Е, дай боже да се сбъднат прогнозите хаха
Благодаря Ви за контакта на Пепа. А с предварително записан час по телефона ли се ходи? И може ли дадете ориентир за новия й адрес?

# 552
kookooline, при коя астроложка си ходила?

# 553

Може ли да кажете коя е астроложката?

# 554
Цитат на: Fiore6767 link=topic=1681583.msg49113077#msg49113077 date=1736256655

[quote author=mimChoo link=topic=1681583.msg49112899#msg49112899 date=1736254753
Здравейте, освен Фатме някой друг който да гледа по телефон и да познава ? Много ми е спешно . Фатме отказва да ни гледа и е блокирала майка ми.

Защо ви е отказала?
 Намерете Ginka.Original в тик ток и към 12 часа на обяд има лайф и гледа на карти. Всичко ми е познавала. Плаща се с гифт точки. Мисля че за цялостно гледане е около 8-9 лева
Извинявам се за въпроса,но какво са тези гифт точки?
Тази Гинка ми се вижда странна!Вчера гледах малко от лайфа и,сега не мога да я намеря в тик ток.Мобе да ме е ограничила или блокирала,но няма причина.Нито съм писала,нито коментирала,само изгледах малко от лайфа.
[/quote]
Както вече казах Фатме от Несебър с точност ми каза, кога ще почине мъж ми, въпреки че я питах съвсем други неща и съвсем в друга посока бяха въпросите ми.

Общи условия

Активация на акаунт