Ясновидци - тема 46

• 70 103
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
Може ли да гледа по телефон или ходихте на место? Каква е таксата?

# 631
  • плевен

Говорихме по телефона , нямам възможност за лична среща. Имах доста въпроси,  за различни хора и от неудобство му изпратих 50лв. Конкретна такса няма , казва около 30-35 лв , защото ми е неудобно в тези трудни времена да иска големи суми пари , а в същото време иска да е полезен на хората !

# 632

Говорихме по телефона , нямам възможност за лична среща. Имах доста въпроси,  за различни хора и от неудобство му изпратих 50лв. Конкретна такса няма , казва около 30-35 лв , защото ми е неудобно в тези трудни времена да иска големи суми пари , а в същото време иска да е полезен на хората !

Моля, опиши как преминава разговор с него. Какви данни иска?

# 633
  • плевен

Моля, опиши как преминава разговор с него. Какви данни иска?

Аз имах конкретни въпроси.  Когато гледа на  карти му е необходимо само име  , занимава се с нумерология тогава вече трябва и дата на раждане!

# 634
Здравейте, моля споделете своето мнение според вас за някои, които найстина ви е познал около Пловдив и не ви е разпитвал до десето коляно ?

# 635
Следя и аз,  но засега греда. Теменужка беше наблизо, но и тя се оказа измама.

# 636
Намирам разни неща из нас вкъщи , из двора на който на скоро съборихме оградата за да построим нова

# 637
Здравейте, за какво помага този Валери Цветков?
Здравейте, помага за разваляне на магии и прави защита. Писала съм подробно.

Защитата работили?

# 638
Защо да е измама Теменужка?

# 639
Намирам разни неща из нас вкъщи , из двора на който на скоро съборихме оградата за да построим нова

Каква е връзката? Теменужка не е казала, че има пък се намират?

# 640
Здравейте,
 а за Фатме от Несебър някакви нови отзиви? Или на всички казва, че имат магия и да има четат Киприянови?  Не че злобата и негативизма в хората е малко ... та почти всички имат нужда от малко или повече положителна енергия. Аз бях говорила с нея и каза нещо, което не бих казала, че е нацелване и може да го каже за всеки. Още повече, че не разпитва. Но... не знам...
А!  И този Ники от Провадия, някъде нагоре четох. Потърсих стари мнения, но няма много - май само два отзива. Нещо повече за него знаете ли?

# 641
Защо да е измама Теменужка?
Четох негативни коментари за нея, че не познава.

# 642
Здравейте,моля препоръчайте ми някой,който гледа и познава,по възможност да е онлайн,тъй като живота ми последните месеци е ад,и взех да се отчайвам много.Благодаря предварително,тъй като от много препоръки и оплаквания тук,честно казано се обърквам кой може,и кой не.

# 643
Здравейте,моля препоръчайте ми някой,който гледа и познава,по възможност да е онлайн,тъй като живота ми последните месеци е ад,и взех да се отчайвам много.Благодаря предварително,тъй като от много препоръки и оплаквания тук,честно казано се обърквам кой може,и кой не.
Има много различни мнения за едни и същи ясновидци. Трудно ще намерите един, около когото всички да се обединят, че познава.

# 644

Хм, изведнъж се появява. Как разбрахте за него?

Общи условия

Активация на акаунт