Ясновидци - тема 46

• 70 054
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
Не, не е нов. И по- рано е писано за него.

# 646
Някой случайно да е от Пазарджик? Чух за някаква гледачка от там, възрастна жена... Ако някой се сеща моля да ми пише 🙏

# 647
Някой случайно да е от Пазарджик? Чух за някаква гледачка от там, възрастна жена... Ако някой се сеща моля да ми пише 🙏
Аз съм от Пазарджик, но никои нищо незнае за нея

# 648
  • София
Здравейте и от мен . Днес се консултирах с Ники от Провадия . За него съм писала и преди години , сега пак ще споделя , че съм изключително доволна . Не се бях допитвала до него в скоро време и беше наистина интересно,  без да е запознат с проблемите ми и ситуацията при мен , описа всичко,  все едно някой му я беше разказал предварително.  За бъдеще не мога да говоря и за развитие , защото не е дошъл момента , но до тук съм много доволна.  Знам , че и преди години каквото ми беше казвал , то с течение на времето се случваше едно по едно.
Оставям номера му ако някой има интерес.  0894665518 -Ники .
Дано всички намерим правилните отговори на въпросите ни Blush
На какво гледа Ники от Провадия? Ясновидец ли е?

# 649
Здравейте и от мен . Днес се консултирах с Ники от Провадия . За него съм писала и преди години , сега пак ще споделя , че съм изключително доволна . Не се бях допитвала до него в скоро време и беше наистина интересно,  без да е запознат с проблемите ми и ситуацията при мен , описа всичко,  все едно някой му я беше разказал предварително.  За бъдеще не мога да говоря и за развитие , защото не е дошъл момента , но до тук съм много доволна.  Знам , че и преди години каквото ми беше казвал , то с течение на времето се случваше едно по едно.
Оставям номера му ако някой има интерес.  0894665518 -Ники .
Дано всички намерим правилните отговори на въпросите ни Blush
На какво гледа Ники от Провадия? Ясновидец ли е?

Cveteto_2009  е споделила на какво гледа. Потърсете.

# 650
Привет!
Аз се свързах с Фатме и на мен ми каза блокирани чакри, разблокирането било пак с яйца...не го запомних - каза, че няма време да говори повече.
Бихте ли ми препоръчали от кого сте най-доволни от гледане на Таро, който гледа онлайн и има познаваемост ?

# 651
Привет!
Аз се свързах с Фатме и на мен ми каза блокирани чакри, разблокирането било пак с яйца...не го запомних - каза, че няма време да говори повече.
Бихте ли ми препоръчали от кого сте най-доволни от гледане на Таро, който гледа онлайн и има познаваемост ?
И аз говорих с нея  преди време и каза за чакрите,но не каза нищо за никакви яйца. Но пък каза за Киприянови молитви.
Не знам какво да мисля,за някои неща беше точна, та се учудих. То .надеждата последна умира.

# 652
Привет!

Таро  четен3 имах от Изпратено с любов.Описа човека ,за когото питах като характер 1:1 ,позна че е и далеч и тн.
 По друг личен въпрос,също позна.

При Таролина също, припокриха се с Изпратено с любов.
The moon forest path -и при нея. 1  въпрос-позна,но не я усетих много,много.

Не знам,не съм много веща в тарото.Отностно познаваемост, някакви прдаказвания... Дали е енергия,дали наистина се познава,не знам Simple Smile Нека по вещите да споделят.

Така,че дано съм ви била от полза Simple Smile

# 653
Тарото винаги познава, поне мен не ме е лъгало никога, въпреки че избягвам да гледам на себе си. Хората на които гледам споделят същото. Simple Smile

# 654
На мен пък никога не са ми познавали с таро. А съм си гледала при доста таролози.
Нямам представа защо…

# 655
Това наистина е доста странно. Може би зависи какво точно разбирате под “познава”. Тарото дава насоки, съдбата винаги може да си я промените, и съответно да “не познае”.

# 656
Ами пример : този мъж обича само теб няма търпение да те види. Аз питам; има ли друга? Тароложка на казва ; не, ти си единствената за него. В същия ден въпросния мъж 2 часа след Рийдинг си качва снимка с жена , месец по-късно й предлага брак.
Друг пример за друг мъж отново питам какво става защо се е държал така на последната ни среща, прекъсваме ли взаимоотношения . Тароложката ми казва; всичко между вас е свършило , той е влюбен в друга жена . Няма да имате връзка , пътищата ви се разделят . Буквално час след този Рийдинг мъжа ми звэнна да се видим и имахме отношения година и нещо след това.
Имам и още много примери с други тароложки , но това са ми примери които са се случвали веднага след Рийдинг тоест не е зависило много от това какви решения съм взела аз.

# 657
  • Sofia
Аз съм правила 3 четения с Изпратено с любов и много точно описа настоящата ситуация, но на последното каза нещо супер убедена, а стана точно обратното само месец по-късно...
Привет!

Таро  четен3 имах от Изпратено с любов.Описа човека ,за когото питах като характер 1:1 ,позна че е и далеч и тн.
 По друг личен въпрос,също позна.

При Таролина също, припокриха се с Изпратено с любов.
The moon forest path -и при нея. 1  въпрос-позна,но не я усетих много,много.

Не знам,не съм много веща в тарото.Отностно познаваемост, някакви прдаказвания... Дали е енергия,дали наистина се познава,не знам Simple Smile Нека по вещите да споделят.

Така,че дано съм ви била от полза Simple Smile

# 658
Да попитам, чудя се дали да ходя на ясновидка, записах си час при Фариде от Божурище, но чух че доста ясновидки, имат лоша енергия и едно ходене при тях, може да влоши нещата, чух добри отзиви за нея, но все пак се чудя?
Ходил съм при Фериде преди 2 години, помогна ми в ситуацията, за гледането не знам колко е познала, имаше попадения, но бях за леене,
 след лееенето при нея нещата се подредиха в много по-добро. Когато започна да си бърбори на турки над котлона с оловото, имах чувството, че някой е забил миксер в мене и вътре се случваше нещо и беше доста странно и неприятно. След това изля оловото на няколко пъти и гадаеше по него и чистеше. Благодарен съм на женицата много.
Познава за хора, които познавам и получих предупреждения, за любов и работа също.
На мен ми е най вече за освобождаване на страхове, не толкова за гледане в бъдещто, четох че след посещение за леене на олово при нея, много хора са доволни и освободени от дадени страхове, моя проблем като
цяло е социалната тревожност, надявам се че това може да ми помогне и да се отпусна малко.

Пс просто бях чел истории на хора, ходили при разни ясновидки и гадателки, като след това проблемите им са се усложнили още повече и за това попитах.
По същият начин ми помогна Бисер Джамбазов. Приема в София, но не знам вече къде е. Вижте в нета.
Вальо е най-добрият ясновидец, но съм му загубил координатите.

# 659
Привет!
И аз говорих с нея  преди време и каза за чакрите,но не каза нищо за никакви яйца. Но пък каза за Киприянови молитви.
Не знам какво да мисля,за някои неща беше точна, та се учудих. То .надеждата последна умира.
И на мен ми каза за тази молитва,да отида на църква и да ми я четат,но аз така и не отидох.
Нз до колко е вярно това което ми каза.

Общи условия

Активация на акаунт