Ясновидци - тема 46

• 67 380
  • 779
  •   1
Отговори
# 705
Света Неделя. Всеки четвъртък от 10:00ч.
И при мен беше така и понеже и аз нищо не запомних, я помолих да ми диктува и си записах. Бая си поиграх, но наистина яйцата се чистеха, ама до там. Три четвъртъка ходих и да ми четат Кипрянови молитви, сол също горях … сега се чудя къде ми е бил акъла тогава, ама бях много зле и търсих помощ и се хванах, защото всичко за минало и настояще ми позна. Така де, не ми помогна тя с чистенето, но за сметка на това, до сега всичко ми е познавала, като изключим голямото ми питане, но .. има време, ще видим.

Да и аз попитах Фатме какво се прави в този случай, при кого се ходи? Никъде няма да ходиш, сама ще се оправиш....И като започна едно яйца, сол, неща, които въобще не запомних....То такива яйца не се ли прилагат в други случаи....?
Къде си ходила на киприянови молитви в две църкви ми отказват
Здравейте, а защо ви отказват

# 706
Здравейте момичета,искам да ви попитам някоя от вас знае ли някой без данни да познава дали имаш магия,просто като отидеш при него и да е точен?

Може,ако дарбата му е такава.
Аз съм ходила. При Адем в София

# 707
Здравейте момичета,искам да ви попитам някоя от вас знае ли някой без данни да познава дали имаш магия,просто като отидеш при него и да е точен?

И аз имам нужда от такъв човек и евентуално ако има нещо направено да може да я развали, става въпрос за дъщеря ми 😪

# 708

И аз имам нужда от такъв човек и евентуално ако има нещо направено да може да я развали, става въпрос за дъщеря ми 😪
Щом не  ви трябват ясновидски способности и е за дете по-добре да го заведе те при. Роберт  Йовчев.

# 709
А някой ползвал ли е услугите на "Стелина- Таро прогнози, Гадателски карти, Ангелски напътствия"?

# 710
Да, аз. На мен ми познава.

# 711
А някой ползвал ли е услугите на "Стелина- Таро прогнози, Гадателски карти, Ангелски напътствия"?
И аз съм доволна от нея, както и от Изпратено с любов

# 712
  • гр. София
Наистина ли Стела ви позна бъдещето?!  Имам няколко консултации при нея. Много разбираща и човечна,  но за жалост нищо от прогнозите не се случи. Дори я питах за нещо в миналото дали се е случило, отговорът беше НЕ и година по-късно разбрах, че се е случило. Просто таро отразява вас, вашите чувства, емоции и желания.

# 713
Някой с отзиви за Таня Колева (Таня от Южните квартали)?

# 714
Здравейте, понеже не намерих тема за нумеролози, пиша в тази. Та въпросът ми е някой от вас ходил ли е при Мария от квартал Тракия, Пловдив ?

# 715
Здравейте, понеже не намерих тема за нумеролози, пиша в тази. Та въпросът ми е някой от вас ходил ли е при Мария от квартал Тракия, Пловдив ?
Аз съм била при нея 2021 и до днешна дата нищо от казаното не се случи… като човек е малко странна. Отидох по препоръка на приятелка тя за всяко нещо ходи с нея да се консултира и всичко й познавала. Но аз за себе си мога да кажа 0 от 0
Надявам се да съм от полза

# 716
Не съм била на нумеролог. Сходно е с таролог, т. е. отговаря на конкретни въпроси или си е вид ясновидство?

# 717
Наистина ли Стела ви позна бъдещето?!  Имам няколко консултации при нея. Много разбираща и човечна,  но за жалост нищо от прогнозите не се случи. Дори я питах за нещо в миналото дали се е случило, отговорът беше НЕ и година по-късно разбрах, че се е случило. Просто таро отразява вас, вашите чувства, емоции и желания.
[/quote
И при мен няма познаваемост!

# 718
  • гр. София
Някой с отзиви за Таня Колева (Таня от Южните квартали)?
За нея съм писала няколко пъти назад в темите, последно преди няколко месеца. Тава е незрящата жена от кв.Иван Вазов. Ако искате се разровете.

# 719
А също така ми препоръчаха Женя Урумова " Карти Таро - Пътуване с Ема", сайтът е "Ема и картите". Тя е кармичен астролог, нумеролог и Таро консултант. И сега се колебая между Стелина и Ема. Моля помагайте с отзиви за двете....

Общи условия

Активация на акаунт