Ясновидци - тема 46

• 67 305
  • 779
  •   4
Отговори
# 735
Таролина май е само във facebook
Да,само на месенджер е комуникацията.Телефон мисля че ме дава!

# 736
Здравейте!
Днес звъннах на Фатме и ми вдигна. Каза ми отново за запушените чакри и няколко неща, които ми е невероятно да се случат....
Моля споделете има ли на някого да е описала хора или да е казала нещо, което ви се струва невъзможно, че може да стане и да се е сбъднало? И сроковете да са точни?

# 737
Здравейте!
Днес звъннах на Фатме и ми вдигна. Каза ми отново за запушените чакри и няколко неща, които ми е невероятно да се случат....
Моля споделете има ли на някого да е описала хора или да е казала нещо, което ви се струва невъзможно, че може да стане и да се е сбъднало? И сроковете да са точни?

Аз не мога да кажа нищо, за съжаление. На мен само ми каза, че имам запушени чакри и ,,само” пет магии. Сега се чудя дали ги имам и как да ги разваля

# 738
Света Неделя. Всеки четвъртък от 10:00ч.
И при мен беше така и понеже и аз нищо не запомних, я помолих да ми диктува и си записах. Бая си поиграх, но наистина яйцата се чистеха, ама до там. Три четвъртъка ходих и да ми четат Кипрянови молитви, сол също горях … сега се чудя къде ми е бил акъла тогава, ама бях много зле и търсих помощ и се хванах, защото всичко за минало и настояще ми позна. Така де, не ми помогна тя с чистенето, но за сметка на това, до сега всичко ми е познавала, като изключим голямото ми питане, но .. има време, ще видим.

Да и аз попитах Фатме какво се прави в този случай, при кого се ходи? Никъде няма да ходиш, сама ще се оправиш....И като започна едно яйца, сол, неща, които въобще не запомних....То такива яйца не се ли прилагат в други случаи....?
Къде си ходила на киприянови молитви в две църкви ми отказват
Здравейте, а защо ви отказват
Защото е дълга и за да я четат те трябва също Да са постили преди това…. И отговора на три места беше някоя врачка ви го е казала това

# 739
Здравейте!

Аз не мога да кажа нищо, за съжаление. На мен само ми каза, че имам запушени чакри и ,,само” пет магии. Сега се чудя дали ги имам и как да ги разваля

Следя темата от известно време! Честно да си кажа - Фатме май на всеки казва, че има запушени чакри и/или магии. А и какво въобще е магията?!? Наистина ли вярвате на човек, който Ви е казал такива неща по телефона? Добре, може наистина да има дарба и да е видяла някой неща в настоящето Ви, които действително се случват, но как е установила, че имате магии през телефонната слушалка? Не е ли най-голямата магия силата на мисълта, която Ви втълпява ежеминутно тази магия, след като един непознат Ви е казал, че имате магия?

# 740
Здравейте,може ли някой да ми даде телефона на Георги от Варна

# 741
  • плевен
Скоро ми гледаха на обикновени карти и чакам резултати.

Пусто любопитство ще ме побърка . И аз се допитах до тази жена с обикновените карти . Първо ми обърна доста внимание,  доста дълго продължи разговора ни , а не да отговори с по 1 -2 думи на въпросите ми . За минало и настояще мога да кажа , че е толкова точна , без да задава въпроси , без да подпитва,  скоро толкова интересна консултация не съм имала . За бъдеще ще видим , имам разни срокове , но има време до тогава , а и мен по скоро ме интересуваме моментната ситуация.

# 742

Пусто любопитство ще ме побърка . И аз се допитах до тази жена с обикновените карти . Първо ми обърна доста внимание,  доста дълго продължи разговора ни , а не да отговори с по 1 -2 думи на въпросите ми . За минало и настояще мога да кажа , че е толкова точна , без да задава въпроси , без да подпитва,  скоро толкова интересна консултация не съм имала . За бъдеще ще видим , имам разни срокове , но има време до тогава , а и мен по скоро ме интересуваме моментната ситуация.

Нали!
Това най-много ми хареса, че не разпитва. Таро гледачките винаги искат резюме на живота или ситуацията, за която ще питаш и после по него гадаят. Тя нито един въпрос не ми зададе. Само искаше да ѝ кажа очите и косата ми какви са, защото нали по обикновените карти това се гледа. За минало и настояще и при мен беше безпогрешна. След около 10 дни получих и обаждането за работата, от която бях убедена, че няма да се свържат с мен, но е факт. Сега си чакам другите неща, които ми предсказа, те са в по-далечни срокове.

# 743

Коя е тази жена? От постовете не става ясно.

# 744
И аз се интересувам.

# 745

Коя е тази жена? От постовете не става ясно.

Аз бях публикувала пост, че ми е гледала, но без да пиша коя е, защото често тук виждам, че се приема като конспирация, ако напишеш име на някой, който е познал, като реклама 😃. А ми се ще и други да я пробват, за да си сверя аз нещата за себе си и моята консултация с нея.
Тази жена, която е пуснала коментара ми иска на лично координатите и ѝ ги дадох. Ако искате, на лично ми пишете, за да ви дам контакт.

# 746
  • плевен
Който има интерес ще дам координати на лично съобщение , не желае профила й да бъде тук Blush

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 11:28 от cveteto_2009

# 747
Пишете как отговаря тази жена ,във ФБ ли или по телефона?Цената и каква е?

# 748
  • плевен
Пишете как отговаря тази жена ,във ФБ ли или по телефона?Цената и каква е?

Писах във Фейсбук,  след това се чухме по телефона.  Цена няма,  кой каквото прецени!

# 749
Фатме от Несебър приема ли на място? Някой ходил ли е присъствено при нея? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт