След няколко домашни теста и кръвен такъв, разбрах преди няколко дни, че съм бременна. Другата седмица ще посетя лекар за първи път. В момента съм в 5-та седмица, но другата седмица в петък, ми предстои и пътуване със самолет до Гърция.
Полетът е час и половина, в компания с приятелки съм, но много се притеснявам. Летя супер често и по принцип нямам проблеми или страх. Единствено се притеснявам за човечето и дали всичко ще бъде наред.
Личният ми каза по телефона, че няма никакъв проблем. При пътуването ще съм вече в 6-та седмица, ако онлайн калкулаторите показват правилно.
За момента се чувствам добре, изключае честата смяна на настроения, но не знам как ще съм другата седмица.
Ако ще се отказавам, трябва да е днес, че не искам да мотая приятелките си. А и за момента не съм казала на никого освен на таткото и при евентуално ходене в Гърция ще съм на “антибиотик”, за да не пия алкохол на спокойствие.
На не съм сигурна какво да правя.
Безопасно ли е според вас? Ходи ми се много, но дали не е по-разумно да си "стоя на дупето"?
Благодаря ви за помощта!