КГБ = Клуб на Готините Баби - 223

• 32 135
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Фло,  утре ще се 'барнеш" ли
със синята рокля на точки?!!

# 571
Не ме чакайте утре на срещата! Не ми се говори!

# 572
Най много говоря кога не ми се говори. Наум. Щото и псувам.

# 573
  • София
ЕНИСА, голямо ЛъФи, голямо шефче седи на този стол! Нагушкай го и го нацелувай героя!
КРАСИВА БЕЛЛА, няма да се "барна" с точковия тоалет. Предишния път бях с него. Ще ме запомнят и вребчетата. Stuck Out Tongue Winking EyeИмам подарък от щерката, та мисля с него да се издокарам. Ще видим.
Надявам се групата да е многобройна, добре да изкараме. (както винаги).
От сутринта действам по задачите. Има резултат. Ще изненадам Ромео, като се върне от село. Домъчняло му за нас, та се прибира. Ти да видиш...Абе сам човек нали знаете, че е само за тоалетната. Grinning Скука е иначе.
Не сме се поздравили с големия празник на Красотата. Чак Световен ден е даже. И понеже сме от красиви по-красиви, и понеже тук не сме случайни, а с конкурс сме събирани, а понеже сме и умни хайде да ни е честит днешния ден! Сетих се за онази жаба, дето като трябвало да се определи при умните или при красивите да застане, мъдро попитала - Е аз като съм и умна и красива, сега разкрачена ли да стоя? Та и ние сме в тази позиция!:stuck_out_tongue_winking_eye:
Мислех да ви кажа хайде до после, но видях, че ДИДИА сподели нещо... Миличка, дано да не е нещо сериозно. БОРЯНЧИЦЕ, обикновено ме разсмиваш. Ето и сега. Не знаех, че си майстор на "благословиите". Така и не се научих на това в този живот. Ромео до ден днешен, почти 50 години заедно, не съм го чула. Веднъж го попитах, дали знае такива неща. Каза, че знае, но ги използва само в поделението, в мъжка компания, когато нещо много се закучи. У дома никога! Има си правила гаджето! Веднъж аз съм на волана, той до мен, а децата отзад. Ама вече бая големи. Един дурак ме засече и аз избълвах - 300 слона да ти го нач.кат. И тишина. Изведнаж - възторжени възгласи. Браво, мамо, тате, чу ли мама какво каза? Това го слушах всеки ден в поликлиниката от една колега. Та изплува от подсъзнанието в дадената ситуация.
ДИДИА, ще те мисля! Hug

# 574
12 години работа с мъже, те се съобразяваха до едно време и станах мъж и  аз, само дето ми се смееха ,че само приказвам, но не мога ,за разлика от тях

# 575
И аз в старата работа работех предимно с мъже. Гледат ме, 18 годишно и се съобразяват, пък попръжните ги мърмореха под мустак, за да не ги чуя. След две години имах на мое "подчинение" петима шофьори, та от тях се понаучих на всякакви ругатни. Единият ми казваше: Браво! А така, елегантно! Не като каруцар, а като водач на руска тройка - за три коня!

# 576
  • София
Привет, дами!
Първо за любимия ми приятел с пожелание за бързо оздравяване. Търсих лъвче, но няма. Ениса , покажи му, че и мечетата имат премеждия, боли ги, но лошото преминава:

Фло, за теб и за всички нас "умните и красивите" :
и още само за жените, като нас:

Аз вече се готвя за сериалите и пожелавам на всички хубава вечер.

# 577
  • Кубрат/ Пишурка
Честит двоен празник! Ами красиви сме си! И все пак е 9 ти!
За псуването - у дома никога не бях чувала. Когато се омъжих бях шокирана - ами там постоянно се псуваше. ММ се сдържаше в началото, но когато реши, че вече сигурно съм свикнала и той се поотпусна. Но по - големият му брат и зет му бяха недостижими! Дума - псувня!
Пък и не се повтаряха много Joy
Снощи нещо не ми беше добре и легнах рано, без да ви нагледам. Изпуснала съм РД на Касс. Каси, бъди здрава, другото ще си дойде на място!
А пИятелят да оздравява!

# 578
Здравейте момичета!

Благодаря на всяка една от вас за това, че ме усмихнахте Simple Smile, за милите думи и пожелания! Благодаря ❤️
Ние се прибрахме. Изкэпах се, прочетох ви и отивам да оправям багажите.
Ениса, голяма прегръдка на малкото Лъфи и да му платиш каквото си е заработил 🤪🥰
Диди, дано се наредят нещата при теб и минат притесненията ти ❤️

# 579
  • Варна
ЧЕСТИТ  ДВОЕН  ПРАЗНИК,  МОМИЧЕТА! Sign Triangular Flag On Post

За мен винаги  9-ти Септември ще е празник. Много обичах манифестациите, защото и аз като ПИПИ си шиех тоалети първо в Битовия комбинат в квартала, после си имах шивачка, купувах чанти, обувки, за 1-ви Май и 7-ми Ноември съм си купувала шлифер от "Валентина", нещо от ЦНСМ или от "Дамска мода".....
След манифестациите- на ресторант..... Спомени, спомениииии.....

ДИДИЯ, Kissing Heart !

И аз да си кажа за псуването, ДС като млад не псуваше, но сега като работи нещо и то не става или пък си перне ръката, го чувам да споменава на нещото майка му!   Money
Баща ми псуваше редовно, работила съм с мъже-шофьори, така че ушите ми са чували доста цветущи думи.

Приятен остатък от празничния ден!  Nerd

# 580
И аз в металургията работех с мъже,  изобщо не се съобразяваха с нищо. 12 години прекарах там,  рамо до рамо с братовчеда на Фло. Изобщо не ме впечатляваха,  чула съм всичко за майката,  лелята и цялата рода. Но хората бяха истински.
Сега 20 години вече съм в сферата на IT технологиите, тук мило ти се усмихват докато здраво ти набиват ножа в гърба, никой никого не псува. С две думи  - липсва ми металургията.
Дидия,  прегръдка за теб.

# 581
  • София
Привет, дами!
Ядосана съм, че няма да мога да присъствам на утрешната среща, но. Моя съученичка и приятелка от Пазарджик утре пътува до Валенсия при дъщеря си, която дълги години живее там. Самолета е вечерта, а тя ще пристигне с влака и аз бях обещала, че ще я посрещна и изпратя, но не знаех, че е утре. Както и да е не мога да не спазя обещанието си и утре ми е доста натоварен ден. Съжалявам, много съжалявам, че няма да ви видя, но нека бъде до следващия път.

# 582
  • Вила Великула
Кассс, честит рожден ден с малко закъснение. Снощи бяхме на РД на близка приятелка. Все едно сме празнували и твоя. Жива и здрава да си.
Аз съм доста смачкана от няколко дни. Сега не искам да говоря, но утре моля стискайте палци силно.
И аз няма да присъствам на срещата. Налага се да си остана на село и внучката е все още тук. В сряда ще я предам на майка и.

# 583
И аз няма да мога да дойда утре
Пипи, стискам палци!

# 584
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Предлагам кафето за ранобудните и за всички други разбира се:
Днес ще ми бъде доста натоварен ден, а на вас пожелавам приятно да ви е на срещата. Тези, които  имат проблеми и ще отсъстват, да ги решат благополучно. И едно пожелание от мен с допълнение и от БГ "Мамма" -КГБ.

Хубав ден и всичко добро:

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 07:34 от Nina NN

Общи условия

Активация на акаунт