КГБ = Клуб на Готините Баби - 223

• 32 070
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Идвам при Дядото!
Хубав ден!

# 586
  • София
Добро утро, красавици!
Май не улучихме времето за среща. Като гледам, я се съберем 4 - 5, я не. МЕРИАН, КРАСИВА БЕЛЛА, КЛЕЧКАТА и ФЛО. Ще се обадя на МАЯ, да видя тя дали ще дойде. Ще освободя и голямата кръгла маса.
ПИПИ здраво стискам палците за твоя проблем. Всичко да се случи по най-добрия начин! Мислех да ти предложа да дойдеш с внучката. Моята внучка иска да дойде с мен. Продължавам да мисля за ДИДИА. Тревожа се, защото тя не е от тия, дето хвърлят думи ей така, на вятъра. Стискам палците и за нея!
Отивам да приготвя закуската. Имам заявка за бухти топчета.
Току що ми мина мисъл да звънна на тези, които се очертава да дойдат на срешата и да я отложим, но след ентусиазма на КРАСИВА БЕЛЛА, се отказах. И аз ще дойда при Дядото. Може би към 17.30. До скоро, момичета!

# 587
  • Вила Великула
Ето тук съм. Присъствам виртуално на срещата, а колко ми се искаше да дойда....
Може вече да пуснете палчетата. Ето и за какво става въпрос. Майка ми от пролетта си е на село / близо до един областен град, но на 350 км. от София/. Там в града живее и сестра ми.
Миналата седмица в четвъртък е паднала и си е счупила тазобедрената /гъзобедрена по Фло/ става. Сестра ми я е заварила на земята, така е престояла цяла нощ. Откарали са я с линейка в болницата и понеже бяха почивни дни, чак днес я оперираха. Слава боги операцията приключи. Надявам се успешно. Тя е доволна и вече усмихната, защото преди това много я болеше. Каза, че нищо не е усещала, но всичко е чувала. Не е била с пълна, а с епидурална упойка. Пълната упойка не е желателна за възрастни хора и се радвам, че са успяли с тази да я направят. Бяха казали, че ако има много шипове по гърба ще се наложи и пълна упойка. Сега се опитвам да я мотивирам по-бързо да проходи. Дано да не се залежи.
Отделно бях притеснена и за дъщеря ми, защото три-четири дни лежеше със страшна мигрена, а в нейното състояние /влезе в 8ми месец/ не е препоръчително да се пият много лекарства.
Все още не съм и казала. Не искам да я притеснявам за станалото с баба и, но моите нерви бяха отишли на кино. След случилото се с близкото дете преди 10 дни, сега и тези неща, ми дойде в повече.
Всичко друго, което се случва и се ядосвам заради тези служебни и ежедневни грижи, не са нищо. Важно  е да сме здрави.
Прегръщам ви и ви благодаря за подкрепата.

# 588
Ще дойдете на моето,  да зачеркнем септември от календара Stuck Out Tongue Winking Eye
Радвам се Пипи, бързо оздравяване на майка ти и дано минава бързо всичко, здраве и дай Боже  спокойствие за всички ни.
Завиждам на дружките, които сега си бъбрят сладко.
При мен се очертава пореден екшън в четвъртък. Викат ме в централата в София заедно с още трима колеги. Не ми прилича на някаква много хубава работа, ама ще видим. От 1 август имам вече право на пенсия, та ако нещо не е наред,  ще си преместя китката. Дано не стигаме до там.
Лека вечер на всички и чакаме доклад от срещата.

# 589
Включвам се с наздраве!

# 590
  • София
И от мене наздраве!
Пийте по 1 за здравето на порасналата днес Ани.
BirthdayCakeParty TimeWine GlassWine GlassBeers
Отпразнувахме набързо рожденния ден и отпрашиха на купон с приятелче.

# 591
Да е здрава и честита! Наздраве!

И тук, в Поморие, току що запръска дъждец. Май утре ще се чудим къде да се разходим.

# 592
Аиша, да е честита! Здраве и много късмет на цялото семейство! На теб и яки нерви!

# 593
  • Кубрат/ Пишурка
Айша, честита да ти е Ани! Да е здрава и много щастлива!

# 594
Добър вечер на всички!
Още ли сте на среща 🤔 Макар и в по тесен състав не се съмнявам, че сте си прекарали чудесно.
Айша, здраве, късмет и много щастие за Ани и всички около нея! 🥂🍀🥰

# 595
  Айша, честито на дъщеря ти!  Пожелавам да ѝ се случват хубави неща!

Пипи, бързо възстановяване на майка ти!Много е важно да я раздвижвате и да почне да ходи възможно най- скоро.

Дидия, ?!

Лека нощ! При нас  вали кротък дъжд, който предполага бързо заспиване. Дано!

# 596
Аиша, честит рожден ден на Ани!

Пипи, болките да минават бързо, както и твоите притеснения!
Как ли е преминала мини срещичката? Сигурна съм, че с макси настроение.
А Бело Дугме? С Горан Брегович!!!

# 597
Айша,
Честито на рожденичката ви!
Здрава,щастлива и сбъднати мечти !🍀🌸🌼🌻🎈🎈🎂🥃🥃

Тану, как без Бело Дугме🥰

Пипи,мама да се стабилизира бързо!

И при нас се опита да вали,но едва намокри и спря.
За утре по прогнозите на тв сме в оранжев код за валежи.
Паживьом,увидим 🤐🙄

# 598
  • София
АЙША, благословено да е твоето момиче! Наздраве!
А така. Колко много дружки ни завиждат за мини срещата, а ние се спотайваме и си мълчим, като продупчени гайди. GrinningХайде да си признаем без бой. След като се оказа, че бройката се стопи като ланския сняг, срещата се отложи за по-добри времена.
ПИПИ,  операцията вече е минала, сега желая бързо възстановяване.
Момичета, уморена съм. Имам сили само колкото да ви гушна и да ви пожелая лека нощ. Hug

# 599
  • Вила Великула
Айша, да е здрава и успешна Ани.
Фло, знаех си аз, че ще искате да изчакате и мен и Тетка, както и другите възпрепятствани момичета. А и днес поне при нас времето беше доста кофти.
Я да ви попитам нещо. В понеделник сутринта като се събудих, получих силна крампа в единия прасец. През деня болка почти не усещах, но днес не мога да си стъпя на крака. Някакви съвети?

Общи условия

Активация на акаунт