КГБ = Клуб на Готините Баби - 223

• 32 049
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Срещата не се състоя.
Направих всичко възможно
да дойда,  но .
Клечu, ти бе инициатора за среща. Защо един ред не драсна?
Толкова ли те изплаши дъждечк?!

# 601
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Който се е събудил да пием заедно първото кафе:
Аромата на кафе е доста добра причина да се събудиш сутрин, да се усмихнеш и да направиш така, че да имаш прекрасен ден. Пожелавам ви го.
Айша, поздрав и най-хубави пожелания от мен за рождения ден на Ани. Да бъде благословена! Поздрав и за теб защото си родила прекрасна дъщеря, а тя дарила теб с великолепни внучета.
 Честит празник на цялото ви семейство:
Пипи, голямо премеждие е имала майка ти, но Слава на Бог, че е преминало благополучно. Бързо възстановяване за нея, а за вас успокояване.
Тази нощ при нас много валя, а сигурно и днес ще е така, но
Всичко добро ви желая.

# 602
  • Вила Великула
Добро утро, Нинка благодаря за кафето.
Днес предавам внучката на родителите и и да видим кога ще е следващото и пребиваване при нас. Заканила се е още на 20 септеври да ни гостува. Този път изкара цял месец на село и не иска да тръгва. Снощи си намираше причини да не ляга и дори си поплака малко.
Желая на всички спокойна и усмихната седмица.
Дидия, обади се. Всичко наред ли е?

# 603
  • София
Добро утро от метрото!
Айше, аз дъщеря ти я поздравих вчера, ама и на теб да ти честитя рождения й ден!
Пипи, пожелавам бързо възстановяване на майка ти. А ти взимай магнезий за крампите в крака.
Моята внучка днес е на входно ниво за първи клас. Както се шегувахме снощи, ако не издържи изпита дали ще повтаря детската градина? Смешници!
Айде хубав дъждовен ден от мен!

# 604
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен!
И при нас валя цялата нощ. Сега е хладно, а на мен така ми харесва.
Пипи, не знам как е сега, но когато на майка й правиха такава операция още в болницата започнаха да я раздвижват. В къщи продължихме и до месец тръгна с бастун. Успех!

# 605
  • София
Привет от дъждовна София. Нощес доста поваля. Нали си мечтаехме лятото за прохлада, ето ни я сега.
НИНКА, благодаря за кафето. Добре ще ни се отрази - ще ни стопли, ще ни тонизира, докато го пием, ще направим плана за деня.
ПИПИ, на Ромео много му помага Магнезии. Вземи си и пий известно време. Предполагам, че помниш моя съвет - когато получиш спазъм на мускулите, подръж в ръцете си метални предмети. Последния път имах крампи когато бяхме в Китайския ресторант. Грабнах два ножа, подържах ги и за по-малко от минутка преминаха болките.
МЕРИАН, приятна работа!
ЯНЕ, хубав ден.
Нашата сага с диваните продължава. Вчера ни докараха поредната гарнитура. Дъщерята си я купи - диван тройка, разтегателен, диван двойка и фоьойл. Идеята й беше, напролет големия диван да  закараме на вилата, а тя да ползва малкото диванче и фотьойла. На мен също много ми хареса комплекта. Даже на шега й казах, че ако не влезе в техния апартамент, ще го вземем ние. Така и стана. Апартамента, който наехме уж е огледален на нашия, но се оказа, че там вратите са с няколко см. по-тесни, точно толкова, колкото да не влязат мебелите. Внесоха ги у нас. Малкия диван исках да е в кабинета ми, е да, но и той не можа да вземе завоя. Сега наслагахме всичко в хола, а знаете, че ни предстои боядисане с латекс. Всичко тотално се обърка. Снощи до някое време марширувах с ролетката и мерих. Сега чакам гаджето и щерката да се събудят и да вземаме решение какво да правим.
Днес ми е важен ден и се вълнувам. Стискайте палци, да се случи замисленото.

# 606
Добро утро и от мен! 🌹
Последен ден от отпуската и утре с начален 😬
Фло, стиснала съм вече палците! 👍❤️
Пипи, бързо възстановяване на мама! 😘 А за Вики - ми как няма да си поплаче детето, друго си е на село, чист въздух, простор и свобода, а като прибавим и грижовните баба и дядо, какво друго му трябва на едно дете. Ще има хубави спомени, каквито в днешно време малко деца имат.
Мериан, успех на бъдещата първокласничка!
Тук е намръщено и ще вали, отивам да видя от къде и какво да я върша, че дъждът ми обърка плановете, но здраве да е!
А и щях да ви питам, вие какъв магнезий пиете и бихте препоръчали? Те хиляда вида.... 🤔
Диди 😘
Спокоен ден на всички! ❤️

# 607
  • Вила Великула
Пия магнезий максимална доза от 10 години без прекъсване. Получавах преди много крампи от лекарствата, които пиех за рака.
Майка ми ще бъде 2 седмици в болницата и ще я раздвижват. Дано да се отпусне и бързо да се възстанови.
Мериян, успех на бъдещата първокласничка.
Фло, голяма сага с тия дивани при вас.
Едно време като правихме ремонт в апартамента, големия хладилник успяхме да вкараме вътре само защото още не бяха монтирани вратите.

# 608
  • Варна
АЙША, да ти е жива-здрава АНИ, да е обичана, да има много радости в живота!  Flowers Four Leaf Clover

ПИПИ, бързо възстановяване на мама! Предай й нашите поздрави и пожелания!  Flowers Four Leaf Clover

При нас имаше страшна среднощна буря, дъжд, светкавици, гърмежи.....
Към 3.30 ч. ме събудиха гърмежите, светкавиците правеха ноща ден, страшно си беше!
Дето сме на този баир веднага си помислих дали има гръмоотводи някъде наблизо, за да не ни сполети нещо! Затворих прозорци и врати към двете тераси и чувам, че някъде из къщата се лее вода със сила.
Събудих ДС, нали не чува не разбрал, че вали и той хукна към таванския етаж с викове: Ех, изпревари ме дъжда..... и споменаваше майка му разбира се.
От няколко дни прави някакъв ремонт на покрива, нали ме болят краката, не съм се качвала още 20 стъпала да видя какви ги твори. Разпокрил, сменял някакви греди..... та вода се лееше по стълбите, по стените на стълбището ...... Ужас! Наводнение!
Близо час с квартиранта изхвърляха вода, а откакто е съмнало оправя щетите.
Дъщерите му казаха да наеме майстор, защото е сам, и на години, вече бавно работи, трудно ще му е, веднага ги апострофира: Майсторите вече искат надница 70 лева, а и няма да направят ремонта по-добре от мен!
Хем го съжалявам, хем ме е яд, че му е дебела главата!
Оплаках ви се, моля се поне два-три дни да не вали, че ДС да оправи покрива!!!  Hands Pray
Аман от проблеми!  Nerd

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 11:57 от tanitatania

# 609
Добър ден! Пожелавам на всички да ви е всичко по вода! Първолачката да се представи добре,  диваните да влязат, където трябва, болните да оздравеят, проблемите да се решат!

Аз започнах от днес. Дано е здрава и спорна новата учебна година!

# 610
  • Кубрат/ Пишурка
Е, писах, писах и нещо примигна и ме върна в началото на Мамата Imp
Сега по накратко.
Танче, тъкмо чух по ТВ. Добре че писа и дано не вали при вас. При мен сега спря, но е облачно и май целия ден ще преваля.
Пипи, ето че ще започнат в болницата, а вие ще продължите. От опит ти казвам, че ще ти трябват подлога и проходилка.
Днес е 11 септември - годишнина от нападението на двете кули в САЩ. Далеко е, но все пак загинаха толкова невинни хора...

# 611
Вчера така хубаво се разходих по Витошка,
не бях го правила от декември. Останах приятно изненадана от "Алея на книгите". Видях четящи хора. Купих доста книги, доволна съм.
Исках да хапна от италианския сладолед,  но нямаше места, всъщност
по всички заведения беше
фул. Толкова приятно беше
под чадъра, а дъждът ми вля нови сили, пречисти въздухът и душата ми.

# 612
Мога само да кажа стискайте палци, ама много здраво. Трудно ми е да пиша от телефона, а ми е и много напрегнато и нервно!

# 613
  • София
Мога само да кажа стискайте палци, ама много здраво. Трудно ми е да пиша от телефона, а ми е и много напрегнато и нервно!
Стискаме!

# 614
  • София
Дидиа, миличка, моля се на Бог и силно стискам палци!  Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт