КГБ = Клуб на Готините Баби - 223

• 30 549
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Яжка, Аиша, Мериан, Мая, Диди, честити да са имениците!

# 721
Честити да са днешните ни именици!🍀🍀

Честит празник на дружките -софиянки!

Успях да се класирам с поздравите,че още малко и ще стане утре.

Болните да оздравяват .
Вируси ли, промяната в температурите ли е,да минава и заминава🍀🍀

Нещо рано ми се доспа.Ще пробвам,да не пропусна момента,че като гледам и каква луна се е " облещила"в прозореца🙂🙄

Да гася ли,да свети ли още къщичката ни?
Ще ви пожелая спокойна нощ🍀🥰
И едни есенни красавици🌼♥️

# 722
  • София
Добро утро, мили приятелки!
Днес бързам, че дъщеря ни ще ни закара отново на вилата. Прибрахме се когато стана студено, но днес ще дойде майстор и трябва да бъдем там.
Поздравявам ви с днешния ден:
Момичета оздравявайте, въпреки, че аз доста се влачих и лежах на диваната. Вирус ли е, простуда ли е,  така и не разбрах, но ме спаси антибиотика. Лекувайте се и бързо да се стабилизирате.
Хубав ден и бъдете здрави.

# 723
Добро утро!
Обратното броене при мен започна. Като си изпия кафето приготвям багажа на Чарли за командировка при братовчедчетата му Simple Smile.
Малко ми е напрегнато, но ,, нема съ пуашим[/i Simple Smile ]"", всичко ще е наред.

Честит вчерашен празник !
Честито на Софиите на Мая,  Мериан и Яжка и на Люби на Дидиа . Сигурно и други да празнували, но не се сещам - живи и здрави да са.

За болните, пращам добра мисъл.
Лекувайте се, да ви минава като на кученца, но все пак се обаждайте с няколко реда, да не ви мислим,  не за друго.

Вчера с Кучо си направихме дълга, няколкочасова  разходка из  центъра на града. На тържества не попаднахме, но на мръсотия - предостатъчно. Отдавна не ми е правило впечатление да е толкова мръсна София  - хеле пък Витошка, района на НДК и Графа със Славейков. И като се разкараха  шатрите на книжния пазар, не можаха ли да си почистят, та даже и да се измие нямаше да е лошо.
Но пък с Чарли се почерпихме послучай празника Simple Smile , нали и ние сме пишман ,,софиянци в повече"' Simple Smile . Той даже е по -софиянец от мен, роден е в съседен квартал Simple Smile.

Ако не пиша известно време, ,,мен не ме мислете"", на хубаво място ще съм с хубави хора. Като се видим другия месец ще разказвам и ще показвам Simple Smile .

Ако се чудите какво съм редактирала, не съм - допълвала съм. Вече няколко пъти ми се случва, докато пиша  от телефона, да натисна нещо и да се публикува, преди да съм дописала, та после редактирам и допълвам. По - добре е отколкото да се изтрие, но пак дразни малко.

Толкова за сега.
Хубав ден ви желая.
Болните да оздравяват, а здравите - да се пазят да не се разболяват.
Поздрави!

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 08:10 от Важна клечка

# 724
  • Вила Великула
Добро утро!
Клечице, приятно и топло да ти бъде. После ще разказваш.
Момичета, вчера четах едно интервю на доц.Кунчев, който казва, че новия щам на Ковид е доста по-лек и като чета симптомите много ми приличат на вашите оплаквания.
https://www.marica.bg/zdrave/vsichko-koeto-trqbva-da-znaete-kakv … gel-kunchev-video

# 725
  • София
Добро утро, красавици!
Задача № 1 вече е изпълнена. Закарах малката внучка на училище. 16 - 17 мин. отиване и връщане. Само като си спомня онзи кошмар с пътуването всеки ден по 4 пъти до Люлин 6 част и обратно...Ужасно беше! Тази година училището е закрито - фалирало е.
Задача № 2- отивам да напрвя кафето. Това на НИНКА е изпито. Stuck Out Tongue Winking Eye
След кафето, има още много задачи, но за това няма сега да мисля.
 Първо удоволствието, после работата Днес това ще бъде лозунгът, който ще ме ръководи!

# 726
Първо удоволствието, после работата Simple Smile .
Адашке, мила моя, надраснала съм те Simple Smile Wink - макар, че в много отношения не мога да ти ,,стъпя на малкия пръст"" - дааа, така е, относно удоволствията - отдавна при мен е така Simple Smile Wink .
Работа ще има и след нас, и след 100 години и ако е толкова важна, не може ли някой друг да я свърши Simple Smile , но удоволствието - в какъвто и да е вид е балсам за душичката ни Simple Smile . Какъв ти балсам, понякога направо си е ,,духовен оргазъм "" - и това не е мръсна дума Simple Smile ( както и да се разбира ), нали .
Ето аз свърших задължителното - ежедневната разходка, но сега продължавам да се заплесвам с форума и  да ви наглеждам и прислушвам Simple Smile Wink, макар, че вече изпих кафето и ми предстои другото трябва - подреждане на къщата багажа , но - първо удоволствието Simple Smile Wink - да остана още малко с вас Simple Smile .

Усмихнах ли ви Simple Smile Wink ?!?!
Дано!
Иии, цитирам - казвал ли ви е някой днес, че ви обича .... нататък си го знаете ...

# 727
  • София
Добро утро, дано всички сме здрави! И мен гърлото ме наболява, дано мине без последствия!
Фло, пак е добре, но аз недоумявам защо ти трябва да возиш внучката. Не може ли да се вози с градски транспорт или да ходи пеша?
С Клечката се сблъскахме:)
Клечке, приятно да ти е и после да разкажеш.
Аз днес си имам рожденик - ММ.
Не се наспах, май е имало пълнолуние?
Пожелавам ви слънце в косите и душите!

# 728
  • Кубрат/ Пишурка
Мериян, честит да ти е рожденикът! Пожелавам му здраве, другото ще се намести!
Клечице, завид, завид! Ще чакаме снимки.
Болничките бързо да оздравяват!

# 729
Следобен привет момичета! Flowers Rose

Мериан, да ти е живо и здраво либето, да го обичаш и той теб, и да има много щастливи дни и моменти с любими хора! Wine GlassFlowers Four Leaf CloverHeart Eyes

Клечице, приятно и весело да ти е там където отиваш! Радвам се за теб и ще чакам и аз снимки и разказ! Heart Eyes

Болничките, как сте? Kissing Heart

Момичета, аз имам една голяма тревога, мислете ме с добро...... Може и съвет да ми потрябва от вас, но нека първо видя кое накъде е.

Хубава вечер на всички Hug

# 730
  • София
Мили дружки, пиша с разрешението на ДИДИА. Първо ви изпраща поздрави. Здравословните проблеми отшумяват. Съветва всички с грипоподобни симптоми да потърсят съвет от инфекционист. Дали не е Нилска треска? Съвсем скоро ще си дойде в къщичката ни и сама ще разкаже.  Важното е, че всичко вече е добре! А ние  можем да си отдъхнем...
КАССС, миличка, сега теб ще те мислим. Ако не с друго, поне с положителни мисли и съвети може  да помогнем!
МЕРИАН, да ти е честито момчето! Да имате много щаастливи мигове заедно двамата, а също и с любимите ви деца и внуци. Все още водим малката на училище, защото е под 12 години. Инструкциите са, че до тогава трябва да са придружени от възрастен. Голямата внучка сама ходи на училище, но когато имат репитиции и те свършват около 21.10 - 21.15, я чкаме пред училището. Понякога носи у дома инструмента, за да свири. Той никак не е лек. Тези с флейтите и обоите са лесни, дори и саксофоните. Та затова водим и довеждаме насам, натам.
КРАСИВА БЕЛЛА, казваш, че ти би купила нови дрехи. Как да купя, душо, като случката се случва късно вечерта. Магазините са затворени. Освен да бях си взела от някоя витрина. Stuck Out Tongue Winking Eye Центрофугирах, завивах в хавлиена кърпа и накрая тавата и фурната свършиха работа. Joy
В момента пека кекс. Отивам да го нагледам. Май не можах да спазя лозунга. Може пък утре да успея.

# 731
Фло, кексът ще има ароматът на тате!
Ако от кексът извадиш панталон - ще те призная и за алхимик! Шегичка.
Права си за деца до 12г,
дори нямаш право да го оставиш само у дома.
Дидия, гуш!

# 732
Мериан,да ти е честит рожденика!
Здрав,спокоен,обичан и щастлив да е!🍀🍀🎈🎈🎂🥃🥃

Фло, смях се с печката и дрехите на зетко!🙂🙃

Сега си спомням един мой случай предимного години.
Ще ходим някъде и аз съм си приготвила една бяла рокля,но същата я обличах с едни бели бикини,които не се очертаваха по дрехата.Да ,но те в коша за пране.
Вадя,пера,изстисквам в хавлия,включвам ютията и ,както имаха Тантелка отпред останаха без😁🙂🙆🤭
Също като оная приказка за роклята с гол гръб без предница 😁🙂🤣
Наложи се да сменя тоалета🤪

Днес до обяд бях фирма Василка.
Две бани ,едната плюс тоалетна и една отделна такава.
Храната днес за обяд и вечеря-обери хладилник.

Дидия,Каси 🍀🍀

Рапорт-даден!😀

# 733
Момичета, имам питане

Извинявам се, ако ви натоварвам. Може би ще изтрия после това.

Лека вечер!

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 08:16 от kasss

# 734
  • София
Касс, на една приятелка дъщеря й е с епилепсия, но момичето вече е голямо, над 30 годишно. Мога да питам, но информацията ще е малко стара. Независимо от това, ако мога да помогна, кажи. Те са от Ямбол, но са обиколили доста градове през годините.
Дидия, оправяй се!
Благодаря ви за пожеланията за ММ. Още не се е прибрал, черпят се с колегите. Май добре е подготвил питиетата и мезетата, забавиха се!

Общи условия

Активация на акаунт