УНСС - кандидатстване и балообразуване

• 5 364
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
Нищо не се губи, ако се участва във второ класиране. В най-лошия случай ще ви прекласират на същото желание от първо.

Благодаря ❣

# 16
Здравейте, дъщеря ми е приета счетоводство и финанси с преподаване на английски, но се колебае дали да запише, тъй като си мисли, че там ще са само чуждестранни студенти и нямало смисъл от преподаването на английски. Имате ли някаква информация за това преподаване на английски?

# 17
Някъде могат ли да се открият минималните балове от първо класиране? За киберсигурност в бизнеса се вълнувам и не откривам информация.

# 18
  • у дома...
Някъде могат ли да се открият минималните балове от първо класиране? За киберсигурност в бизнеса се вълнувам и не откривам информация.
Киберсигурност е само платено и затова няма изнесени минимални балове.

# 19
Благодаря! Т.е няма вариант да разберем до колко е паднал бала? Ясно е,че е само платена специалност.

# 20
  • у дома...
Благодаря! Т.е няма вариант да разберем до колко е паднал бала? Ясно е,че е само платена специалност.
Не, университета дава статистика само за баловете държавна поръчка.

# 21
  • София
Здравейте, ако не се запишеш  след второ класиране, автоматично ли отиваш на трето класиране и запазва ли се мястото от второ класиране?

# 22
  • София
Потвърждението  за участие във второ класиране важи и за трето автоматично.

# 23
  • плевен
Привет! Ако съм записана в УНСС, мога ли да кандидатствам в друг университет ( става въпрос за второ класиране в СУ)

# 24
Записана или класирана?

# 25
  • плевен
Записана или класирана?
Записана, но не е давала диплома.

# 26
Това значи, че сте платили първият семестър, но и като изключим парите. Ако я приемат на другото място как ще се запишете като вече сте записани. Не може да сте записани в два университета. Но нека и някой друг се изкаже. Защото и моята дъщеря сега кандидатства, може аз да греша, по скоро разсъждавам по логика, която може и да е грешна.

# 27
  • плевен
Това значи, че сте платили първият семестър, но и като изключим парите. Ако я приемат на другото място как ще се запишете като вече сте записани. Не може да сте записани в два университета. Но нека и някой друг се изкаже. Защото и моята дъщеря сега кандидатства, може аз да греша, по скоро разсъждавам по логика, която може и да е грешна.
в УНСС не изискват депозиране на диплома при записване и затова се записа  . Плати таксата, да.

# 28
  • у дома...
Ако я приемат в СУ, ще трябва първо да отиде до УНСС да се отпише и след това да се запише в новия университет.

# 29
  • София
Аз нещо не разбирам това балообразуване. Пише, че може ДЗИ по 3 плюс общ успещ от дипломата. Обаче, ДЗИ по математика се умножава по 4. Тоест, максималния бал, с който може да се кандидатства 30 ли е или 24?

Общи условия

Активация на акаунт