УНСС - кандидатстване и балообразуване

• 5 365
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
Аз нещо не разбирам това балообразуване. Пише, че може ДЗИ по 3 плюс общ успещ от дипломата. Обаче, ДЗИ по математика се умножава по 4. Тоест, максималния бал, с който може да се кандидатства 30 ли е или 24?
30. Но това да не ви притеснява. Промениха е последния момент балообразуването,за да угодят на министъра с неговата обсесия, но реално децата, които се явяват на ДЗИ математика не са много. Около 1500 за цялата държава, ако не се бъркам. И почти всички от тях, не се целят в УНСС. Или са за чужбина, или ТУ, или друго инженерно, СУ. Единици остават за УНСС, и не развалят картинката. Мен много ме беше яд,защото се готвиш цяла година за изпит ДЗИ бел, защото това е формата , която беше посочена. И плащахме уроци за висок резултат. После дойде юни месец ... И ново 20. Както и да е, бях вдигнала кръвно, но после си прецених, че няма да има проблем. И нямаше, сина ми го приеха с ДЗИ бел на първо желание, без никакъв проблем. Реално, няма паралелка , която да е с бал над 22-23.  Което означава, че всеки с ДЗИ бел и хубав резултат, има голям шанс.

# 31
Вторият модул на ЕПИ ,отново ли е само въпроси или се пише и есе. Благодаря предварително!

# 32
  • у дома...
Вторият модул на ЕПИ ,отново ли е само въпроси или се пише и есе. Благодаря предварително!
Втори модул на ЕПИ е математика. Трети модул е БЕЛ или разширена математика. Тестови въпроси са, няма отворен отговор.

# 33
Да,просто съм объркала. А за всеки модул, оценката е отделена или е една обща?Благодаря!

# 34
  • у дома...
Да,просто съм объркала. А за всеки модул, оценката е отделена или е една обща?Благодаря!
обща

# 35
Как тогава,да речем, че имам 6.00 по английски или немски език от дипломата и една обща оценка от ЕПИ образува бал 24 или 30. Тя се умножава по 3 ли? Извинявам се,но нещо ми е много объркано,гледах няколко пъти.

# 36
  • у дома...
Как тогава,да речем, че имам 6.00 по английски или немски език от дипломата и една обща оценка от ЕПИ образува бал 24 или 30. Тя се умножава по 3 ли? Извинявам се,но нещо ми е много объркано,гледах няколко пъти.
В балообразуването съвсем ясно е написано ДЗИ или ЕПИ по 3 + общ укпех от дипломата. Това, че имате 6 по някой предмет от дипломата няма никакво значение. Четене с разбиране трябва.

# 37
Благодаря, прочетох, но за да съм сигурна, реших да попитам. Все пак тук има хора, които са минали през това и не е лошо човек да направи справка. Много ви благодаря!

# 38
  • София
А всякакво ДЗИ или само БЕЛ?

# 39
  • у дома...
А всякакво ДЗИ или само БЕЛ?
БЕЛ или Математика. За право, журналистика и международни отношения признават само БЕЛ или ЕПИ два модула БЕЛ.

# 40
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Повдигам темата, защото ме интересуват минималните балове след 1 и 2 класиране, а в сайта не намурам тази информация.

# 41

О,май е едно и също. Това е 1 класиране.

Общи условия

Активация на акаунт