"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 403
  • 778
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, от няколко месеца правим опити за бебе. От 10 дни реших да приемам фолиева киселина, знам, че може да се приема, ако планирате бременност. Днес ми е втори ден закъснение, два теста Престо направих- отрицателни. Възможно ли е от фолиевата киселина да имам закъснение, досега не ми се е случвало никога да закъснява. Нямам симптоми на бременност, нито на ПМС.

Не, не може. Simple Smile

# 106
Благодаря. За съжаление явно ще е нещо друго, трети тест също е отрицателен, та надеждите ми за бременност се изпаряват.

# 107
Фолиевата киселина не просто може, а трябва да се поема преди бременност, много е важна. Поне месец преди забременяване, по-добре три, а една година най-добре. Няма как от нея да ви закъснява

# 108
Здравейте момичета! Този месец пробвахме за бебе и си направих няколко теста и излизат бледи 2ри чертички. Аз съм с редовен цикъл трябваше да ми дойде вчера,но не дойде. Обаче имам някакви болки в корема ниско в ляво. Последния ми цикъл беше 24 юли. Възможно ли е да съм бременна с бледи черти и защо ме боли корема?

# 109
Колко бледи черти кажете снимка

# 110
По принцип, бледи черти = положителен тест. Така че не просто е възможно да сте бременна, ами направо вече е показано, че сте. Болките в корема по време на бременност са нормални, стига да не са остри като при цикъл

# 111
А утре ако си направя кръвен тест колко трябва да са стойностите за да разбера дали е в нормата за това закъснение

# 112
А утре ако си направя кръвен тест колко трябва да са стойностите за да разбера дали е в нормата за това закъснение

На всяко изследване си има референтни стойности.

# 113
Референтните стойности няма да помогнат много в случая. А колко е закъснението не е винаги най-точният начин, възможно е овулацията да е била по-късно от обикновено. Ако ще правите кръвен тест, важното е да се удвоява на 48 часа

# 114
Здравейте, момичета, преди 2 месеца на 4 юни имах един мисед аборт в  11 г.с седмица плодът спрял да се развива още в 6г.с , след това получих първият си месечен цикъл след точно 36 дена на 10 юли. Сега имам 10 дена закъснение като по принцип всеки месец месечният ми цикъл е с продължение от 36 дена.  Направих два теста , които са отрицателни.  На някого от вас случвало ли се е след аборт нещо такова и нормално ли е такова голяма закъснение?  Извинете ме, ако е малко неудачен въпрос , но съм малко притеснена. Гинекологът ми казва да изчакам още една седмица и ако не дойде да отида при него.

# 115
По принцип, на мен след мисед аборт ми казаха поне 3 месеца да не правим опити и да “се пазя”. Не сме правили никакви опити (правим си секс, но с предпазни средства). Струва ми се, че е нормално, хормоните се наместват все пак.

# 116

Здравейте дами! С нередовен цикъл съм последните няколко месеца ми идва на 38 ден от цикъла. Днес на 39 ден. Направих тест за бременност и се появи такава сянка веднага дали има бременност!

# 117
Има нещо, но снимайте на светло, тук е в сянка..

# 118
Има нещо, но снимайте на светло, тук е в сянка..

# 119
за мен теста е положителен има си втора бледа лента направете още един за да сте по убедена успех

Общи условия

Активация на акаунт