"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 418
  • 778
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз пък не виждам втора черта на теста. Не знам откъде идват такива категорични изказвания, като това преди мен. Повторете след поне два дни, ако не е дошла менструация.

# 121
Здравейте, тъй като на к ъвния тест бяха доста ниски резултатите за седем дни закъснение, помислих че е биохимични бременност и ще ми дойде цикъл и няма да има бременност, дори бях притеснена и за извънматочна, но днес след прегледа се видя бременността, която си. В матката но е още много мъничка и на 2 септември да отида пак. Искам да вдъхна кураж на тези с бледите чертички на тестовете и по ниското Чхг. Според АГ щом съм усетила имплантацията на 13-14 август, е още раничко и за това Чхг е по малко, съответно и бременността си е малка и не може още да се види хубаво, но е там, видяхме я макар и много малка.

# 122
Здравейте момичета искам да попитам дали е възможно да съм бременна понеже от последния ми цикъл е минало 44 дни ас по принцип съм с нередовен цикъл но със приятеля ми правим опити за бебе а днес имах едно много бледо розаво похартиката зацапване да понеже Неми е дошъл цикъл се оште имали вероятност да съм бременна моля споделете мнение

# 123
Вероятност винаги има. Единственият начин да се разбере - тест

# 124
Вероятност винаги има. Единственият начин да се разбере - тест
Ами ас правих тест за бременност но преди 10 дни и беше отрицателен и затова питам вас за мнение цикъл ми е нередовен и не знам кога би показало бременност на тест

# 125
Направете нов тест може би утре сутрин и после след два дни

# 126
Здравейте! Търся подкрепа/ мнение на някоя дама, която е била в същата ситуация. ПМ - 01.08, хванат LH пик на 18.08 (18 ден от МЦ), предполагаема овулация на 19/20.08. Очаквана следваща М на 02.09. (32 дни дълъг цикъл).

С предната си бременност хванах бременността 5 дни преди очакваната М с Престо. Тази сутрин (10 дни след ОВ и 4 дни преди М) реших да се тествам и резултатът беше категорично отрицателен и загубих надежда, че нещо може да е станало и този месец. Като симптоми имам всички налични на ПМС - подути и болезнени гърди, подут корем и болки в яйчниците.

Има ли жени, на които тестът да показва отрицателен резултат до самата дата на М или по-скоро е рядкост?

Като пояснение - опитваме от 3 месеца, като този е първият, в който хванах ОВ след спиране на орални контрацептиви.

# 127
Здравейте, предполагаеми 12-13 дни след овулация. Засечен пик на 16-ти. ПРМ: 02.08. Тест от днес:

Положителен ли е според вас?

# 128
Има чертичка, повторете след два дни

# 129
Ъпдейт: кръвният тест е положителен.

# 130
Честито!

# 131
Здравей те мили дами  с 31 дневен цикъл сам ову на 20 по календар последен м.ц на 04.08.2024 днес 4 дни преди м.ц направих тест и е положителен от най ранните тестове имах повращане и погнусяване от пилешко месо и цигари но общо зето само тези признаци  според вас да вярвам ли на теста  и в първата минута излезе втората лента  а много искам това да е истина

# 132
Да, вярвайте, спрете цигарите незабавно и почвайте фолиева киселина, ако не я пиете вече. Доста ясна чертичка си е

# 133
Здравей те мили дами  с 31 дневен цикъл сам ову на 20 по календар последен м.ц на 04.08.2024 днес 4 дни преди м.ц направих тест и е положителен от най ранните тестове имах повращане и погнусяване от пилешко месо и цигари но общо зето само тези признаци  според вас да вярвам ли на теста  и в първата минута излезе втората лента  а много искам това да е истина

Честито! Коя марка е теста?🍀😊

# 134

Честито! Коя марка е теста?🍀😊
Благодаря ви теста е закупен от тук в Германия той е със 6 Дни преди цикъл пращав ви снимка на кутийката

Общи условия

Активация на акаунт